ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Μία ισοπαλία κι ένα combo δυάδα από την Premier League

Ο Κάλουμ Γουίλσον πανηγυρίζει γκολ του στο Κρίσταλ Πάλας - Νιούκλαστ τη σεζόν 2021/22.
Ο Κάλουμ Γουίλσον πανηγυρίζει γκολ του στο Κρίσταλ Πάλας - Νιούκλαστ 2021 AP PHOTO/STEVE LUCIANO

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Μπράιτον - Νιούκαστλ και Σαουθάμπτον - Λιντς για τη δεύτερη αγωνιστική της Premier League.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς στη δεύτερη αγωνιστική της Premier League είναι ασφαλώς το Μπράιτον – Νιούκαστλ (17:00 Novasports 6HD, Live από το SPORT24). Πρόκειται για μία κόντρα ανάμεσα σε δύο ομάδες που φιλοδοξούν φέτος να παίξουν σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

Αμφότερες ξεκίνησαν άριστα τη σεζόν. Η Μπράιτον έβγαλε το πρώτο διπλό της ιστορίας της στο Ολντ Τράφορντ, κερδίζοντας πανάξια με 2-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (xGoals 1,42-1,73). Από την άλλη η Νιούκαστλ έπαιξε μονότερμα τη Νότιγχαμ και παρότι δυσκολεύτηκε λίγο να ανοίξει το σκορ, τελικά επικράτησε δίκαια με 2-0 (58', 78').

Προγνωστικά Αγγλία

Αν η Νιούκαστλ κερδίσει απόψε στο Μπράιτον, θα ξεκινήσει με δύο νίκες τη σεζόν στην Premier League για πρώτη φορά μετά το 1997/98! Η ομάδα του Έντι Χάουι έχει μαζέψει 42 βαθμούς μέσα στο 2022. Η συγκεκριμένη συγκομιδή είναι χειρότερη μόνο από αυτές των Λίβερπουλ (52), Μάντσεστερ Σίτι (46) και Τότεναμ (44). Επίσης, οι "καρακάξες", μέσα στο 2022, έχουν κάνει πέντε διπλά, περισσότερα δηλαδή απ' όσα έκαναν σε ολόκληρο το 2021!

Το αρνητικό για τη Νιούκαστλ είναι ότι δεν έχει επικρατήσει ποτέ στο Μπράιτον σε επίπεδο Premier League. Το ρεκόρ της εκεί είναι 0-3-2. Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι "γλάροι" στα τελευταία δέκα παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα, έχουν ηττηθεί μόνο από τη Μάντσεστερ Σίτι, τον περασμένο Απρίλιο.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι θα πάμε σε μία πολύ αμφίρροπη κόντρα ανάμεσα σε δύο ομάδες που μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Πάνω σε αυτή τη λογική στέκεται το ρίσκο στην ισοπαλία, καθώς αναμένεται ισορροπημένο και ανταγωνιστικό παιχνίδι. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως είναι η μικρότερη ισοπαλία από το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής, στο 3.25-3.30.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Εξίσου ενδιαφέρον είναι και το παιχνίδι της Σαουθάμπτον με τη Λιντς (17:00 Novasports 6HD, Live από το SPORT24). Οι "άγιοι" άρχισαν τη σεζόν με τη φυσιολογική ήττα στο Λονδίνο, κόντρα στην Τότεναμ. Παρότι αιφνιδίασαν μόλις στο 12ο λεπτό, τελικά έχασαν εύκολα με 4-1.

Στον αντίποδα, η Λιντς ξεκίνησε με νίκη ανατροπή (2-1) κόντρα στη Γουλβς, χωρίς να είναι καλύτερη όπως μαρτυρούν και τα xGoals (0,89-1,10). Με τέσσερα νέα πρόσωπα παρέταξε την ομάδα του ο Τζέσι Μάρς. Πρόκειται για τους χαφ Ρόκα και Άνταμς, τον μεσοεπιθετικός Άαρονσον και τον μπακ Κρίστενσεν.

Η Σαουθάμπτον έχει να κερδίσει από τον περασμένο Απρίλιο στο πρωτάθλημα και ασφαλώς θέλει απόψε να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Στο παρελθόν πάντως έχει πανηγυρίσει νίκη μόνο μία φορά στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, σε επίπεδο Premier League! Συγκεκριμένα τα κατάφερε μόνο τη σεζόν 2004/05 κόντρα στην Μπλάκμπερν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γενικά, η ομάδα του Ραλφ Χάζενχιτλ δεν προσφέρει καμία αμυντική σιγουριά και δεν είναι τυχαίο ότι μετράει έξι διαδοχικά Over 2,5 στη λίγκα. Προς την κατεύθυνση ενός ανοιχτού ματς μπορεί να βοηθήσει και η Λιντς, η οποία με τη σειρά της επιβεβαίωσε το Over 2,5 πέντε φορές στα έξι προηγούμενα παιχνίδια. Στο 1.70 να μπουν πάνω από δύο γκολ. Αγγίζουμε το 2.00 σε combo με το Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπράιτον – Νιούκαστλ: Χ (απόδοση 3.25), 17:00
  • Σαουθάμπτον – Λιντς: Over 2,5 & Goal/Goal (απόδοση 1.99), 17:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ