BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Αγγλία: Για την παραμονή και το ειδικό στοίχημα του 5.00

Ο Βιτάλι Μικολένκο της Έβερτον κόντρα στην Μπόραμ
Ο Βιτάλι Μικολένκο © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Μετά το 2/2 στις προηγούμενες φορές που ασχολήθηκε με την Έβερτον, το BetMarket καταπιάνεται με το σημερινό ματς της ομάδας του Λάμπαρντ και βρίσκει ειδικό στοίχημα που πενταπλασιάζει.

Η μάχη Σίτι - Λίβερπουλ στην κορυφή της Premier League ήταν εύκολα προβλεπόμενη από την αρχή της σεζόν. Όπως επίσης και το ενδεχόμενο η Μπέρνλι να είναι μπλεγμένη σε αυτή της παραμονής. Αυτές που λογίζονται ως αρνητικές εκπλήξεις, μιας και θεωρητικά τις περιμέναμε για παραπάνω, είναι η Λιντς και (κυρίως) η Έβερτον.

Ειδικά η δεύτερη, με αρκετά υψηλό μπάτζετ, ξεκίνησε τη φετινή χρονιά με υψηλές προοπτικές. Το αν είναι δίκαια σε αυτή τη θέση το συζητήσαμε και το έχουμε ήδη πληρωθεί. Από τη στήλη BetMarket Tips έχει προταθεί δύο φορές η ήττα της Έβερτον. Την πρώτη σε ματς με μπόλικο παρασκήνιο απέναντι στη Γουέστ Χαμ. Τη δεύτερη την περασμένη Κυριακή στην εντός έδρας ήττα από την Μπρέντφορντ.

Προγνωστικά Αγγλία

Παρά το γεγονός πως δεν πήρε τίποτα από εκείνο το παιχνίδι κρατά ακόμη την τύχη στα χέρια της. Αν κερδίσει απόψε την Κρίσταλ Πάλας εντός έδρας (21:45 COSMOTE SPORT 7, LIVE από το SPORT24 ), τότε εξασφαλίζει και μαθηματικά την κατηγορία.

Δύσκολα θα έβρισκε πιο βολική συνθήκη. Ματς μπροστά στο κοινό της, με αντίπαλο στα μέτρα της, που είναι αδιάφορος βαθμολογικά. Και έξτρα πως δεν μιλάμε για “τελικό” αλλά για ευκαιρία παραμονής. Έχει μεγάλη διαφορά στην ψυχολογία της ομάδας. Η Έβερτον αν κερδίσει τελειώνει την υπόθεση, αλλά αν δεν τα καταφέρει δεν χάνεται. Αφενός γιατί πρέπει να κερδίσουν και οι από κάτω της, αφετέρου διότι έχει άλλη μια ευκαιρία την τελευταία αγωνιστική στο εκτός με την Άρσεναλ.

Με αυτά τα δεδομένα υπέρ της δεν μπορεί να… γεννηθεί σκέψη κόντρας για τρίτη φορά. Την πληρωθήκαμε δύο, τώρα όλα δείχνουν υπέρ της και σωστά ο άσος κύλησε σε αυτές τις τιμές.

Το παιχνίδι μπαίνει στην κουβέντα γιατί υπάρχει ένα ειδικό στοίχημα με ενδιαφέρον και υψηλή απόδοση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Λάμπαρντ έχει μονιμοποιήσει τον Μικολένκο στην ενδεκάδα της Έβερτον. O 22χρονος ήρθε το χειμώνα στην ομάδα, κόλλησε COVID-19 σχεδόν αμέσως μετά την άφιξή του και άργησε να μπει στις υποχρεώσεις της.

Στις 3 Απριλίου, εκείνο το ματς με τη Γουέστ Χαμ που συζητήσαμε και στον πρόλογο, πήρε το πρώτο γεμάτο 90λεπτο. Και από τότε είναι βασικό γρανάζι στην προσπάθεια παραμονής. Οκτώ γεμάτα 90λεπτα και 66 λεπτά κόντρα στη Λέστερ, στο μόνο που βγήκε ως αλλαγή.

Με συχνές προωθήσεις, στα τελευταία παιχνίδια του έχει βελτιώσει πολύ και τις επιθετικές του επιδόσεις, βρίσκοντας τελική προσπάθεια σε τρία από τα πέντε πρόσφατα.

Το ενδεχόμενο να κάνει μια προσπάθεια στην εστία απόψε πληρώνει 5 μονάδες, ενώ μια τελική εντός ή εκτός στόχου στο 1.95. Σε ένα ματς, που όπως ήδη αναφέραμε, τα δεδομένα είναι υπέρ της Έβερτον, το γήπεδο θα δώσει ώθηση και η ομάδα θα ψάξει με θέρμη τη νίκη που οριστικοποιεί την παραμονή. Μοιάζει με αναμέτρηση που και ο μπακ χαφ θα ανέβει ψηλά και ίσως πατήσει και περιοχή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Έβερτον - Κρίσταλ Πάλας: Μικολένκο Over 0,5 σουτ (απόδοση 1.95), 21:45
  • Έβερτον - Κρίσταλ Πάλας: Μικολένκο Over 0,5 σουτ στην εστία (απόδοση 5.00), 21:45

Για στοιχηματικές αναλύσεις που δεν θα βρεις αλλού, έξυπνα ειδικά στοιχήματα, και όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, επισκέψου καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ