ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Το θράσος της Μπρέντφορντ και η ανεβασμένη Λίβερπουλ

Ο Μο Σαλάχ στο Λίβερπουλ - Ρέιντζερς
Ο Μο Σαλάχ στο Λίβερπουλ - Ρέιντζερς © 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον κρίσιμο αγώνα της Λίβερπουλ στο Λονδίνο κόντρα στην Μπρέντφορντ.

Το εορταστικό πρόγραμμα στην Premier League συνεχίζεται με ακόμη μία πολύ κρίσιμη βαθμολογικά αναμέτρηση, καθώς η Λίβερπουλ δοκιμάζεται στο Λονδίνο με την πάντα επικίνδυνη και υπολογίσιμη Μπρέντφορντ (19:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24).

Οι Reds έχουν επιστρέψει δυναμικά μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ. Κέρδισαν με 3-1 στο Μπέρμιγχαμ την Άστον Βίλα και την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς με 2-1 τη Λέστερ, στο Ανφιλντ, χάρη σε δύο αυτογκόλ του Βέλγου αμυντικού Βάουτ Φας. Η ουσία πάντως για τον Γιούργκεν Κλοπ, είναι ότι η ομάδα του συμπλήρωσε τέσσερις διαδοχικές νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος και απόψε έχει την ευκαιρία με ακόμη ένα τρίποντο, αφενός να προσπεράσει στην πέμπτη θέση την Τότεναμ, αφετέρου να μειώσει στο -1 από την τέταρτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σημειώνεται, ότι η Λίβερπουλ είχε να τρέξει τόσο μεγάλο νικηφόρο σερί στην Premier League από τον περασμένο Απρίλιο. Στα θετικά νέα, ότι έχει υπαρκτές ελπίδες να προλάβει το ματς ο φορμαρισμένος Αντι Ρόμπερτσον, που έγινε αλλαγή στο προηγούμενο παιχνίδι. Βέβαια, αν ο Σκωτσέζος δεν τα καταφέρει, τότε θα αγωνιστεί ο Κώστας Τσιμίκας. Από εκεί και πέρα, είναι πιθανή η επάνοδος των Φιρμίνιο, Φαμπίνιο και Μίλνερ, ενώ τα πρώτα λεπτά συμμετοχής μετά το Μουντιάλ, ψάχνει ο διεθνής Γάλλος στόπερ, Κονατέ. Λογικά, δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών του 2020, ο Κόντι Χάκπο. Γνωστές είναι ασφαλώς οι απουσίες του Λουίς Ντίας και του Ζότα, που λείπουν καιρό.

Φυσικά, το αποψινό παιχνίδι είναι από τα πιο δύσκολα, που έχει να δώσει η Λίβερπουλ εκτός έδρας. Όχι τόσο γιατί έχει μόνο δύο νίκες στα τελευταία οκτώ ματς, με τα οποία έκανε ποδαρικό στη χρονιά, αλλά διότι η Μπρέντφορντ είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική.

Το σύνολο του Τόμας Φρανκ είναι αήττητο πέντε σερί αγωνιστικές (2-3-0). Πριν τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο σόκαρε τη Σίτι, επικρατώντας με 2-1 μέσα στο Μάντσεστερ. Αμέσως μετά την επανέναρξη, έφερε 2-2 με την Τότεναμ, σε παιχνίδι που προηγήθηκε με 2-0 και πριν τρεις ημέρες, σε ένα ακόμη λονδρέζικο ντέρμπι, κέρδισε εκτός έδρας με 2-0 τη Γουέστ Χαμ.

Κόντρα στη Γουέστ Χαμ τραυματίστηκε ο υπερπολύτιμος Ιβάν Τόνι, ωστόσο ο Φρανκ αποκάλυψε ότι ο τραυματισμός του Άγγλου φορ δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρός και πιθανότατα θα προλάβει κανονικά το μεγάλο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ.

Ο Τόνι έγινε ο πρώτος παίκτης της Μπρέντφορντ μετά το 1938, που σκοράρει σε τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια της κορυφαίας κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ολοκλήρωσε το 2020 με 20 συνολικά γκολ και την τρέχουσα σεζόν έχει ήδη 12 στην Premier League, ισοφαρίζοντας την επίδοσή του, σε ολόκληρη την περσινή αγωνιστική περίοδο!

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ακόμη πάντως και να μην αγωνιστεί ο Τόνι, η Μπρέντφορντ είναι μία ομάδα που παίζει με θράσος και δεν νιώθει κανένα κόμπλεξ απέναντι στα μεγάλα κλαμπ του Νησιού. Είναι χαρακτηριστικό πως κόντρα στο Big6, έχει χάσει φέτος μόνο από την Αρσεναλ. Αντίθετα, στα ματς με Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ και Τσέλσι μάζεψε συνολικά οκτώ βαθμούς, έχοντας ασφαλώς ως χαϊλάιτ τόσο το διπλό στο Etihad, όσο και το εντυπωσιακό 4-0 επί των “κόκκινων διαβόλων” στα μέσα Αυγούστου.

Η Λίβερπουλ, παρότι έχει ξεκινήσει να μπαίνει σε μία κανονικότητα, με συνεχόμενες νίκες, δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ έξι σερί αγωνιστικές. Επίσης, ο Άλισον σε 16 αγώνες πρωταθλήματος φέτος, έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του μόλις τέσσερις φορές.

Όλα δείχνουν, ότι για να περάσει η Λίβερπουλ από το Λονδίνο, θα χρειαστεί μίνιμουμ δύο γκολ. Υπενθυμίζεται, ότι την περσινή σεζόν, στο ίδιο γήπεδο είχε διεξαχθεί ένα από τα πιο χορταστικά παιχνίδια της χρονιάς, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 3-3. Αγγίζει τον διπλασιασμό το combo Goal/Goal και Over 2,5. Σημειώνεται, ότι η Λίβερπουλ έχει φέτος 11 αμφίσκορα στο πρωτάθλημα, μόνο η Φούλαμ έχει εμφανίσει περισσότερα (13).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπρέντφορντ – Λίβερπουλ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.99), 19:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ