ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Αγγλία: Πιέζεται ο άσος της ΜΚ Ντονς, πληρώνουν τα γκολ

Ο Ντέιβιντ Κασούμου της ΜΚ Ντονς σε ματς Κυπέλλου κόντρα στη Λίβερπουλ
Ο Ντέιβιντ Κασούμου της ΜΚ Ντονς © LEILA COKER/ASSOCIATED PRESS

Έντονες πιέσεις δέχεται τις τελευταίες ώρες ο άσος της Μίλτον Κέινς Ντονς στο ματς με την Τζίλιγχαμ. Αξίζει το ποντάρισμα στο 1.89.

Για την 26η αγωνιστική της League One η Μίλτον Κέινς Ντονς φιλοξενεί την Τζίλιγχαμ (17:00 LIVE από το SPORT24 ) σε μια αναμέτρηση που η υποχρέωση νίκης για τις δύο ομάδες είναι μεγάλη. Καθοδική πορεία καταγράφει τις τελευταίες ώρες ο άσος της ΜΚ και από πλέον κυκλοφορεί κατά μέσο όρο στο 1.46, ενώ είχε ανοίξει στο 1.67.

Έντονη πτώση, αλλά και αναμενόμενη, αφού η Τζίλιγχαμ έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τον κορονοϊό και έχει να παίξει από τις 11/12 και την ήττα στο Φλίτγουντ από την Τάουν με 2-1. Η φιλοξενούμενη μετράει έξι σερί ήττες ανεξαρτήτως διοργάνωσης, βρίσκεται στην προτελευταία θέση και απέχει πέντε βαθμούς από τη σωτηρία. Σήμερα παίζει τα ρέστα της κόντρα σε μια καλύτερη ομάδα και έχει πάλι αγωνιστικά ζητήματα να λύσει.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η ΜΚ Ντονς είναι καλύτερη ομάδα, πιο ποιοτική, έπαιξε την Boxing Day και κέρδισε 3-2 τη Λίνκολν σ’ ένα ματς ροντέο, δεν έπαιξε όμως μεσοβδόμαδα λόγω κρουσμάτων στην Τσέλτεναμ. Η ΜΚ έχει ματς στα πόδια της, η Τζίλιγχαμ όχι και πολλά προβλήματα. Η φιλοξενούμενη όμως είναι ομάδα που δεν τα παρατάει, ανοίγει τα παιχνίδια της, ρισκάρει και δεν παίζει φουλ άμυνα. Η ΜΚ μπορεί να κέρδισε τη Λίνκολν, αλλά προβλημάτισε έντονα αμυντικά και έδωσε πολλά δικαιώματα. Στο 1.89 το Goal/Goal αξίζει το ρίσκο, εξάλλου τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας ματς της Τζίλιγχαμ έληξαν Goal/Goal, ενώ η γηπεδούχος μετράει 3 σερί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΜΚ Ντονς - Τζίλιγχαμ: Goal/Goal (απόδοση 1.89), 17:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ