ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Σοβαρά στο Κύπελλο η Γιουνάιτεντ, στο 3.75 ο Ράσφορντ

Ο Ράσφορντ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε
Ο Ράσφορντ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε @ 2023 IAN WALTON / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Ρέντινγκ του Πολ Ινς, στο πλαίσιο του 4ου γύρου του FA Cup.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί απόψε τη Ρέντινγκ στο Old Trafford για τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας και φιλοδοξεί να πετύχει την 11η διαδοχική νίκη της εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24).

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγ απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο του FA Cup την Έβερτον με 3-1 και την Τετάρτη το βράδυ κέρδισε με 3-0 τη Νότιγχαμ Φόρεστ, στο City Ground, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Λιγκ Καπ, με γκολ των Ράσφορντ, Φερνάντες και Βέχορστ. Ουσιαστικά, οι "κόκκινοι διάβολοι" μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης, επομένως όλο το βάρος θα πέσει στο αποψινό παιχνίδι Κυπέλλου.

Φυσικά, η Γιουνάιτεντ είναι το απόλυτο φαβορί, καθώς απέναντί της είναι μία ομάδα της Τσάμπιονσιπ, η οποία βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, προέρχεται από ηχηρό στραπάτσο (4-0) στην έδρα της Στόουκ και στα 21 ματς απέναντι στους "κόκκινους διαβόλους" έχει κερδίσει μόλις μία φορά (1-7-14).

Βέβαια, δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε ότι η αποψινή αναμέτρηση έχει μία ξεχωριστή ιδιαιτερότητα, καθώς στον πάγκο της Ρέντινγκ είναι ο Πολ Ινς, που ως ποδοσφαιριστής έπαιξε για πέντε σεζόν με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ στις αρχές της δεκαετίας του 90' και κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, δύο FA Cup, ένα Λιγκ Καπ κι ένα Κύπελλο Κυπελλούχων!

Σε κάθε περίπτωση, ο Τεν Χαγ είναι φανερό πως αντιμετωπίζει με σοβαρότητα τις κυπελλικές διοργανώσεις, καθώς η Γιουνάιτεντ είναι χωρίς τίτλο από το 2017, επομένως θα είναι μεγάλη υπόθεση να επιστρέψει στα τρόπαια έπειτα από μία εξαετία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ο Ολλανδός τεχνικός έριξε τους βασικούς στον τρίτο γύρο με την Έβερτον, ενώ καλή ενδεκάδα παρέταξε και μεσοβδόμαδα στο Λιγκ Καπ. Ίσως, το γεγονός ότι η Ρέντινγκ είναι μία κατηγορία κάτω, του δώσει το δικαίωμα να κάνει κάποιες αλλαγές απόψε, όμως δεν αναμένεται εκτεταμένο ροτέισον.

Πιθανότατα, θα πάρει κάποιες ανάσες ο Ντε Χέα και θα παίξει στον άσο ο Χίτον. Στα δεξιά της άμυνας θα συνεχίσει ο Γουάν-Μπισάκα, αφού είναι τραυματίας ο Νταλότ. Στα αριστερά, προβάδισμα έχει ξανά ο Μαλάσια, διότι ο Σο έλειψε την Τετάρτη λόγω ίωσης. Στους στόπερ, την Τετάρτη έπαιξε το δίδυμο Μαρτίνες, Λίντελοφ. Απόψε διεκδικούν θέση βασικού ο Μαγκουάιρ και ο Βαράν.

Στους χαφ, ο Τεν Χαγ έχει λόγο να προστατεύσει τον Μπρούνο Φερνάντες, διότι είναι στο όριο των καρτών. Αντίθετα, Έρικσεν και Κασεμίρο αναμένεται να παραμείνουν κανονικά στην ενδεκάδα. Το ίδιο ισχύει και για την επιθετική τριάδα των Αντονι, Βέχορστ και Ράσφορντ.

Ειδικά ο τελευταίος είναι σε καταπληκτική κατάσταση μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού σε 10 επίσημα ματς έχει σκοράρει ισάριθμα γκολ, μένοντας άσφαιρος μόνο στο 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας. Ο 25χρονος Άγγλος φορ άνοιξε το σκορ τόσο με τη Νότιγχαμ, μεσοβδόμαδα, όσο και στην ήττα, 3-2, από την Άρσεναλ, στο μεγάλο ντέρμπι της Premier League, την περασμένη Κυριακή. Από τις 21 Δεκεμβρίου και μετά, ο Ράσφορντ έχει πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα τέσσερις φορές. Στο 3.75 να ανοίξει και απόψε το σκορ κόντρα στη Ρέντινγκ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρέντινγκ: Ράσφορντ να ανοίξει το σκορ (απόδοση 3.75), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ