ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Πόρτο - Μίλαν: Συνθήκες στοιχηματικής αξίας μετά το ανέβασμα του διπλού

Ο άσος της Μίλαν, Ολιβιέ Ζιρού
Ο Ολιβιέ Ζιρού © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Ανέβηκε υπερβολικά το διπλό της Μίλαν στο Πόρτο και προκαλεί για ποντάρισμα.

Σημαντική αλλαγή απόδοσης προέκυψε στο σετ του αγώνα Πόρτο – Μίλαν (22:00 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24) για την τρίτη αγωνιστική του Champions League. Ο άσος δέχεται πιέσεις και το διπλό άγγιξε σε πολλές εταιρίες το 3.30 δημιουργώντας συνθήκες στοιχηματικής αξίας.

Οι στοιχηματικές εταιρίες άλλαξαν τις ισορροπίες στο σετ διότι ο Στέφανο Πιόλι έχει να διαχειριστεί σημαντικές απουσίες στο Ντραγκάο. Αναλυτικά απουσιάζουν οι Ντίας, Κεσιέ, Μαϊνιάν, Ρέμπιτς, Τεό Ερναντές και Φλορέντσι.

Πόρτο - Μίλαν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Παρόλα αυτά, οι "ροσονέρι" παρατάσσουν μία άκρως αξιόμαχη ενδεκάδα κόντρα στην Πόρτο και θα παλέψουν για τον πρώτο τους βαθμό στον όμιλο. Στην κορυφή της επίθεσης επιλέχθηκε ο Ζιρού και τριάδα από πίσω είναι οι Σαλεμάκερς, Κρούνιτς και Λεάο, ο οποίος είχε ανοίξει το σκορ κόντρα στην Ατλέτικο. Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στον πάγκο βρίσκεται κανονικά ο Ιμπραΐμοβιτς και θα χρησιμοποιηθεί από τον Πιόλι αν στραβώσει το ματς.

Με βάση την εικόνα που παρουσίασε η Μίλαν στα πρώτα δύο παιχνίδια, δεν άξιζε να έχει μηδενική συγκομιδή. Ηταν ανταγωνιστική σε μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού κόντρα στη Λίβερπουλ μέσα στο Ανφιλντ, ενώ απέναντι στην Ατλέτικο έχασε οριακά με πέναλτι στις καθυστερήσεις, πληρώνοντας κυρίως ότι έμεινε με δέκα παίκτες από το 29ο λεπτό.

Η Μίλαν μπορεί να πάρει απόψε μίνιμουμ τον πρώτο της βαθμό στον όμιλο και να ανοίξει το δρόμο τουλάχιστον της τρίτης θέσης. Με τη διπλή ευκαιρία λοιπόν να φτάνει πλέον το 1.65-1.70 προκύπτει αξία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πόρτο - Μίλαν Χ2Δ (απόδοση 1.65-1.70), 22:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ