TIPS ΜΑΡΚΟ

Πληρώνουν κίνητρο και γκολ στο MLS σε δυνατές αποδόσεις

Ο Ραχίμ Εντουαρντς του Λος Αντζελες FC κόντρα στον Πάμπλο Ρουίζ του Σολτ Λέικ σε ματς πρωταθλήματος
Ο Ραχίμ Εντουαρντς του Λος Αντζελες FC κόντρα στον Πάμπλο Ρουίζ του Σολτ Λέικ © 2021 MARK J. TERRILL/ASSOCIATED PRESS

Η μάχη στην κανονική διάρκεια του MLS φουντώνει και τα δεδομένα οδηγούν σε δύο βραδινά πονταρίσματα του 1.89 και του 2.49.

Φουλ δράση στο πρωτάθλημα του MLS τα ξημερώματα, την ώρα που η μάχη για τα playoffs φουντώνει. Από τα παιχνίδι που σηκώνουν πολλή κουβέντα είναι αυτό στην Κολούμπια, εκεί που η Ουάσινγκτον φιλοξενεί το Νιου Ίνγκλαντ (02:30 LIVE από το SPORT24) σ’ ένα ματς για γερά νεύρα, που η κάθε ομάδα έχει ανάγκη από το τρίποντο για τον δικό της λόγο.

Η Ουάσινγκον κρατιέται με νύχια και με δόντια εντός ζώνης playoffs, καθώς η διαφορά από τη Νιου Γιορκ Σίτι που την καταδιώκει είναι στον πόντο. Η DC προέρχεται από μέτρια εμφάνιση και δεύτερο σερί ματς που δεν κερδίζει. Δεν επέστρεψε ορεξάτη και ούτε έπεισε κόντρα στο Νάσβιλ εντός έδρας. Κακό ματς που πήγε στη δύναμη και δυσκολεύτηκε να τελειώσει τις φάσεις.

Το Νιου Ινγκλαντ από την άλλη είναι πρώτο στην ανατολική περιφέρεια, έχει το πλεονέκτημα της έδρας, ωστόσο δεν είναι τόσο αδιάφορο, καθώς θέλει να τελειώσει με την καλύτερη συγκομιδή βαθμών στη regular season. Αυτή τη στιγμή έχει το προβάδισμα, καθώς μετά από 30 ματς, έχει συγκεντρώσει 66 βαθμούς και μόνο το Σιατλ δείχνει ικανό να βάλει ζόρια και να κατακτήσει το MLS Supporters' Shield, καθώς οι προπορευόμενοι της Δϋσης Σάουντερς έχουν συγκεντρώσει 57 βαθμούς μετά από 29 ματς.

Το κίνητρο της Ουάσινγκτον είναι μεγαλύτερο, αλλά δεν έχει πείσει πρόσφατα, το Νιου Ινγκλαντ είναι πιο χαλαρό, ωστόσο θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από το 2-2 κόντρα στο Σικάγο που παρουσίασε αρκετά κενά στην άμυνα και δέχτηκε κάμποσες φάσεις. Δεν πρέπει να παραλείψουμε συνάμα και το γεγονός πως είναι από τις καλύτερες on the road ομάδες της λίγκας.

Διαβασμένες αποδόσεις, εφικτό το 1.89

Σωστά διαβασμένο το σετ τιμών και θέλγει το διπλό της στο 3.30 που γυροφέρνει. Το 1.89 για το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal και over 2,5 αξίζει. Λάτρεις του επιθετικού στυλ και οι δυο, πριν το 0-0 με το Νάσβιλ οι γηπεδούχοι μετρούσαν τέσσερα σερί Goal/Goal και over 2,5, τα 3 μάλιστα συνδυάστηκαν με over 3,5. Από την άλλη το Νιου Ινγκλαντ έχει επιβεβαιώσει το εν λόγω ειδικό στοίχημα και στα τέσσερα τελευταία ματς του.

Υπάρχει κίνητρο για το 2.49

Από τα υπόλοιπα ματς της βραδιάς το διπλό του Λος Άντζελες FC αξίζει το ρίσκο στο Τέξας, το οποίο προσφέρεται κατά μέσο όρο στο 2.49. Το Ντάλας το έχει παρατήσει, δεν έχει κάποιο κίνητρο και κάτι να κυνηγήσει, παίζει για να είναι αξιοπρεπές ως το τέλος της regular season. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη έχουν μεγάλη ανάγκη από τη νίκη απόψε (03:00 LIVE από το SPORT24). Βρίσκονται στην ένατη θέση της δυτικής περιφέρειας και απέχουν τέσσερις βαθμούς από την πολύτιμη έβδομη θέση.

Το Ντάλας έχει να παίξει σχεδόν τρεις εβδομάδες, αφού εκτός από τη διακοπή, είχε και ρεπό. Το Λος Άντζελες FC από την άλλη προέρχεται από τονωτική νίκη εντός έδρας κόντρα στο Σαν Χοσέ με 3-1, που έκανε πειστική εμφάνιση και γέμισε αισιοδοξία άπαντες. O σταρ Κάρλος Βέλα λείπει 12 σερί ματς λόγω τραυματισμού και δύσκολα θα αγωνιστεί και απόψε, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έχουν την ποιότητα να πάρουν ένα τόσο απαιτητικό ματς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουάσινγκτον - Νιου Ινγκλαντ: G/G & over 2,5 (1.89 απόδοση), 02:30
  • Ντάλας - Λος Άντζελες FC: 2 (2.49 απόδοση), 03:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ