ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Μόνο ο Ρονάλντο επιπλέει από το ναυάγιο της Γιουνάιτεντ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Νόριτς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Νόριτς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μοιάζει με τη μοναδική αχτίδα φωτός στο μουντό ουρανό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία απόψε υποδέχεται την Μπρέντφορντ σε πολύ βαρύ κλίμα.

Τα όρια της καταστροφής αγγίζει η φετινή σεζόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έχει χάσει όλους τους στόχους της και κινδυνεύει πλέον να μην βγει ούτε στο Europa League.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" είναι στην έκτη θέση, οκτώ βαθμούς πίσω από την τέταρτη Αρσεναλ, έχοντας μάλιστα και ματς περισσότερο. Εκ των πραγμάτων λοιπόν, οφείλουν να ξεχάσουν το ενδεχόμενο της εξόδου στο Champions League. Το μόνο που μπορεί να περισώσει πλέον η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ είναι η εξάδα και το εισιτήριο του Europa League (αν υποχωρήσει έβδομη θα... υποβιβαστεί στο Conference League).

Μάντσεστερ Γ. - Μπρέντφορντ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Γιουνάιτεντ απόψε υποδέχεται την Μπρέντφορντ και ο άσος είναι φαβορί στο 1.75, παρότι οι "κόκκινοι διάβολοι" έχουν κάνει μόλις δύο νίκες στις εννιά προηγούμενες αγωνιστικές στην Premier League, εκ των οποίων η μία κόντρα στην ουραγό Νόριτς (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24).

Την περασμένη Πέμπτη, στο παιχνίδι με την Τσέλσι, η ατμόσφαιρα στο Ολντ Τράφορντ ήταν ηλεκτρισμένη με τους φίλους της Γιουνάιτεντ να διαμαρτύρονται έντονα κατά των ιδιοκτητών της ομάδας, δηλαδή κατά της οικογένειας Γκλέιζερ. Στο αγωνιστικό σκέλος η ισοπαλία με 1-1 ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να πάρει η Γιουνάιτεντ, σε ματς με xGoals 0,62-2,47. Τη λύση προφανώς έδωσε ξανά ο Ρονάλντο, ισοφαρίζοντας άμεσα (62') το τέρμα των Λονδρέζων στο 60'.

Αυτό ήταν το 17ο γκολ του Κριστιάνο στην εφετινή Premier League και παραμένει τρίτος σκόρερ πίσω από τους Σαλάχ (22) και Σον (19). Ο 37χρονος άσος έχει σκοράρει και στα τρία τελευταία ματς που αγωνίστηκε. Είχε προηγηθεί το γκολ του στην ήττα με 3-1 από την Αρσεναλ στο Emirates και το χατ τρικ στο εντός έδρας 3-2 επί της Νόριτς.

Το να σκοράρει και απόψε ο Ρονάλντο προσφέρεται σε τιμές λίγο πάνω από το 1.80. Αν ζητήσουμε και το combo με το Goal/Goal παίρνουν απόδοση πάνω από 2.55. Η Μπρέντφορντ είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Μετράει πέντε νίκες στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (5-1-1), έχει καθαρίσει με την παραμονή της και θα παίξει χωρίς το παραμικρό άγχος στο Ολντ Τράφορντ.

Η νεοφώτιστη ομάδα του Φρανκ προέρχεται από το ισόπαλο 0-0 με την Τότεναμ, σε ματς που είχε δύο δοκάρια και xGoals 1,32-0,52. Κέρδισε δηλαδή τις εντυπώσεις και θα μπορούσε να είχε πάρει και το τρίποντο. Απέναντι στην τραγική άμυνα της Γιουνάιτεντ, η οποία δέχεται γκολ οκτώ σερί αγωνιστικές και έχει παθητικό φέτος 52 τέρματα (13η χειρότερη επίδοση στην κατηγορία) θα προξενήσει έκπληξη αν η Μπρέντφορντ δεν γίνει απειλητική με τους Τόνι και Ερικσεν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γ. - Μπρέντφορντ: Goal/Goal & Ρονάλντο να σκοράρει (απόδοση 2.57), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ