XGOALS BET

Προγνωστικά Αγγλία: Για το έβδομο σερί διπλό στο Βίλα Παρκ η Τότεναμ

Ο Χέουνγκ Μιν Σον της Τότεναμ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπρέντφορντ για την Premier League 2021-2022 στο "Τότεναμ Χότσπερ Στέιντιουμ", Λονδίνο | Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021
Ο Χέουνγκ Μιν Σον της Τότεναμ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπρέντφορντ για την Premier League 2021-2022 στο "Τότεναμ Χότσπερ Στέιντιουμ", Λονδίνο | Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Η Τότεναμ διανύει περίοδο φόρμας, όπως μαρτυρούν και τα xGoals. Διατηρεί επίσης εξαιρετική παράδοση κόντρα στην Άστον Βίλα και αναμενόμενα το διπλό της έχει αρχίσει να πιέζεται.

Η Τότεναμ επέστρεψε αγριεμένη μετά τη διακοπή των εθνικών, κερδίζοντας στο Λονδίνο με 5-1 τη Νιούκαστλ. Αυτή ήταν η πέμπτη νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια των Spurs στην Premier League, με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε να πιάνει για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Σεπτέμβριο, την πρώτη τετράδα.

Οι Λονδρέζοι είναι καλά και το δείχνουν. Δεν νικούν απλά, αλλά το κάνουν και πειστικά. Αν πάρουμε τα τελευταία έξι ματς σε επίπεδο πρωταθλήματος, θα δούμε ότι σε όλα υπερείχαν στα xGoals. Ακόμη και σε αυτό που έχασαν από τη Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ, οι παίκτες του Κόντε ήταν ανώτεροι, απλά είχαν την ατυχία να πέσουν πάνω στη μαγική βραδιά του Ρονάλντο, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ.

Τα τελευταία έξι ματς της Τότεναμ στην Premier League

  • Λιντς – Τότεναμ 0-2 – xGoals 1,90-2,47
  • Τότεναμ – Έβερτον 5-0 - xGoals 3,24-0,21
  • Μάντσεστερ Γ. - Τότεναμ 3-2 - xGoals 1,02-1,62
  • Μπράιτον – Τότεναμ 0-2 - xGoals 1,04-2,05
  • Τότεναμ – Γουέστ Χαμ 3-1 - xGoals 2,55-0,64
  • Τότεναμ – Νιούκαστλ 5-1 - xGoals 3,61-0,54

Αστον Βίλα - Τότεναμ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Εντελώς αντίθετη είναι η εικόνα της Άστον Βίλα, η οποία φιλοξενεί απόψε στο Βίλα Παρκ την Τότεναμ (19:30 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες, με πιο πρόσφατη το 2-1 από τη Γουλβς στο ντέρμπι των Μίντλαντς.

Επίσης, η Βίλα έχει χάσει φέτος και τα εννιά ματς που έχει δώσει κόντρα σε αντιπάλους, που όταν τους αντιμετώπισε, ήταν στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας και γενικά έχει κάκιστη πρόσφατη παράδοση απέναντι στην Τότεναμ, με 14 ήττες στις 17 τελευταίες συναντήσεις τους για την Premier League.

Η Τότεναμ έχει πραγματικά λυθεί επιθετικά και έχει σκοράρει 21 γκολ στις έξι προηγούμενες αγωνιστικές. Κάτι τέτοιο είχε να συμβεί από το 1965! Από τότε που ανέλαβε ο Κόντε, τα "σπιρούνια" έχουν μαζέψει 39 βαθμούς, διατηρούν δηλαδή την τρίτη καλύτερη συγκομιδή, πίσω μόνο από τις Λίβερπουλ και Σίτι, που έχουν 50.

Αν οι Λονδρέζοι συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για την τέταρτη θέση και την έξοδο στο Champions League. Σε κάθε περίπτωση, με τους Σον και Κέιν σε τρομερά κέφια, η Τότεναμ πάει ολοταχώς για το έβδομο σερί διπλό στο Βίλα Παρκ. Τελευταία φορά που οι Spurs δεν κέρδισαν εκτός έδρας τους "χωριάτες" ήταν τη σεζόν 2011/12 (1-1). Λογικό λοιπόν, ότι έχει πιεστεί η νίκη της Τότεναμ από το 2.30-2.35 σε τιμές κάτω του 2.20 σε αρκετές στοιχηματικές εταιρίες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άστον Βίλα – Τότεναμ: 2 (απόδοση 2.20), 19:30
TAGS XGOALS BET ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ