TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά Αγγλία: Γκολ στο Σουίντον - Μάντσεστερ Σίτι, 3.57 στο EFL Trophy

Ο Τζακ Γκρίλις πανηγυρίζει γκολ του με την Μάντσεστερ Σίτι σε ματς της Premier League κόντρα στην Λιντς | 14 Δεκεμβρίου 2021
Ο Τζακ Γκρίλις πανηγυρίζει γκολ του με την Μάντσεστερ Σίτι σε ματς της Premier League κόντρα στην Λιντς | 14 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 JON SUPER/AP IMAGES

Ώρα FA Cup και EFL Trophy στην Αγγλία και σε μια ημέρα που λίγες αναμετρήσεις ξεχωρίζουν από το στοιχηματικό πρόγραμμα. Ποντάρισμα σε δύο επιλογές του 1.83 και του 3.57.

Χιλιοταλαιπωρημένη πάει στο Σουίντον η Μάντσεστερ Σίτι για τον τρίτο γύρο του FA Cup (22:00 COSMOTE SPORT 3 , LIVE από το SPORT24 ). Ο κορονοϊός βροντοχτύπησε την πόρτα των Πολιτών, καθώς ανιχνεύθηκαν θετικοί άλλοι επτά ποδοσφαιριστές τα ονόματα των οποίων δεν έγιναν γνωστά, ενώ το προηγούμενο διάστημα είχαν βγει θετικοί οι Φόντεν και Ζιντσένκο. Απόψε πάει και χωρίς τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τον βοηθό του Λιλό, αφού και αυτοί βγήκαν θετικοί. Μέσα σ’ όλα αυτά έχει και στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής των ηγετικό Μαχρέζ. Δεδομένα σήμερα θα πάει με ροτέισον, έχει όμως τις ποιοτικές μονάδες για να κυριαρχήσει στο ματς, έτσι και αλλιώς παραδοσιακά δεν την πατάει κόντρα σε ομάδες της League Two.

Σουίντον - Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά και ανάλυση

Η Σουίντον ξεπέρασε μια περίοδο εσωστρέφειας, βρίσκεται στη φάση των playoffs ανόδου, ενώ έχει δυνατότητες και για την απευθείας άνοδο. Έψαχνε κάπου να ξεσπάσει και τελικά έβγαλε το άχτι της κόντρα στη Νορθάμπτον την Πρωτοχρονιά που την κέρδισε 5-2 και ήρθε η ηρεμία στο εσωτερικό ξανά. Επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός για το αποψινό ματς και όλοι θέλουν να δώσουν και την ψυχή τους στο ματς. Παίζεται η συμμετοχή του ηγετικού χαφ Γουίλιαμς. Η Σουίντον είναι από τις καλοδουλεμένες ομάδες της League Two, παίζει επιθετικά, χωρίς ιδιαίτερες σκοπιμότητες. Το ματς είναι τηλεοπτικό και οι ομάδες των χαμηλών κατηγοριών της Αγγλίας παραδοσιακά επιδιώκουν να φορέσουν το καλό τους κοστούμι σε τέτοιες περιπτώσεις, αφού δεν είναι κάθε εβδομάδα τα παιχνίδια τους τηλεοπτικά. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι άλλη κλάση, είναι το λογικό φαβορί, αλλά ένα γκολ μπορεί να βρει η Σουίντον. Στο 1.83 το Goal/Goal κατά μέσο όρο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στο EFL Trophy σε εξ αναβολής παιχνίδι για τη φάση των "32" η Έξετερ φιλοξενεί την Πόρτσμουθ. Στη League Two η Έξετερ, στη League One η Πόρτσμουθ, αμφότερες στις κατηγορίες τους βρίσκονται στην όγδοη θέση και μπορούν να κυνηγήσουν με αξιώσεις τουλάχιστον τη συμμετοχή στα playoffs ανόδου. Η Έξετερ όμως ψάχνει από κάπου να πιαστεί. Ταλαιπωρήθηκε από τον κορονοϊό και τις σερί αναβολές και κόντρα στη Φόρεστ Γκριν την Τρίτη έδειξε κάποιες καλές αναλαμπές, που στο τέλος θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη και όχι μόνο το 0-0. Το ίδιο αποτέλεσμα είχε και η Πόρτσμουθ στο εκτός έδρας με την Κέιμπριτζ τη Δευτέρα, ενώ δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε στο τελευταίο ημίωρο. Προσέγγισε πολύ προσεκτικά το ματς.

Η Πόρτσμουθ έχει ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα στη συνέχεια στο πρωτάθλημα, ούτε το FA Cup κυνήγησε και έχει τεθεί από νωρίς εκτός, ούτε το EFL Trophy κυνηγάει συνήθως με ιδιαίτερη θέρμη, απόψε μάλιστα θα πάει με ροτέισον. Η Έξετερ έχει μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη για να αποκτήσει ηθικό και να σηκώσει κεφάλι, στην Πόρτσμουθ βλέπουν το αποψινό ματς ως έξτρα βάρος. Στο 3.57 κατά μέσο όρο ο άσος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Έξετερ - Πόρτσμουθ: 1 (απόδοση 3.57), 21:30
  • Σουίντον - Μάντσεστερ Σίτι: Goal/Goal (απόδοση 1.83), 22:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ