ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Χωρίς περιθώρια για απώλειες η Σίτι στο Ελαντ Ρόουντ

Προγνωστικά Αγγλία: Χωρίς περιθώρια για απώλειες η Σίτι στο Ελαντ Ρόουντ
@2022 LEILA COKER/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον κρίσιμο αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Λιντς, στο Έλαντ Ρόουντ.

Η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται απόψε στο Έλαντ Ρόουντ απέναντι στη Λιντς (22:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24), χωρίς να έχει κανένα περιθώριο για απώλειες, αφού μετά τη νίκη της Αρσεναλ, στην Boxind Day, βλέπει πλέον την κορυφή από το -8. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Σίτι είναι η μοναδική ομάδα στις τελευταίες 13 σεζόν, που κατέκτησε το πρωτάθλημα, χωρίς να είναι πρώτη τα Χριστούγεννα. Μάλιστα, το έκανε σε τρεις περιπτώσεις, το 2014, το 2019 και το 2021!

Την περασμένη Πέμπτη στο Λιγκ Καπ, ο Πεπ Γκουαρδιόλα χρησιμοποίησε ορισμένους αναπληρωματικούς, ωστόσο η ομάδα του προκρίθηκε στα προημιτελικά, κερδίζοντας εντός έδρας με 3-2 τη Λίβερπουλ, χάρη σε γκολ των Χάλαντ, Μαχρέζ και Ακέ.

Για το αποψινό ματς, θα απουσιάσει ξανά ο Άλβαρες, που αγωνίστηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την εθνική Αργεντινής. Είναι τραυματίας ο Ρούμπεν Ντίας, ενώ δεν υπολογίζεται ο Φίλιπς, για λόγους φυσικής κατάστασης. Εν ολίγοις, οι απουσίες είναι διαχειρίσιμες και ο Πεπ αναμένεται να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα, συγκριτικά με το παιχνίδι στο Λιγκ Καπ, τους Εντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Κανσέλο, Μπερνάρντο Σίλβα και Φόντεν αντί των Ορτέγκα, Λιούις, Ακάντζι, Ακέ, Γκουντογκάν και Πάλμερ αντίστοιχα.

Η προετοιμασία της Λιντς για τον αγώνα με τους πρωταθλητές Αγγλίας, δεν έγινε με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, καθώς τουλάχιστον έξι παίκτες πρώτης γραμμής (Ροντρίγκο, Κούπερ, Μελιέ, Χάρισον, Σάμερβιλ, Μπάμφορντ) θεωρούνται αμφίβολοι απόψε. Επίσης, είναι εκτός λόγω τιμωρίας ο δυναμικός χαφ Ανταμς, που έπαιξε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική των ΗΠΑ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Πριν τη διακοπή, σημειώθηκαν συνολικά 14 γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια της Λιντς, η οποία κέρδισε με 4-3 την Μπόρνμουθ και έχασε με το ίδιο σκορ από την Τότεναμ. Η ομάδα του Τζέσι Μαρς μετράει τέσσερα σερί Over 2,5 και 9/14 φέτος στο πρωτάθλημα. Μόνο οι Φούλαμ, Σίτι, Αρσεναλ και Λίβερπουλ έχουν περισσότερα.

Γενικά, η Λιντς είναι μία ομάδα που παίζει σε υψηλή ένταση, δεν κλείνεται εντός έδρας και αρέσκεται σε παιχνίδια ροντέο. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι αν δεχθεί άλλο ένα γκολ θα ισοφαρίσει το αρνητικό ρεκόρ του συλλόγου, με τα 70 τέρματα παθητικό σε ένα ημερολογιακό έτος.

Η Σίτι πέρυσι σημείωσε συνολικά 11 γκολ στα δύο παιχνίδια κόντρα στη Λιντς. Την κέρδισε με 7-0 εντός έδρας και με 4-0 στο Έλαντ Ρόουντ. Πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να πάει και το αποψινό παιχνίδι στο Over 3,5. Άλλωστε, ο Έρλινγκ Χάλαντ, των 18 γκολ σε 13 συμμετοχές στο αγγλικό πρωτάθλημα, γέμισε τις μπαταρίες του στη διακοπή για το Μουντιάλ και αναμένεται να επιστρέψει με άγριες διαθέσεις στην Premier League. Το διπλό με over 3,5 ανεβαίνει στο 2.20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λιντς – Μάντσεστερ Σίτι: 2 & Over 3,5 (απόδοση 2.20), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ