ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Με δύο Goal/Goal σε απόδοση 2.88

Ντιόγκο Ζότα και Ρομπέρτο Φιρμίνο πανηγυρίζουν γκολ της Λίβερπουλ στο League Cup κόντρα στην Άρσεναλ | 20 Ιανουαρίου 2021
Ντιόγκο Ζότα και Ρομπέρτο Φιρμίνο πανηγυρίζουν γκολ της Λίβερπουλ στο League Cup κόντρα στην Άρσεναλ | 20 Ιανουαρίου 2021 @2022 MATT DUNHAM/AP IMAGES

Η επικίνδυνη έξοδος της Λίβερπουλ στο Λονδίνο για το ματς με την Κρίσταλ Πάλας και το παιχνίδι της Λέστερ με την Μπράιτον προσφέρουν μία καλή δυάδα σε τιμές που αγγίζουν τον τριπλασιασμό.

Το Λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Τσέλσι και την Τότεναμ ξεχωρίζει στο αποψινό πρόγραμμα της Premier League, ωστόσο υπάρχουν ενδιαφέροντα στοιχηματικά ματς και στις 16:00.

Στο King Power Stadium, η Λέστερ υποδέχεται την Μπράιτον (16:00 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24) μετά την ήττα σοκ από την Τότεναμ, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς. Οι "αλεπούδες" είχαν το προβάδισμα μέχρι το 95' και τελικά ηττήθηκαν με 2-3. Αυτή είναι η 12η φορά φέτος που η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς δέχεται πάνω από ένα γκολ σε αγώνα της Premier League.

Προγνωστικά Αγγλία: Λέστερ - Μπράιτον

Γενικά, από το ξεκίνημα της σεζόν, η Λέστερ αντιμετωπίζει αμυντικό πρόβλημα. Εχει μόλις τρία clean sheets σε 19 αγωνιστικές και είναι ασφαλώς η πιο Goal/Goal ομάδα της κατηγορίας με 13. Τα παιχνίδια της λοιπόν συνήθως προσφέρουν θέαμα και γκολ. Είναι ενδεικτικό ότι στις οχτώ προηγούμενες αγωνιστικές μπήκαν συνολικά 35 τέρματα στα ματς της Λέστερ.

Από την άλλη, η Μπράιτον έρχεται από το 1-1 με την Τσέλσι και συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς ήττα (2-3-0). Στα τελευταία οχτώ επαλήθευσε το αμφίσκορο έξι φορές, ενώ εκτός έδρας σε 10 παιχνίδια φέτος, έχει χάσει μόνο στο Μπέρμιγχαμ από την Άστον Βίλα (3-6-1) και έχει μείνει άσφαιρη μόλις σε δύο. Λογικό φαβορί το Goal/Goal στο 1.65 με βάση τη συμπεριφορά των δύο ομάδων.

Προγνωστικά Αγγλία: Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ

Στο Λονδίνο, η Λίβερπουλ έχει την επικίνδυνη έξοδο κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας (16:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Οι "κόκκινοι" βρίσκονται στο -12 αυτή τη στιγμή από τη Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας ωστόσο δύο ματς λιγότερα, επομένως θεωρητικά μπορούν να μειώσουν τη διαφορά στις δύο νίκες.

Σε πρώτη φάση λοιπόν θα πρέπει να αποδράσουν απόψε από το Selhurst Park, έχοντας ξανά εκτός τους Σαλάχ και Μανέ, που συνεχίζουν με τις εθνικές τους ομάδες στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Σημειώνεται ότι από τότε που έφυγαν οι δύο σούπερ σταρ της Λίβερπουλ, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει κερδίσει 4-1 τη Σριούσμπερι στο κύπελλο, απέκλεισε την Αρσεναλ στο Λιγκ Καπ με 0-0 εντός έδρας και 2-0 εκτός έδρας και επικράτησε της Μπρέντφορντ στο Ανφιλντ με 3-0.

Για τον Κλοπ, η Κρίσταλ Πάλας είναι η αγαπημένη του αντίπαλος, αφού απέναντι σε καμία άλλη ομάδα δεν έχει σημειώσει 11 νίκες, ως τεχνικός της Λίβερπουλ. Γενικά, οι "κόκκινοι" διατηρούν εξαιρετική παράδοση κόντρα στους "αετούς". Μετρούν εναντίον τους εννιά διαδοχικές νίκες σε επίπεδο Premier League και πέρυσι τους είχαν ισοπεδώσει εκτός έδρας με 7-0.

Η Πάλας πάντως με τον Βιεϊρά στον πάγκο της έχει κάνει φέτος σημαντικά βήματα προόδου και παρότι λείπουν στο Κόπα Αφρικα ο Ζαχά και ο Κουγιατέ, δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί απόψε. Άλλωστε, εντός έδρας σκοράρει δέκα σερί αγώνες, πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον η Λίβερπουλ θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο γκολ αν θέλει να περάσει νικηφόρα από το Λονδίνο. Επιλογή λοιπόν το Goal/Goal στο 1.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ: Goal/Goal (απόδοση 1.75), 16:00
  • Λέστερ – Μπράιτον: Goal/Goal (απόδοση 1.65), 16:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ