ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Αγγλία: Συσπειρωμένη η Μπέρνλι σε do or die παιχνίδι

Ο άσος της Μπέρνλι, Βουτ Βέχορστ στην αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Turf Moor
Ο άσος της Μπέρνλι, Βουτ Βέχορστ Ⓒ 2022 JON SUPER/ ASSOCIATED PRESS

Η Μπέρνλι παίζει την κατηγορία στο Τερφ Μουρ κόντρα στη Νιουκάστλ η οποία έκανε καλό δεύτερο μισό και έδειξε πως δεν μασάει. Καταγράφει μικρή άνοδο ο άσος. Ποντάρισμα σε δύο επιλογές.

Ένα ματς, μια κατηγορία! Η Μπέρνλι φιλοξενεί τη Νιουκάστλ (18:00 LIVE από το SPORT24 ) στο Τερφ Μουρ στην τελευταία της ζαριά ώστε να βρίσκεται και του χρόνου στην Premier League. Το 1-1 της Πέμπτης, που έκανε υπερπροσπάθεια απέναντι στην Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ ήταν οξυγόνο. Έβαλε από κάτω τη Λιντς και έκανε πιο απλά τα πράγματα. Η Μπέρνλι για να σωθεί απόψε θέλει νίκη ή ίδιο αποτέλεσμα με τη Λιντς η οποία την ίδια ώρα δοκιμάζεται με την Μπρέντφορντ η οποία έχεις ως κίνητρο μόνο ένα καλύτερο πλασάρισμα που θα είναι και επιπλέον χρήματα λόγω των τηλεοπτικών συμφωνιών.

Μπορεί η απόλυση του Ντάιτς να ήταν ηλεκτροσόκ για όλους, ωστόσο επικράτησε συσπείρωση μετά από αυτή τη στιγμή και η ομάδα απελευθερώθηκε, παρότι μιλάμε για τον αρχιτέκτονα αυτής της ομάδας. Οι παίκτες χαλάρωσαν και ξεκίνησαν να φέρνουν αποτελέσματα. Κυρίως όμως επικρατούσε περισσότερη πίστη και μαχητικότητα. Τιμωρημένος ο μπακ Λόουτον. Αμφίβολος ο επιθετικός Τζέι Ροντρίγκεζ.

Η Νιουκάστλ έκανε πολύ καλό δεύτερο μισό, παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο και κάνοντας ορισμένες καλές εμφανίσεις. Δεν παίζει ως αδιάφορη ομάδα και πλέον έχει γίνει επικίνδυνη. Το 2-0 με την Άρσεναλ την προηγούμενη αγωνιστική τα λέει όλα, παρότι οι Λονδρέζοι ήθελαν τους βαθμούς για τη μάχη της τετράδας. Λογικά εκτός ο επιθετικός Γουντ, πάγια εκτός Σέλβι και Γουίλοκ. Εξαιρετικά αμφίβολος ο εξτρέμ Φρέιζερ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπέρνλι παίζει την κατηγορία απόψε και μέσα στο σπίτι της. Από τη στιγμή που αποτέλεσε παρελθόν ο Ντάιτς οι παίκτες αγωνίζονται χωρίς πίεση στους ώμους τους, παρότι η κατάσταση είναι ζόρικη. Ο άσος καταγράφει άνοδο και από το 2.15 που ήταν τις προηγούμενες ώρες πλέον βρίσκεται στο 2.26 κατά μέσο όρο. Σ’ αυτές τις τιμές λόγω της φύσης του αγώνα αξίζει το ποντάρισμα, από εκεί και πέρα, επειδή η φιλοξενούμενη κάνει αρκετές πειστικές εμφανίσεις και δεν την περιμένουμε χαλαρή το Χ ημίχρονο μπορεί να μπει και αυτό στο κάδρο. Δεν την παίρνει την Μπέρνλι για πολλά ρίσκα από την αρχή, διότι μπορεί να της γυρίσει μπούμερανγκ. Στο 2.19 κατά μέσο όρο το Χ στο ημίχρονο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπέρνλι - Νιουκάστλ: 1 (απόδοση 2.26), 18:00
  • Μπέρνλι - Νιουκάστλ: Χ ημίχρονο (απόδοση 2.19), 18:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ