ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Με το 1.90 στο City Ground και τη φόρμα του Μαχρέζ

Ο Σερζ Οριέ της Νότιγχαμ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Τσέλσι για την Premier League 2022-2023 στο "Σίτι Γκράουντ", Νότιγχαμ | Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023
Ο Σερζ Οριέ της Νότιγχαμ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Τσέλσι για την Premier League 2022-2023 στο "Σίτι Γκράουντ", Νότιγχαμ | Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023 © 2022/RUI VIEIRA/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Νότιγχαμ - Γουλβς και Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Σίτι για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Με δύο ακόμη αναμετρήσεις συνεχίζεται απόψε το πρόγραμμα των προημιτελικών στο Λιγκ Καπ της Αγγλίας. Στο City Ground η Νότιγχαμ φιλοξενεί τη Γουλβς σε ένα ματς, όπου δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στο σετ των αποδόσεων (21:45 Live από το SPORT24).

Η Νότιγχαμ ηττήθηκε εύκολα το Σάββατο με 4-1 στην έδρα της Μπλάκπουλ, η οποία αγωνίζεται στην Championship και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου Αγγλίας. Ο Στιβ Κούπερ χρησιμοποίησε εναλλακτική σύνθεση και ουσιαστικά έδειξε πως δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τον θεσμό. Βέβαια, το βαρύ σκορ και τα αλλεπάλληλα λάθη στην άμυνα, τον έκαναν να δηλώσει πως ήταν μία απαράδεκτη εμφάνιση.

Πιθανότατα, ο Κούπερ θα επαναφέρει απόψε αρκετούς βασικούς, έστω κι αν σε τρεις ημέρες ακολουθεί το πολύ πιο κρίσιμο εντός έδρας ματς με τη Λέστερ, για το πρωτάθλημα. Λογικά θα επανέλθει η "κανονική" τετράδα (Οριέ, Γουόραλ, Μπολί, Λόντι) στην άμυνα, η βασική τριάδα στους χαφ (Γέιτς, Φρόιλερ, Μανγκαλά) και ο ταχύς επιθετικός Τζόνσον. Ο νεοφερμένος μεσοεπιθετικός Σκάρπα ήταν από τους λίγους που διασώθηκαν από το ναυάγιο της Νότιγχαμ στο Bloomfield Road, επομένως αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του, δεδομένου μάλιστα ότι δεν είναι 100% έτοιμος ο Γκιμπς Γουάιτ. Ίσως συμβεί το ίδιο και με τον Ντένις, καθώς είναι αμφίβολος ο βασικός φορ Αβονίγι.

Αρκετοί βασικοί, ενδέχεται να επιστρέψουν και στην ενδεκάδα της Γουλβς. Οι "λύκοι" παρότι κατέβηκαν το Σάββατο στο Anfield με οκτώ αλλαγές, έπαιξαν στα ίσα τη Λίβερπουλ και άξιζαν την πρόκριση στον τέταρτο γύρο του FA Cup. Τελικά, αυτή θα κριθεί σε επαναληπτικό, αφού το ματς έληξε ισόπαλο 2-2, με τον Χουλέν Λοπετέγκι να φωνάζει για την ακύρωση γκολ στο 83', ως οφσάιντ, σε μία φάση που δεν μπόρεσε να παρέμβει ο VAR, καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμο πλάνο για να μπουν οι γραμμές.

Σε κάθε περίπτωση, η Γουλβς είναι εμφανώς βελτιωμένη από τότε που ανέλαβε ο Βάσκος τεχνικός. Προφανώς και για αυτή βασικός στόχος είναι η παραμονή, αφού βρίσκεται μόλις στην προτελευταία θέση της στην Premier League, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως η βαθμολογική της συγκομιδή δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική της δυναμική και την ποιότητα του ρόστερ της.

Ο Λοπετέγκι θέλει να δώσει συνέχεια στο θετικό μομέντουμ, που χτίζει η ομάδα του. Με αυτόν στον πάγκο, η Γουλβς έχει ρεκόρ 2-2-1, χάνοντας μόνο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από την άλλη, η Νότιγχαμ είναι πάντα πιο ανταγωνιστική στο City Ground και μετά το 0-2 από την Τότεναμ, στις 28 Αυγούστου, βρίσκει σταθερά ένα γκολ σε οκτώ σερί ματς. Στη λογική ότι οι δύο ομάδες βλέπουν πιο χαλαρά και με λιγότερο άγχος το Λιγκ Καπ, μπορούμε να ποντάρουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ένα τέταρτο πιο μετά, η Μάντσεστερ Σίτι αγωνίζεται στο St. Mary's με τη Σαουθάμπτον και ασφαλώς είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση (22:00 Live από το SPORT24).

Η Σίτι προέρχεται από δύο απανωτές νίκες κόντρα στην Τσέλσι. Πρώτα την κέρδισε με 1-0 στο Λονδίνο για το πρωτάθλημα και την Κυριακή, με επτά αλλαγές στην ενδεκάδα, τη διέλυσε με 4-0 στο Etihad για να προκριθεί στον τέταρτο γύρο του FA Cup.

Το πιθανότερο είναι πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα συνεχίσει και απόψε το ροτέισον, αφού ακολουθεί το κομβικό ντέρμπι του Μάντσεστερ με τη Γιουνάιτεντ για την Premier League. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η Σίτι υπάρχει περίπτωση να σνομπάρει το Λιγκ Καπ. Είναι άλλωστε, γνωστή η εμμονή του Πεπ να κυνηγάει με μανία οποιονδήποτε τίτλο κυκλοφορεί, όπως επίσης και η δυνατότητά του να φέρνει παίκτες από τον πάγκο, που σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα ήταν βασικοί.

Σε σύγκριση λοιπόν με το κύπελλο, δεν αποκλείεται να δούμε πίσω στο αρχικό σχήμα τους Χάλαντ, Ντε Μπρούιν, Ακέ, Γκουντογκάν και Στόουνς, που πήραν ανάσες στο κύπελλο. Λογικά, θα ξεκινήσει ξανά ο σούπερ φορμαρισμένος Μαχρέζ, που πέτυχε τρία γκολ στα δύο προηγούμενα ματς με την Τσέλσι.

Στο 2.75 να σκοράρει και απόψε κόντρα στην ουραγό της Premier League Σαουθάμπτον, για την οποία το Λιγκ Καπ είναι πολυτέλεια, όταν έχει μπροστά της σε τρεις ημέρες "εξάποντο" παραμονής με την Έβερτον. Σημειώνεται εξάλλου, ότι ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός έχει καλή παράδοση με τους "αγίους", με επτά γκολ σε 14 παιχνίδια εναντίον τους. Μόνο κόντρα στην Μπέρνλι έχει σκοράρει περισσότερες φορές (8).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νότιγχαμ – Γουλβς: Goal/Goal (1.90), 21:45
  • Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι: Μαχρέζ Anytime (απόδοση 2.75), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ