TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Champions League: "Καμένο" χαρτί ο Σεοάνε, ευκαιρία για την Πόρτο

Ο τεχνικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Χεράρδο Σεοάνε
Ο τεχνικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Χεράρδο Σεοάνε © 2021 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Πόρτο κόντρα στη Λεβερκούζεν, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Champions League.

Το αναπάντεχα δυνατό ξεκίνημα της Κλαμπ Μπριζ έχει βάλει φωτιά στο δεύτερο όμιλο του Champions League και έχει ουσιαστικά μετατρέψει σε τελικό την αποψινή αναμέτρηση της Πόρτο με τη Λεβερκούζεν (22:00 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24).

Πόρτο - Λεβερκούζεν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Πόρτο βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο καθώς δεν πήρε τίποτα από τα πρώτα δύο παιχνίδια. Ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Ατλέτικο στη Μαδρίτη, με γκολ στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων! Και εν συνεχεία συνετρίβη στο Ντραγκάο με 4-0 από την Μπριζ, ίσως στην πιο μαύρη ευρωπαϊκή βραδιά της εντός έδρας.

Η κατάσταση ξέφυγε επικίνδυνα στους "δράκους", αφού μετά την ταπεινωτική ήττα από τους Βέλγους, ανεγκέφαλοι επιτέθηκαν με πέτρες στο αυτοκίνητο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ενώ επέβαινε σε αυτό με την οικογένειά του. Αμέσως μετά ακολούθησε νέα γκέλα (1-1) με την Εστορίλ για το πρωτάθλημα και η ομάδα οδηγήθηκε στη διακοπή σε κλίμα εσωστρέφειας.

Παρόλα αυτά, το μπρέικ για τις εθνικές φαίνεται λειτούργησε ευεργετικά για στην Πόρτο. Η ομάδα ανασυντάχθηκε και την Παρασκευή έβγαλε αντίδραση, κερδίζοντας με 4-1 την αήττητη μέχρι τότε Μπράγκα. Οι παίκτες του Κονσεϊσάο ήταν αποφασιστικοί, έπαιξαν με πάθος και έστειλαν το μήνυμα ότι στηρίζουν απόλυτα τον τεχνικό τους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη Λεβερκούζεν τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα. Η Μπάγερ από το ξεκίνημα της σεζόν παλεύει να βρει το εαυτό της, αλλά αδυνατεί να τα καταφέρει. Στο πρωτάθλημα είναι βυθισμένη στην προτελευταία θέση και μοναδική αναλαμπή μέχρι στιγμής, είναι το δίκαιο 2-0 επί της Ατλέτικο, για το Champions League. Είχε βέβαια προηγηθεί η ήττα της πρεμιέρας από την Μπριζ με 1-0 στο Γιαν Μπρέιντελ.

Σε αντίθεση με την Πόρτο, η διακοπή δεν πρόσφερε κάτι στη Λεβερκούζεν, η οποία την Παρασκευή έγινε έρμαιο στις διαθέσεις της Μπάγερν και ηττήθηκε στο Μόναχο με 4-0. Η Μπάγερ συμπλήρωσε έξι επίσημα ματς με μόλις μία νίκη (1-2-3) και όλα δείχνουν πλέον πως είναι θέμα χρόνου η αντικατάσταση του Χεράρδο Σεοάνε.

Ο Ελβετός τεχνικός θα παίξει το τελευταίο του χαρτί στο αποψινό ματς με την Πόρτο και στο ντέρμπι της ουράς με τη Σάλκε το ερχόμενο Σάββατο. Ο διευθύνων σύμβουλος πάντως της Λεβερκούζεν, Φερνάντο Κάρο, ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του, ότι ο σύλλογος έχει ήδη προετοιμαστεί για την επόμενη ημέρα σε περίπτωση που απολυθεί η Σεοάνε.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Εν ολίγοις, ο Κάρο άφησε να εννοηθεί, ότι η Λεβερκούζεν έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Σεοάνε, ο οποίος πρακτικά μετράει μέρες στον πάγκο της Μπάγερ. Φυσικά, η άκομψη δήλωση του Κάρο προκάλεσε αίσθηση στη Γερμανία. Ο επί χρόνια διοικητικός ηγέτης της Λεβερκούζεν, Ρούντι Φέλερ, δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να... αδειάσει με τέτοιο τρόπο τον ενεργεία τεχνικό της ομάδας.

Υπό αυτές τις συνθήκες λοιπόν, ο Σεοάνε μοιάζει πολύ δύσκολο να γυρίσει το χαρτί. Η διοίκηση της Λεβερκούζεν έχει απαιτήσει ανταγωνιστική εμφάνιση στο Πόρτο και μόνο νίκη κόντρα στη Σάλκε για να του δώσει ακόμη μία ευκαιρία. Δεν αποκλείεται πάντως να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις, ακόμη δηλαδή και πριν το παιχνίδι με τη Σάλκε, αν απόψε η Λεβερκούζεν ηττηθεί.

Με δεδομένο λοιπόν, ότι η Πόρτο έβγαλε σημάδια αντίδρασης μετά την κρίση που πέρασε τον Σεπτέμβριο, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στη Λεβερκούζεν, η οποία από το ξεκίνημα της σεζόν παίζει σαν υπνωτισμένη, πάμε με τον άσο στο στο 2.10.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

  • Πόρτο - Λεβερκούζεν: 1 (απόδοση 2.10), 22:00
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ