TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά Αγγλία: Ψάχνοντας το λάθος στο Νιουκάστλ - Γουέστ Χαμ, στοίχημα στο 3.60

Ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγιες, στο Ολντ Τράφορντ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε αγώνα για το Λιγκ Καπ
Ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγιες, στο Ολντ Τράφορντ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ⓒ 2022 DAVE THOMPSON/ASSOCIATED PRESS

Η Νιουκάστλ πάει τρένο και φιλοξενεί τη Γουέστ Χαμ σ’ ένα απαιτητικό ματς παρότι οι αποδόσεις δίνουν μεγάλο φαβορί τον άσο. Παιχνίδι με απόδοση του 3.60.

Το πρόγραμμα της ημέρας στην Premier League ολοκληρώνεται στο St James’ Park με τη Νιουκάστλ να φιλοξενεί τη Γουέστ Χαμ (19:30 NOVASPORTS Premier League, LIVE από το SPORT24 ). Η Νιουκάστλ πάει τρένο είναι σε σούπερ κατάσταση εδώ και δύο μήνες και ενδεχομένως η πιο πειθαρχημένη και φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα αυτή την περίοδο.

Εύκολα φάσεις δεν της κάνεις, ενώ επικρατεί κλίμα ευφορίας μετά την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ του Γουέμπλεϊ, που θα γίνει σε τρεις εβδομάδες κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Έντι Χάουι με σύμμαχο το 1-0 του πρώτου αγώνα, έπαιξε με βασικούς σε γενικές γραμμές και στη ρεβάνς με τη Σαουθάμπτον και επικράτησε 2-1. Αναμενόμενα θετικό το κλίμα, αφού η επένδυση που γίνεται πιάνει τόπο, η ομάδα έχει φιλοσοφία και μέθοδο και χτυπάει φουλ την έξοδο για το Champions League.

Βέβαια, απόψε δεν έχει διαθέσιμο τον καταλυτικό Μπρούνο Γκιμαράες, έχει όμως τον Γουίλσον που έχει για καλύτερη… πελάτισσα τη Γουέστ Χαμ, σε καμία άλλη ομάδα δεν έχει βάλει τόσα γκολ όσο στα Σφυριά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Γουέστ Χαμ δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί και το 1.60 του άσου που γυροφέρνει η νίκη των Μagpies δεν λέει όλη την αλήθεια. Προσπαθεί να ανέβει ξανά, ποιότητα έχει, Ντέκλαν Ράις και Πακετά μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Το ηθικό ανέβηκε μετά από την εύκολη πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου, μετά το 2-0 επί της Ντέρμπι. Στο πρωτάθλημα επέστρεψε στις νίκες μετά από επτά ματς και κέρδισε 2-0 την Έβερτον.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Γουέστ Χαμ δεν ξέχασε να κλωτσάει το προηγούμενο διάστημα την μπάλα. Όπως όλες οι ομάδες έτσι και αυτή πέρασε μια ντεφορμέ κατάσταση. Η Νιουκάστλ μπορεί κάποια στιγμή να εκτροχιαστεί, είναι υπερβολικό από ένα σημείο και έπειτα να μην χάνει και να μην δέχεται φάσεις και γκολ. Ο Γκιμαράες είναι μια καταλυτική απουσία. Η Γουέστ Χαμ είχε περισσότερες ώρες ξεκούρασης, αφού έπαιξε Δευτέρα, ενώ η Νιουκάστλ Τρίτη, μάλιστα οι Λονδρέζοι δεν έπαιξαν με φουλ βασικούς. 2-4-7 το ρεκόρ των ομάδων εκτός Big-6 την επόμενη μετά από πρόκριση σε τελικό. Στο 3.60 το combo Χ2 & Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νιουκάστλ - Γουέστ Χαμ: Χ2 & Goal/Goal (απόδοση 3.60), 19:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ