ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Παίζει για την αγαπημένη του Έβερτον ο Μόγες

Ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγες στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ για την Premier League
Ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγες στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ για την Premier League © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Λέστερ - Γουέστ Χαμ και Μπρέντφορντ - Μάντσεστερ Σίτι από το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής στην Premier League.

Στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της ημέρας ξεχωρίζει ασφαλώς η τελευταία αγωνιστική της Premier League. Σε ό,τι αφορά στον τίτλο και στην τετράδα τα πάντα έχουν κριθεί, επομένως το δράμα θα παιχθεί κυρίως στη μάχη της παραμονής.

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται η Λέστερ, η οποία για να σωθεί πρέπει να κερδίσει τη Γουέστ Χαμ (18:30 Novasports Extra 2, Live από το SPORT24) και παράλληλα η Έβερτον να μην κερδίσει την Μπόρνμουθ. Οι "αλεπούδες" έχουν μόλις δύο νίκες στις τελευταίες 16 αγωνιστικές (2-4-10). Μοναδικό θετικό από το 0-0 στο St James' Park με τη Νιούκαστλ την περασμένη Δευτέρα είναι ότι κράτησαν ανέπαφη την εστία τους μετά από 21 σερί ματς. Μέσα στο King Power πάντως, η Λέστερ δεν έχει ούτε ένα clean sheet εδώ και 12 αγώνες, δηλαδή από το 2-0 επί της Λιντς στις 20 Οκτωβρίου.

Η Γουέστ Χαμ μετράει τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε επίσημα παιχνίδια της και ταξίδεψε εντελώς άνετη στο Λέστερ. Πρακτικά, οι Λονδρέζοι έχουν στρέψει την προσοχή τους κυρίως στον τελικό του Conference League, με τη Φιορεντίνα στις 7 Ιουνίου.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα σφυρίξουν αδιάφορα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στον πάγκο των "σφυριών" είναι ο Ντέιβιντ Μόγες, ο οποίος προφανώς και προτιμάει να παραμείνει στην Premier League η αγαπημένη του Εβερτον, στην οποία δούλεψε 11 ολόκληρα χρόνια! Φάνηκε αυτό και την προηγούμενη αγωνιστική, όπου η Γουέστ Χαμ δεν χαρίστηκε στη Λιντς και την κέρδισε με 3-1.

Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν, ο άσος σε τιμές διπλασιασμού είναι αν μη τι άλλο επίφοβος. Άλλωστε, ο Ντιν Σμιθ δεν έχει κερδίσει ποτέ σε επίπεδο Premier League τον Μόγες (0-1-5). Η Λέστερ θα παίξει μόνο για τη νίκη, θα αναγκαστεί να ρισκάρει, αλλά η άμυνά της είναι φέτος... τρικυμία και δεν παρέχει καμία εμπιστοσύνη. Από την άλλη, η Γουέστ Χαμ είναι άνετη και πιθανότατα θα βρει τις στιγμές της για να απειλήσει. Αγγίζει το 2.00 το combo Goal/Goal & Over 2,5.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στο Λονδίνο, η Μπρέντφορντ υποδέχεται την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι (18:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Οι "πολίτες" έμειναν την Τετάρτη στο 1-1 με την Μπράιτον και έτσι έσπασε ένα νικηφόρο σερί 12 αγώνων στην στο αγγλικό πρωτάθλημα. Διεύρυναν πάντως το αήττητο σερί τους στα 25 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (20-5-0).

Η Σίτι πρακτικά ψάχνει μία ισοπαλία για να φτάσει τους 90 βαθμούς τέταρτη φορά στην ιστορία της στην Premier League και να γίνει η πρώτη ομάδα που καταφέρνει κάτι τέτοιο (από τρεις έχουν επίσης οι Τσέλσι, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Στον αντίποδα, η Μπρέντφορντ έχει πραγματοποιήσει μία ονειρικά σεζόν για τα δεδομένα της και μετράει τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ματς. Μάλιστα, στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει με 2-1 μέσα στο Μάντσεστερ τη Σίτι, ενώ εντός έδρας έχει ρεκόρ 7-6-1 στα 14 πιο πρόσφατα παιχνίδια.

Με δεδομένο ότι ο Πεπ θα ανακατέψει ξανά την τράπουλα στην 11αδα, καθώς ακολουθούν οι τελικοί κυπέλλου με τη Γιουνάιτεντ και Champions League με την Ιντερ, είναι προτιμότερο να αφήσουμε στην άκρη το φαβορί διπλό, του 1.80. Άλλωστε, η Μπρέντφορντ έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί ανταγωνιστικά απέναντι στα κορυφαία κλαμπ της κατηγορίας.

Στη λογική ότι το Goal/Goal είναι καθαρό φαβορί στο 1.60, μπορούμε να επιλέξουμε το 1-1 ως anytime σκορ κατά τη διάρκεια του αγώνα, σε απόδοση 2.30. Το συγκεκριμένο σενάριο επαληθεύτηκε έξι φορές στα τελευταία 11 ματς της Μπρέντφορντ για το πρωτάθλημα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λέστερ – Γουέστ Χαμ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.00), 18:30
  • Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Σίτι: 1-1 anytime (απόδοση 2.30), 18:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ