STOIXIMAN

Ποιος θα κατακτήσει το Κύπελλο; Οι αποδόσεις της Stoiximan πριν τη σέντρα

Ποιος θα κατακτήσει το Κύπελλο; Οι αποδόσεις της Stoiximan πριν τη σέντρα
Ο Αραμπί μαρκάρει τον Καντουρί στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός EUROKINISSI

Το Κύπελλο Ελλάδας κάνει σέντρα στη φάση των “16” με εκατοντάδες στοιχήματα και ειδικές επιλογές από τη Stoiximan για τις 6 αναμετρήσεις.

Ώρα Κυπέλλου αυτό το διήμερο με τις πρώτες αναμετρήσεις για τη φάση των “16”. Η διοργάνωση ξεκινά ουσιαστικά από την 6η φάση με τη συμμετοχή μόνο των ομάδων της Σούπερ Λίγκας. Παναθηναϊκός και Λαμία πέρασαν ήδη χωρίς αγώνα στα προημιτελικά όπου θα ακολουθήσουν οι νικητές των 6 ζευγαριών.

Ποιος θα σηκώσει την κούπα; Η Stoiximan προσφέρει νικητή διοργάνωσης τον Ολυμπιακό στο 3.00 και τον ΠΑΟΚ στο 4.00. Ακολουθούν ΑΕΚ (4.50), Παναθηναϊκός (8.00) και Άρης (8.50). Δείτε εδώ το πρόγραμμα αλλά και όλες τις αποδόσεις για κάθε ομάδα, για κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για τις 6 αναμετρήσεις του διημέρου, η Stoiximan έχει ετοιμάσει εκατοντάδες στοιχήματα και ειδικές επιλογές για σκόρερ κάρτες κόρνερ, MatchCombo και ενισχυμένες αποδόσεις.

Γιουβέντους-Νάπολι για την πρώτη κούπα

Τετάρτη βράδυ (20/1, 22:00) διεξάγεται το Super Coppa ανάμεσα ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Νάπολι. Την αναμέτρηση που θα κρίνει τον πρώτο τίτλο φέτος στην Ιταλία, μπορείτε να την δείτε στη Stoiximan σε LIVE Streaming*, με την Γιουβέντους στο 1.80 για κατάκτηση του τροπαίου και την Νάπολι στο 2.02.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN STOIXIMAN BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ