TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Bundesliga: Κινδυνεύει χωρίς Χάαλαντ η Ντόρτμουντ για το 2.50, ασταμάτητη η Μπάγερν

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ θα μείνει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ θα μείνει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες AP PHOTO/PETER DEJONG

Πέντε παιχνίδια περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της Bundesliga, προκύπτουν στοιχηματικές προτάσεις από Μόναχο και Μπίλεφελντ.

Ξεκινάμε από το Αρμίνια Μπίλεφελντ – Ντόρτμουντ (16:30 Novasports 6 HD, Live από το SPORT 24). Εδώ το σημαντικό νέο είναι ο τραυματισμός του Ερλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα επιστρέψει τον Νοέμβριο μετά τη διακοπή των εθνικών.

Προφανώς η απουσία του Νορβηγού είναι τεράστιο πλήγμα για τους "κιτρινόμαυρους", καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που τους ανεβάζει επίπεδο και φέτος έχει ήδη εννιά γκολ και τέσσερις ασίστ σε οχτώ αγωνιστικές.

Με σύνθεση ανάγκης η Ντόρτμουντ

Τα προβλήματα όμως δεν σταματούν εκεί για την ομάδα του Μάρκο Ρόζε, ο οποίος έχει επίσης εκτός με τραυματισμό τον πολύτιμο αριστερό μπακ Γκερέιρο, τον βασικό δεξιό μπακ Μενιέ, τον βασικό χαφ Νταχούντ, τον ανερχόμενο εξτρέμ Ρέινα και τον πολλά υποσχόμενο φορ Μουκόκο.

Εν ολίγοις η Ντόρτμουντ, μετά την ταπεινωτική ήττα με 4-0 από τον Αγιαξ, θα παίξει στο γειτονικό ντέρμπι με την Αρμίνια, χωρίς πέντε βασικούς ποδοσφαιριστές και με σύνθεση ανάγκης. Σε κάθε περίπτωση, χωρίς τον Χάαλαντ στη σύνθεσή της και με τον Μάλεν ακόμη να μην έχει προσαρμοστεί, η Ντόρτμουντ δεν μπορεί να τρομάξει.

Η Αρμίνια ναι μεν δεν έχει νίκη ακόμη στο πρωτάθλημα, είναι όμως συμπαγής αμυντικά και απόψε είναι σίγουρο πως θα παίξει με πολύ μεγάλο πάθος, αφού θα έχει για πρώτη φορά μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, 25.000 θεατές στο γήπεδο της, που θα δημιουργήσουν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Το ματς είναι πολύ επικίνδυνο για την Ντόρτμουντ και τα δεδομένα οδηγούν προς την κόντρα με τη διπλή ευκαιρία να προσφέρεται πλέον στο 2.50+.

Μηχανή παραγωγής γκολ η Μπάγερν

Στο Μπάγερν – Χοφενχάιμ (16:30 Novasports 3 HD, Live από το SPORT 24), θα προξενήσει εντύπωση αν το παιχνίδι δεν πάει σε υψηλό τέμπο και μεγάλο σκορ. Η Μπάγερν σκοράρει ακατάπαυστα και αυτήν τη στιγμή είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης.

Μετά τη διακοπή για τις εθνικές κέρδισε με 5-1 στο Λεβερκούζεν, σημειώνοντας πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο, εκ των οποίων τα τέσσερα μέσα σε επτά λεπτά (30’-37’).

Την Τετάρτη, στη Λισαβόνα, ζορίστηκε μόνο μέχρι να ανοίξει το σκορ στο 70’. Εκτοτε διέσυρε τη σοβαρή φέτος Μπενφίκα με 4-0, βάζοντας τρία γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (80’-84’)!

Πραγματικά, υπάρχουν στιγμές που η Μπάγερν μοιάζει υπερηχητική και οι αντίπαλοι δεν ξέρουν που να κρυφτούν. Σε 11 αγώνες φέτος σε Bundesliga και Champions League έχει σημειώσει συνολικά 41 γκολ (!) δηλαδή 3,72 κατά μέσο όρο ανά ματς.

Η Χοφενχάιμ δεν είναι ομάδα που παίζει αντιποδόσφαιρο, έχει άλλωστε την τέταρτη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, παρότι βρίσκεται μόλις στη 10η θέση. Παραδοσιακά τα μεταξύ τους ματς έχουν πολλά γκολ. Συγκεκριμένα, στις τελευταίες επτά συναντήσεις τους, ανεξαρτήτως έδρας, έχουν βγάλει έξι φορές over 3,5. Πιθανότερο εύρος τερμάτων το 4-6 γκολ, στο 1.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ 23/10

  • Αρμίνια Μπίλεφελντ - Ντόρτμουντ: 1Χ (απόδοση 2.50), 16:30
  • Μπάγερν - Χοφενχάιμ: 4-6 γκολ (απόδοση 1.90), 16:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ