ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Αγγλία: Με την ανεβασμένη ψυχολογικά ΚΠΡ σε τιμές διπλασιασμού

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το παιχνίδι της ΚΠΡ κόντρα στην Μπλάκπουλ, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ.

Το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ είναι συνδεδεμένο με τις εμβόλιμες αγωνιστικές, επομένως κάθε Τρίτη, εκτός από Champions League έχουμε ασφαλώς δράση και στα αγγλικά γήπεδα.

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες στοιχηματικά αναμετρήσεις είναι αυτή του Loftus Road ανάμεσα στην ΚΠΡ και την Μπλάκπουλ (22:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Εδώ η τάση της αγοράς προς τον άσο είναι εμφανής, καθώς το σημείο άνοιξε στο 2.15 και πλέον στις περισσότερες εταιρίες έχει αρχίσει να υποχωρεί κάτω από το 2.00.

ΚΠΡ - Μπλάκπουλ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η ομάδα του Μίκαελ Μπιλ προέρχεται από μία ισοπαλία ψυχολογίας στο Σάντερλαντ με 2-2, στο κορυφαίο μέχρι στιγμής ματς της σεζόν. Η ΚΠΡ βρέθηκε κάτω με 2-0 στο 40', ωστόσο δεν παράτησε το παιχνίδι και παρότι έχανε με δύο γκολ διαφορά μέχρι το 87' κατάφερε τελικά να "κλέψει" το βαθμό.

Αρχικά μείωσε σε 2-1 με τον Τσερ. Απίθανο το φινάλε στις καθυστερήσεις με τον τερματοφύλακα Ντιένγκ να κάνει κυριολεκτικά τα πάντα και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Πρώτα ισοφάρισε στο 92' με κεφαλιά και στη συνέχεια έκανε απίστευτη απόκρουση με τη βοήθεια και του οριζόντιου δοκαριού.

Φυσικά, οι Λονδρέζοι πανηγύρισαν αυτή την ισοπαλία σαν νίκη και υποδέχονται τώρα την Μπλάκπουλ με στόχο να κάνουν το 2/2 εντός έδρας μετά το 3-2 επί της Μίντλεσμπρο.

Η Μπλάκπουλ ξεκίνησε τη σεζόν με νίκη 1-0 επί της Ρέντινγκ, όμως είναι φανερό πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο γκολ. Ακολούθησε η ήττα με 2-0 στο Στόουκ. Εν συνεχεία αποκλείστηκε στο Λιγκ Καπ από την Μπάροου στα πέναλτι, μένοντας στο 0-0 στο 90λεπτο και το Σάββατο έχασε εντός έδρας με 1-0 από τη Σουόνσι.

Συμπερασματικά, η ΚΠΡ έχει την ψυχολογία, τη φόρα και την ποιότητα για να λυγίσει την Μπλάκπουλ, την οποία είχε κερδίσει και πέρυσι με 2-1 στο Loftus Road. Σε τιμές διπλασιασμού ο άσος των Λονδρέζων, οι οποίοι έχουν ρεκόρ 13-8-3 απέναντι στους Seasiders σε επίπεδο πρωταθλήματος, ανεξαρτήτως έδρας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΚΠΡ – Μπλάκπουλ: 1 (απόδοση 2.00), 22:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ