XGOALS BET

Προγνωστικά Αγγλία: Με την αύρα του Μαρς για να σπάσει το αρνητικό σερί

Ο Τζέσε Μαρς στον πάγκο της Ζάλτσμπουργκ
Ο Τζέσε Μαρς στον πάγκο της Ζάλτσμπουργκ 2019 KERSTIN JOENSSON / AP PHOTO

Εντός έδρας ντεμπούτο στον πάγκο της Λιντς για τον Τζέσι Μαρς, κόντρα στην ανεβασμένη Άστον Βίλα. Επιλογή σε συνδυαστικό στοίχημα στο 2.20.

Εκτός από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, το στοιχηματικό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο περιλαμβάνει και τέσσερις εξ αναβολής αναμετρήσεις στην Premier League. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το παιχνίδι της Λιντς με την Άστον Βίλα, όπου θα πραγματοποιήσει το εντός έδρας ντεμπούτο του, ο Τζέσι Μαρς (21:45 Live από το SPORT24).

Λιντς - Άστον Βίλα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ο Αμερικανός τεχνικός, επιλέχθηκε από τη διοίκηση της Λιντς για διάδοχος του Μαρσέλο Μπιέλσα και με στόχο ασφαλώς να οδηγήσει την ομάδα στη σωτηρία. Στο πρώτο του παιχνίδι υπό τις οδηγίες του, η Λιντς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο Λέστερ, παρόλα αυτά ηττήθηκε με 1-0 (67'). Τα xGoals (0,36-2,14) πάντως, μαρτυρούν πως τα "παγώνια" είναι έτοιμα να κάνουν τη στροφή τους.

Η Λιντς μετράει πέντε διαδοχικές ήττες στην Premier League κι αν χάσει και απόψε, θα ισοφαρίσει το αρνητικό ρεκόρ του συλλόγου. Η έλευση του Μαρς όμως, φαίνεται πως έχει αφυπνίσει τους Whites, οι οποίοι αν πιάσουν παρόμοια εμφάνιση με αυτή κόντρα στη Λέστερ, αποκλείεται να μείνουν ξανά χωρίς γκολ.

Από την άλλη, η Άστον Βίλα, κέρδισε διαδοχικά 2-0 την Μπράιτον εκτός έδρας και 4-0 τη φορμαρισμένη Σαουθάμπτον εντός έδρας. Και στα δύο ματς τα xGoals (0,63-1,30 και 2,85-1,33) έδειξαν πως ήταν ανώτερη. Ο Στίβεν Τζέραρντ πήρε γκολ και από τον Ινγκς και από τον Γουάτκινς και από τον Κουτίνιο. Οι "χωριάτες" λοιπόν φαίνεται πως αρχίζουν να ρολάρουν και αποκτούν καλύτερη επαφή με τα δίχτυα.

Η παράδοση βέβαια που έχει η Βίλα κόντρα στη Λιντς δεν είναι η καλύτερη δυνατή, αφού στις τελευταίες 16 συναντήσεις τους σε επίπεδο πρωταθλήματος, έχει κερδίσει μόλις τρεις φορές. Το πιο πρόσφατο παιχνίδι τους, ήταν στις 9 Φεβρουαρίου, όταν οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 στο Villa Park, με τους γηπεδούχους να πετούν στα... σκουπίδια προβάδισμα δύο τερμάτων (είχαν προηγηθεί με 3-1 στο 43').

Διόλου απίθανο να έχουμε ξανά ένα τόσο χορταστικό ματς και στο Elland Road. Οι μπουκ άλλωστε, θεωρούν πολύ πιθανό το αμφίσκορο στο 1.55. Εμείς θα δώσουμε κι ένα ελαφρύ προβάδισμα στη Λιντς, περιμένοντας να λειτουργήσει θετικά η αύρα του Τζέσι Μαρς στην πρώτη του εντός έδρας παρουσία. Πάμε λοιπόν στο combo με το 1Χ σε απόδοση 2.20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λιντς – Αστον Βίλα: 1Χ & Goal/Goal (απόδοση 2.20), 21:45
TAGS XGOALS BET ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ