ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Ανεβαίνει ο Σαλάχ, δίνουν γκολ τα ματς της Λιντς

Προγνωστικά Αγγλία: Ανεβαίνει ο Σαλάχ, δίνουν γκολ τα ματς της Λιντς
2022 AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον και Τότεναμ - Λιντς από την Premier League.

Η Λίβερπουλ πραγματοποιεί φέτος μία απογοητευτική σεζόν για τα δεδομένα και τα στάνταρ της. Είναι χαρακτηριστικό πως για πρώτη φορά μετά το 2015 θα είναι εκτός τετράδας τα Χριστούγεννα. Επίσης, είναι ενδεικτικό ότι φέτος έχει πετάξει ήδη 20 βαθμούς, δύο λιγότερους απ' ότι σε ολόκληρη την περσινή σεζόν.

Στο τελευταίο της παιχνίδι πάντως για το πρωτάθλημα, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θύμισε πραγματική Λίβερπουλ και κέρδισε μέσα στο Λονδίνο με 2-1 την Τότεναμ, χάρη σε δύο γκολ του εμφανώς ανεβασμένου Σαλάχ. Απόψε, οι Reds φιλοξενούν τη Σαουθάμπτον (17:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24) και ασφαλώς οφείλουν να δώσουν συνέχεια στο μεγάλο διπλό επί της Τότεναμ για να πάνε στη διακοπή με θετικό τόνο.

Η Σαουθάμπτον έχει φέτος μπλέξει για τα καλά στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και φαίνεται πως θα παλέψει για την παραμονή της. Τη Δευτέρα, ο σύλλογος ανακοίνωσε την απόλυση του Ραλφ Χάζενχιτλ και άμεσα προχώρησε στην πρόσληψη του Νέιθαν Τζόουνς από τη Λούτον. Ο φιλόδοξος Ουαλός τεχνικός θα κάνει το ντεμπούτο του στο Ανφιλντ, ωστόσο πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι συνταρακτικά στους "αγίους", μέσα σε δύο ημέρες.

Άλλωστε, η Λίβερπουλ έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στη Σαουθάμπτον με εννιά νίκες στις τελευταίες δέκα συναντήσεις τους και πέντε σερί τρίποντα εντός έδρας με γκολ 16-0! Από την άλλη, η Σαουθάμπτον έχει γευτεί τη χαρά της νίκης μόλις τέσσερις φορές στα 26 προηγούμενα παιχνίδια της σε επίπεδο Premier League και έχει δεχθεί σε αυτό το διάστημα 54 γκολ!

Μεσοβδόμαδα και οι δύο ομάδες προκρίθηκαν δύσκολα στον τέταρτο γύρο του Λιγκ Καπ με τη διαδικασία των πέναλτι. Η μεν Λίβερπουλ απέναντι στην Ντέρμπι, η δε Σαουθάμπτον κόντρα στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Ωστόσο, αυτά τα δύο παιχνίδια ουσιαστικά δεν επηρεάζουν το σημερινό, δεδομένου ότι και οι Reds και οι "άγιοι" έπαιξαν με εναλλακτική σύνθεση την Τετάρτη.

Στοιχηματικά, ο άσος είναι προφανώς χαμηλά, στο 1.25, ωστόσο μπορεί να πάει πάνω από το 2.10 με το anytime του Σαλάχ, ο οποίος στα τελευταία τέσσερα ματς με Αγιαξ, Λιντς, Νάπολι και Τότεναμ σημείωσε πέντε γκολ και έφτασε τα 14 την τρέχουσα σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Την ίδια ώρα, η Τότεναμ φιλοξενεί στο Λονδίνο τη Λιντς (17:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Και οι δύο ομάδες έρχονται από αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ την Τετάρτη. Η Τότεναμ έχασε από τη Νότιγχαμ και η Λιντς από τη Γουλβς, αμφότερες εκτός έδρας.

Βέβαια, αυτό που καίει τώρα την ομάδα του Αντόνιο Κόντε είναι η Premier League, καθώς οι Spurs έχασαν τα τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους. Έχουν υποστεί δηλαδή, τόσες ήττες όσες στα προηγούμενα 24 παιχνίδια πρωταθλήματος. Σε αυτό το διάστημα, η Τότεναμ κέρδισε μόνο τη νεοφώτιστη Μπόρνμουθ και αυτή με επική ανατροπή από 2-0, με το νικητήριο γκολ να έρχεται στο 92'.

Ο Κόντε όπου σταθεί και όπου βρεθεί κάνει λόγο για κόπωση και αναφέρει ότι η ομάδα του είναι κουρασμένη. Το θετικό για την Τότεναμ είναι ότι θα αγωνιστούν κανονικά Ρισάρλισον και Κουλουσέβσκι, άρα ο Κέιν θα έχει δυνατά στηρίγματα πλάι του. Το αρνητικό είναι ότι συνεχίζει να λείπει ο Σον και χωρίς τον Κορεάτη η Τότεναμ έχει ρεκόρ 2-1-6 σε επίπεδο Premier League!

Προφανώς, ο φαβορί άσος είναι επίφοβος, απέναντι στη Λιντς, η οποία γενικά έχει χύμα αγωνιστικό στιλ και προέρχεται από δύο κολλητές νίκες με Λίβερπουλ και Μπόρνμουθ. Πέρυσι και πρόπερσι και τα τέσσερα παιχνίδια της κόντρα στην Τότεναμ πήγαν στο Over 2,5.

Από τη μία λοιπόν, έχουμε το θαρραλέο αγωνιστικό στιλ της Λιντς και από την άλλη την Τότεναμ που καίγεται για τη νίκη και έχει τον Χάρι Κέιν να σκοράρει έξι σερί αγώνες εντός έδρας. Λογικά ξεκινάμε από το 1-1 και θα φτάσουμε μίνιμουμ μέχρι το Over 2,5. Με το combo αγγίζουμε το διπλασιασμό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λίβερπουλ – Σαουθάμπτον: 1 & Σαλάχ Anytime (απόδοση 2.15), 17:00
  • Τότεναμ – Λιντς: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.98), 17:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ