ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Champions League: Με την αύρα του Πότερ για το 1.87 η Τσέλσι

Ο προπονητής της Μπράιτον, Γκράχαμ Πότερ, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Άρσεναλ για την Premier League 2021-2022 στo "Έμιρεϊτς", Λονδίνο | Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022
Ο προπονητής της Μπράιτον, Γκράχαμ Πότερ, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Άρσεναλ για την Premier League 2021-2022 στo "Έμιρεϊτς", Λονδίνο | Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 © 2022 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα Τσέλσι - Ζάλτσμπουργκ για το Champions League.

Η εποχή του Γκράχαμ Πότερ στο τιμόνι της Τσέλσι ξεκινάει επίσημα απόψε με το παιχνίδι κόντρα στη Ζάλτσμπουργκ (22:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24) για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Τσέλσι - Ζάλτσμπουργκ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η νέα διοίκηση της Τσέλσι προχώρησε σε σημαντικές επενδύσεις το καλοκαίρι, ωστόσο τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα στο ξεκίνημα της σεζόν. Η ομάδα βρίσκεται ήδη στο -5 από την κορυφή της Premier League, ενώ στο Champions League υπέστη ήττα σοκ με 1-0 από την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ.

Η απογοητευτική εμφάνιση στην Κροατία ήταν ουσιαστικά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής. Την επομένη του αγώνα η Τσέλσι ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Τούμας Τούχελ και άμεσα προχώρησε στην πρόσληψη του Πότερ.

Η πορεία του 47χρονου τεχνικού από τον Σόλιχαλ της Αγγλίας, μοιάζει με κινηματογραφικό στόρι, αφού έπρεπε πρώτα να ξενιτευτεί στη Σουηδία και στο Έστερσουντ για να αναγνωριστούν οι ικανότητες του στο Νησί. Έπειτα από επτά χρόνια στη Σκανδιναβία επέτρεψε στα πάτρια εδάφη για λογαριασμό της Σουόνσι και την προηγούμενη τριετία καθοδήγησε με απόλυτη επιτυχία την Μπράιτον.

Φυσικά, η Τσέλσι είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα του Πότερ, ο οποίος έχει πλέον την ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στο κορυφαίο επίπεδο, σβήνοντας τη... ρετσινιά ότι δεν υπάρχει ικανός Άγγλος μάνατζερ για το Big6 της χώρας. Υπενθυμίζεται, ότι Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αρσεναλ, Τότεναμ και Λίβεπουλ, έχουν όλες αλλοδαπούς τεχνικούς.

Ντεμπούτο ο Πότερ θα κάνει απόψε, αφού το κυριακάτικο λονδρέζικο ντέρμπι με τη Φούλαμ, αναβλήθηκε λόγω πένθους στην Αγγλία, για το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ. Προφανώς, είναι πολύ δύσκολο να εκτιμήσει κανείς τι ενδεκάδα θα κατεβάσει και πόσες αλλαγές θα έχει το αρχικό σχήμα σε σύγκριση με τις συνήθειες του Τούχελ.

Για τον Πότερ βέβαια είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσει με μία πειστική εμφάνιση και να περάσει με το καλημέρα μία θετική αύρα στην ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Ζάλτσμπουργκ φυσικά δεν είναι απλός αντίπαλος. Το απέδειξε και στην πρεμιέρα των ομίλων, όπου ήταν απόλυτα ανταγωνιστική στο 1-1 με τη Μίλαν. Μάλιστα, στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα έμοιαζε ανώτερη των "ροσονέρι", έστω κι αν στο φινάλε γλίτωσε από δοκάρι το 1-2.

Οι πρωταθλητές Αυστρίας δεν είναι ομάδα που κλείνεται. Αντίθετα, της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο. Υπενθυμίζεται, ότι στην τελευταία επίσκεψή της στην Αγγλία, το 2019, είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα εντυπωσιακό ματς στο Ανφιλντ, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 4-3 από τη Λίβερπουλ, στη φάση των ομίλων. Επίσης, την περσινή σεζόν, στους "16" της διοργάνωσης έχασε με 7-1 από την Μπάγερν στο Μόναχο.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι "ταύροι" εκτός έδρας στην Ευρώπη δέχονται τουλάχιστον ένα γκολ 19 σερί παιχνίδια. Τελευταία φορά κράτησαν ανέπαφη την εστία τους κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στα πλέι οφ του Champions League τη σεζόν 2018/19.

Από τη μία λοιπόν το ντεμπούτο του Πότερ, από την άλλη το ανέμελο στιλ της Ζάλτσμπουργκ, μπορεί να οδηγήσουν σε ένα χορταστικό ματς, με τελική νικήτρια την Τσέλσι. Ο άσος προσφέρεται χαμηλά, στο 1.30, αλλά με Over 2,5 ανεβαίνει στο 1.87.

Σημειώνεται, ότι πριν το ματς με την Ντινάμο, η Τσέλσι μετρούσε πέντε σερί Over 2,5. Με ρίσκο, παίζεται και το combo με Goal/Goal σε αποδόσεις τριπλασιασμού, αφού οι Αυστριακοί θα συνεισφέρουν προκειμένου να γίνει ανοιχτό παιχνίδι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσέλσι – Ζάλτσμπουργκ: 1 & Οver 2,5 (απόδοση 1.87), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ