ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Αγγλία: Στρωμένη από πέρυσι η Σέφιλντ, πιέζεται το διπλό της

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ με τη φανέλα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Ο Τζορτζ Μπάλντοκ με τη φανέλα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ©2022 RUI VIEIRA POOL PHOTO/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το τελευταίο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ ανάμεσα στη Γουότφορντ και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ολοκληρώνεται απόψε η πρώτη αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ με την αναμέτρηση της Γουότφορντ κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, δεδομένου ότι κοντράρονται το δεύτερο φαβορί για την άνοδο με το πέμπτο. Στο 8.00 προσφέρεται η Γουότφορντ, στο 11.00 η Σέφιλντ.

Η επιστροφή πέρυσι της Γουότφορντ στην Premier League αποδείχθηκε απλά μία παρένθεση. Οι "σφήκες" δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κατηγορίας και παρότι από τον πάγκο τους πέρασαν τρεις προπονητές (Μουνιόθ, Ρανιέρι, Χόγκσον), το μοιραίο δεν αποφεύχθηκε.

Γουότφορντ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Γουότφορντ ξεκινάει μία καινούρια προσπάθεια φέτος με νέο προπονητή τον 39χρονο Ρομπ Έντουαρντς, οποίος για πρώτη φορά δοκιμάζεται στο επίπεδο της Τσάμπιονσιπ. Ο Ουαλός τεχνικός κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα της League 2 με τη Φόρεστ Γκριν και στην πρώτη του χρονιά την ανέβασε στη League 1.

Σημαντικές αλλαγές υπήρξαν και στο ρόστερ της Γουότφορντ, καθώς έφυγαν συνολικά 13 παίκτες. Ανάμεσα σε αυτούς πολλοί βασικοί όπως οι φορ Κινγκ, Κούτσο Ερνάντες, οι αμυντικοί Φεμένια, Μασίνα και ο διεθνής Γάλλος Σισοκό. Φυσικά, ανάμεσα στους παίκτες που αποχώρησαν ήταν και οι Φίλιπ Ζικερνάγκελ και Αντρέ Γκρέι, που φέτος θα αγωνιστούν στην Ελλάδα, σε Ολυμπιακό και Αρη αντίστοιχα.

Στον αντίποδα, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ του Τζορτζ Μπάλντοκ, έκανε εξαιρετικό δεύτερο μισό πέρυσι με τον Πολ Χεκινγκμπότομ στο πάγκο της. Τερμάτισε στην πέμπτη θέση στην κανονική διάρκεια και αποκλείστηκε οριακά στα ημιτελικά των playoffs από τη Νότιγχαμ, στα πέναλτι.

Η Σέφιλντ πρακτικά είναι στρωμένη ομάδα από πέρυσι και μιλάει φέτος ανοιχτά για άνοδο. Υψηλές βλέψεις που ακουμπούν την άμεση επάνοδο στην Premier League διατηρεί και η Γουότφορντ, ωστόσο στην περίπτωσή της μάλλον θα χρειαστεί χρόνο μέχρι να παρουσιάσει ένα μίνιμουμ επίπεδο χημείας, δεδομένου ότι έγιναν κομβικές αλλαγές σε ρόστερ και τεχνικό επιτελείο.

Υπό αυτή την έννοια και έχοντας πάντα κατά νου ότι στις πρεμιέρες παραμονεύουν συχνά πυκνά εκπλήξεις, σηκώνει ρίσκο το αουτσάιντερ διπλό σε τιμές τριπλασιασμού. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι από τα αρχικά 3.30-3.40 η νίκη των "λεπίδων" έχει υποχωρήσει σε ορισμένες εταιρίες και κάτω από το 3.00, στο 2.90-2.95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουότφορντ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: 2 (απόδοση 3.00), 22:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ