ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Με απουσίες στην άμυνα η Σίτι

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα δίνει οδηγίες στον Ίγκαν Ρίλεϊ λίγο πριν μπει στον αγώνα με τη Νιούκαστλ για την Premier League
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δίνει οδηγίες στον Ίγκαν Ρίλεϊ λίγο πριν μπει στον αγώνα με τη Νιούκαστλ για την Premier League © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Η Μάντσεστερ Σίτι ψάχνει απόψε στο Molineux ακόμη ένα βήμα τίτλου. Σκόραρε στα τελευταία τρία ματς εντός έδρας κόντρα στους "πολίτες" η Γουλβς. Συνδυαστική επιλογή σε τιμές άνω του 3.00.

Ο οδυνηρός ευρωπαϊκός αποκλεισμός από τη Ρεάλ δεν είχε αντίκτυπο στην Premier League για τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία αξιοποίησε το στραβοπάτημα της Λίβερπουλ με την Τότεναμ και κρατάει πια σφιχτά το δεύτερο διαδοχικό πρωτάθλημα και τέταρτο την τελευταία πενταετία.

Παρά την καταρρακωμένη ψυχολογία από την αποτυχία στο Champions League, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα κέρδισε άνετα με 5-0 τη Νιούκαστλ στο Etihad και αυτή τη στιγμή είναι ισόβαθμη με τη Λίβερπουλ, έχοντας ωστόσο ένα ματς λιγότερο και ήδη καλύτερη διαφορά τερμάτων (υπερέχει η Σίτι με +3 γκολ).

Γουλβς - Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Οι "πολίτες" ολοκληρώνουν τη φετινή σεζόν παίζοντας με Γουλβς, Γουέστ Χαμ και Αστον Βίλα. Και τα τρία ματς κρύβουν παγίδες, ωστόσο η Σίτι έχει πλέον το περιθώριο να τερματίσει πρώτη ακόμη και με επτά βαθμούς στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Το σύνολο του Πεπ είναι αήττητο 16 σερί αγώνες εκτός έδρας (13-3-0) στην Premier League και στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές σκόραρε μίνιμουμ τρία γκολ σε κάθε παιχνίδι. Το αρνητικό για τη Σίτι, είναι ότι θα παραταχθεί απόψε στο Molineux χωρίς δύο βασικούς αμυντικούς (Γουόκερ, Ρούμπεν Ντίας).

Παράλληλα είναι δεδομένα νοκ άουτ ο Στόουνς, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Ακέ, που έχει πρόβλημα στον αστράγαλο. Αυτό σημαίνει, ότι ο Πεπ μπορεί να επιστρατεύσει για το κέντρο της άμυνας τον αργό Φερναντίνιο, δίπλα στον Λαπόρτ ή τον 19χρονο Ίγκαν Ρίλεϊ από την U23 του συλλόγου, που έκανε ντεμπούτο στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Νιούκαστλ, μπαίνοντας αλλαγή στο 87'.

Μένει λοιπό να φανεί, αν η Γουλβς μπορέσει να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά της Σίτι (22:15 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24). Οι "λύκοι" έτρεξαν ένα άσχημο σερί τριών ηττών χωρίς γκολ, πριν το 2-2 με την Τσέλσι, στο Λονδίνο, όπου επέστρεψαν από το 2-0, σκοράροντας στο 79' και στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Γουλβς, από το 2018 που επέστρεψε στην Premier League, έχει σκοράρει και στα τρία παιχνίδια της εντός έδρας κόντρα στη Σίτι. Τον Αύγουστο του 2018 το ματς είχε λήξει ισόπαλο 1-1. Τον Δεκέμβριο του 2019 οι “λύκοι” είχαν κερδίσει τη Σίτι με 3-2, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2020, οι "πολίτες" είχαν περάσει από το Molineux με 3-1.

Η ομάδα του Μπρούνο Λατζ, ο οποίος επιστρέφει στον πάγκο μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό, θεωρητικά έχει ακόμη ελπίδες για την 7η θέση (στο +5 η Γουέστ Χαμ με ματς παραπάνω) που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο στο Conference League. Το πρόγραμμα πάντως των "λύκων" δεν είναι ευνοϊκό, αφού πέρα από το ματς με τη Σίτι, έχουν να παίξουν την τελευταία αγωνιστική και εκτός έδρας με τη Λίβερπουλ.

Προγνωστικά Αγγλία

Στοιχηματικά, είναι προφανές πως το διπλό σε τιμές κάτω του 1.30 δεν έχει το παραμικρό νόημα. Το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ματς, είναι αν θα μπορέσει η Γουλβς να βάλει ένα γκολ για να βγει το αουτσάιντερ G/G σε τιμές άνω του 2.05. Μάλιστα, όποιος θέλει να ρισκάρει, μπορεί να ζητήσει σε κόμπο και το Under 4,5 για να χτίσει απόδοση τριπλασιασμού, στη λογική ότι η Γουλβς έχει φέτος τα περισσότερα Under 4,5 (33) στην κατηγορία και μόνο πέντε από τα 35 παιχνίδια της υπερέβησαν το Over 3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουλβς – Μάντσεστερ Σίτι: Goal/Goal & Under 4,5 (απόδοση 3.10), 22:15
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ