ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Ματς-ροντέο για γκολ στο Λούτον

Ο Νάιτζελ Πίρσον στον πάγκο της Γουότφορντ
Ο Νάιτζελ Πίρσον © 2022 MIKE EGERTON/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Η Λούτον φιλοξενεί την Μπρίστολ Σίτι σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής της Championship σε μια αναμέτρηση που αναμένεται αμφίρροπη. Ποντάρισμα στο 1.96.

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική της Championship Αγγλίας η Λούτον κοντράρεται με την Μπρίστολ Σίτι (21:45 LIVE από το SPORT24 ) σ’ ένα ιδιαίτερα αμφίρροπο σταύρωμα. Η Λούτον μετά από ένα σερί τριών νικών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο κόλλησε στο Σέφιλντ και έχασε από τη Γιουνάιτεντ με 2-0 σ’ ένα έτσι και αλλιώς πολύ ζόρικο ματς, που για ένα ημίχρονο πάντως έπιασε καλή απόδοση.

Η Μπρίστολ Σίτι του Νάιτζελ Πίρσον από την άλλη άφησε αρκετές θετικές εντυπώσεις στο εντός έδρας ντερμπάκι με την Κάρντιφ και επικράτησε 3-2. Άλλο ένα ματς ροντέο, άλλο ένα παιχνίδι που έπαιξε επιθετικά, άλλο ένα ματς που έβγαλε τσαγανό, αυτοπεποίθηση και περισσότερη πίεση από τον αντίπαλο. Κάπως έτσι ήρθε και το τελικό 3-2.

Προγνωστικά στοιχήματος

Πολύ μπερδεμένο παιχνίδι σε ο,τι αφορά στα σημεία. Η Λούτον είναι ανταγωνιστική ομάδα, έχει και τις κακές της μέρες όμως, ενώ η Μπρίστολ Σίτι παίζει με ενθουσιασμό. Απρόβλεπτες και οι δύο με πολλά πάνω-κάτω, ενδεικτικό τα έξι σερί over 2,5 της φιλοξενούμενης στο πρωτάθλημα. Στο 1.96 το over 2,5, αξίζει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λούτον - Μπρίστολ Σίτι: Over 2,5 (απόδοση 1.96) 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ