ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Champions League: Από το 1.95 ως το 3.80 στο Μπάγερν - Πλζεν

Ντέιβις, Μουζιάλα και Μανέ πανηγυρίζουν γκολ στο Λειψία - Μπάγερν
Ντέιβις, Μουζιάλα και Μανέ πανηγυρίζουν γκολ στο Λειψία - Μπάγερν 2022 AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Μπάγερν με τη Βικτόρια Πλζεν για τον τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η Μπάγερν φιλοξενεί απόψε τη Βικτόρια Πλζεν (19:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24) στην Αλιάντς Αρένα και ασφαλώς στόχος της είναι να κάνει το 3/3 στον όμιλο του Champions League. Οι Βαυαροί προφανώς είναι το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης με τον άσο να μην φτάνει ούτε στο 1.10.

Μπάγερν - Πλζεν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Πριν τη διακοπή, η Μπάγερν επικράτησε με 2-0 τόσο της Ιντερ στο Μιλάνο, όσο και της Μπαρτσελόνα εντός έδρας. Έβαλε έτσι τις βάσεις για την πρωτιά στον όμιλο για 5η διαδοχική σεζόν. Βέβαια, για τους πρωταθλητές Γερμανίας δεν ήταν όλα ρόδινα μέσα στον Σεπτέμβριο. Η Μπάγερν έμεινε τέσσερις διαδοχικές αγωνιστικές χωρίς νίκη στην Bundesliga και ο Γιούλιαν Νάγκελζμαν βρέθηκε στο στόχαστρο της κριτικής.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μάλιστα, κυκλοφόρησαν σενάρια για πιθανή αντικατάστασή του με τον Τόμας Τούχελ, ο οποίος πλέον είναι ελεύθερος στην αγορά, μετά την απόλυσή του από την Τσέλσι. Η Μπάγερν πάντως, στο πρώτο της παιχνίδι μετά το παράθυρο των εθνικών, έδωσε πειστικές απαντήσεις, συντρίβοντας με 4-0 τη Λεβερκούζεν.

Αυτό το αποτέλεσμα πρόσφερε μία σημαντική ανάσα στον Νάγκελζμαν, ο οποίος παραδέχθηκε σε δηλώσεις του ότι οι προηγούμενες εβδομάδες μόνο εύκολες δεν ήταν. Το ερχόμενο Σάββατο, η Μπάγερν έχει το Κλάσικερ με την Ντόρτμουντ στη Βεστφαλία και ασφαλώς θέλει να πάει στο μεγάλο γερμανικό ντέρμπι με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Για να συμβεί αυτό, οι Βαυαροί οφείλουν απόψε να επιβεβαιώσουν τον φαβοριτισμό τους κόντρα στην Πλζεν, η οποία όπως αναμένονταν εξελίσσεται σε σάκος του μποξ στον όμιλο. Οι πρωταθλητές Τσεχίας έχασαν στην πρεμιέρα της διοργάνωσης με 5-1 από την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη και στη δεύτερη αγωνιστική ηττήθηκαν εντός έδρας αρκετά εύκολα με 2-0 από την Ιντερ.

Η Μπάγερν συνήθως με αντιπάλους στο επίπεδο της Πλζεν πετυχαίνει μεγάλες σε έκταση νίκες. Παρότι λοιπόν θα λείψουν απόψε λόγω Covid ο Κίμιχ και ο Μίλερ, η λογική λέει ότι οι Βαυαροί δεν θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στη Βικτόρια. Άλλωστε, το συγκεκριμένο ματς μπορεί να αποτελέσει και μία καλή ευκαιρία για να ξεμπουκώσει επιθετικά ο Σάντιο Μανέ, που ακόμη δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Οι Βαυαροί αναμένεται να κατέβουν με επιθετική τετράδα τους Μανέ, Σανέ, Γκνάμπρι και Μουσιάλα. Ο Νάγκελζμαν δηλαδή θα ρίξει στο γήπεδο ό,τι καλύτερο διαθέτει και δεν πρόκειται να προστατεύσει παίκτες εν όψει Ντόρτμουντ, τουλάχιστον στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Το πιθανότερο σενάριο είναι πως θα έχουμε ένα ματς πολλά με λίγα και για αυτό οι μπουκ προσφέρουν το Over 3,5 μόλις στο 1.50.

Υπενθυμίζεται, ότι την τελευταία φορά που η Πλζεν επισκέφτηκε το Μόναχο, τη σεζόν 2013/14 είχε ηττηθεί με 5-0. Πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα προβλέπεται να κινηθεί και απόψε το σκορ για αυτό θα πάμε με το 4-6 γκολ, που βρίσκεται στο 1.95 καλύπτει τα περισσότερα σενάρια νίκης της Μπάγερν.

Για όποιον θέλει να ρισκάρει λίγο παραπάνω, μπορεί να δει και το combo με το anytime του σούπερ φορμαρισμένου Τζαμάλ Μουσιάλα. Ο 19χρονος Γερμανός μεσοεπιθετικός είναι φέτος ο πρώτος σκόρερ της Μπάγερν με 7 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ακόμη δεν έχει σκοράρει στο φετινό Champions League, ωστόσο στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα έβγαλε την ασίστ για το 2-0 του Σανέ. Επίσης, στο παιχνίδι του Σαββάτου με τη Λεβερκούζεν, είχε ένα γκολ και δύο ασίστ.

Το ενδεχόμενο να σκοράρει απόψε ο Μουσιάλα προσφέρεται στο 2.25 κι αν το συνδυάσουμε με το 4-6 γκολ χτίζουμε απόδοση στο 3.80, σε ένα ματς που ο άσος προσφέρεται στο 1.07!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάγερν – Πλζεν: 4-6 γκολ (απόδοση 1.95), 19:45
  • Μπάγερν – Πλζεν: 4-6 γκολ & Μουσιάλα Anytime (απόδοση 3.80), 19:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ