TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά Αγγλία: Καλοπληρωμένο Over του 2.50 από το FA Cup

Ο Χάρι Κόρνικ πανηγυρίζει γκολ με τη Λούτον κόντρα στην Τσέλσι στο Κύπελλο Αγγλίας
Ο Χάρι Κόρνικ πανηγυρίζει γκολ με τη Λούτον © 2022 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Επαναληπτικοί αγώνες στο Κύπελλο Αγγλίας στο βραδινό πρόγραμμα και από ένα ζευγάρι προκύπτει ένα δυνατό bet στο 2.50.

Το Κύπελλο Αγγλίας βρίσκεται στον τρίτο γύρο, τα περισσότερα ζευγάρια έβγαλαν νικητή, υπάρχουν όμως και αυτά που έληξαν ισόπαλα και οδηγήθηκαν σε επαναληπτικό στην έδρα της φιλοξενούμενης. Ένα από αυτά είναι το Γουίγκαν - Λούτον (21:45 LIVE από το SPORT24) που οδηγείται στο DW μετά από το 1-1 στο Λονδίνο.

Αναμέτρηση που δεν είναι ψηλά στην προτίμηση και των δύο, δεν αποτελεί προτεραιότητα στο FA Cup σ’ αυτή τη φάση. Η Γουίγκαν με τα μύρια προβλήματα που αντιμετωπίζει τα τελευταία έτη έχει να σκεφτεί τη μάχη της παραμονής στην Championship, εκεί που βρίσκεται ουραγός και στο -4 από τη σωτηρία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Λούτον είναι μια φιλότιμη και ανταγωνιστική ομάδα, έχει τη δική της φιλοσοφία και ανεξαρτήτως αντιπάλου δεν αλλάζει μυαλά. Προτεραιότητα τα playoffs ανόδου, ειδικά φέτος η μάχη είναι πολύ οριακή και είναι πολλές οι ομάδες που διεκδικούν την είσοδο. Οι Λονδρέζοι βρίσκονται στην ένατη θέση και στο -2 από την έκτη θέση. Προηγήθηκαν 2-0 στο 10’, αλλά στο 67’ είχε γυρίσει το παιχνίδι κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, η οποία είναι πλέον αυτή που είναι η τελευταία που μπορεί να πάρε το εισιτήριο για τα playoffs ανόδου. Τα τρία τελευταία ματς στον δρόμο της Λούτον έληξαν over 2,5.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Γουίγκαν έχει πολλά θέματα στην άμυνα, έχασε καλή ευκαιρία κόντρα στην Κάρντιφ για να πάρει ανάσα, αλλά το ματς στην Ουαλία κόλλησε στο 1-1. Ακόμα και στην κακή βραδιά τους οι Λάτικς πάντως σκοράρουν, ενώ μετρούν οκτώ Goal/Goal στη σειρά. Η Λούτον κάνει το παιχνίδι της, τα κάνει ροντέο από το πουθενά τα παιχνίδια. Στο Over 2,5 η προσοχή, αξίζει το ρίσκο στο 2.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουίγκαν - Λούτον: Over 2,5 (απόδοση 2.50), 21:45
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ