TIPS ΜΑΡΚΟ

Πληρώνει το 3.24 και πάει Copa Libertadores

Ο Τόμας Κουέλο της Μπραγκαντίνο πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Λιμπερτάδ
Ο Τόμας Κουέλο της Μπραγκαντίνο © 2021 JORGE SAENZ/POOL/ASSOCIATED PRESS

Ζουβεντούδε και Μπραγκαντίνο κοντράρονται τα ξημερώματα, η καθεμία θέλει βαθμούς για το δικό της λόγο, ωστόσο στη μια πλευρά το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο και οδηγεί στο 3.24.

Η συμμετοχή στον τελικό του Copa Sudamericana είχε αποσυντονίσει προ πολλού την Μπραγκαντίνο, που είχε ρίξει όλο το βάρος στο παιχνίδι με την Ατλέτικο Παραναένσε. Εν τέλει δεν τα κατάφερε, καθώς έχασε 1-0 στο Μοντεβιδέο, το πρότζεκτ όπως και να έχει βρίσκεται στο σωστό δρόμο και οι πρόσφατες υποτονικές εμφανίσεις κρίνονται λογικές. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πέμπτη θέση.

Στο Copa Libertadores της επόμενης χρονιάς, λόγω της κατάκτησης του τροπαίου από την Παλμέιρας άνοιξε και άλλη θέση. Η Βραζιλία θα στείλει εννιά ομάδες, οι έξι πρώτες πάνε απευθείας στους ομίλους, η έβδομη και όγδοη στα προκριματικά, συν η κάτοχος του Copa Sudamericana, Ατλέτικο Παραναένσε.

Στο τελευταίο χρονικά ματς η Μπραγκαντίνο αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με την Αμέρικα Μινέιρο και το τελικό 1-1 κρίνεται δίκαιο όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση. Κινήθηκε στη μετριότητα και δεν άξιζε κάτι καλύτερο. Με τούτα και με εκείνα μετράει μια νίκη στην τελευταία επτάδα αγώνων (1-1-5).

Η Ζουβεντούδε έρχεται από ρεπό και δίνει αγώνα επιβίωσης. Μετά τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής έπεσε στην τετράδα, την έπιασε η Μπαΐα στους 40 με εέα ματς παραπάνω, το έργο δυσκολεύει, καθώς μετά την Μπραγκαντίνο (00:00, LIVE από το SPORT24) έχει εξίσου δύσκολα ματς ως το τέλος κόντρα σε Φορταλέζα, Σάο Πάουλο και Κορίνθιανς, με τα δύο πρώτα να είναι εκτός έδρας, που ενδεχομένως μέχρι τότε να κυνηγάνε τη συμμετοχή στο Copa Libertadores.

Η Ζουβεντούδε παίρνει στο όριο τις νίκες, το κλίμα με τον Βεντούρα έφτιαξε όταν ανέλαβε τον Οκτώβριο και συνήθως προτιμάει να κάτσει στο σκορ και να μην ρισκάρει παραπάνω. Αμφότερες έχουν κίνητρο απόψε, αλλά η Μπραγκαντίνο είναι πιο ποιοτική και γρήγορη ομάδα, έχει ισοφαρίσει τη συγκομιδή βαθμών στην ιστορία της στο Brasileirao, που πέρσι τερμάτισε δέκατη, φέτος της απομένουν και τρία ματς. Με νίκη απόψε εξασφαλίζει το Copa Libertadores, θα πάει στους 56 και δεν θα μπορεί να πέσει κάτω από την όγδοη θέση.

Στο 3.24 το διπλό είναι υψηλό και αξίζει το ρίσκο, η Μπραγκαντίνο είναι ένα κλικ καλύτερη, η Ζουβεντούδε πάει πολύ στην υπομονή τα ματς, ωστόσο δεν μπορεί να ακολουθήσει τον γρήγορο ρυθμό, ενώ το ντεφορμάρισμά της φιλοξενούμενης οφείλεται και στο Copa Sudamericana που είχε ρίξει εκεί όλο το βάρος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ζουβεντούδε - Μπραγκαντίνο: 2 (απόδοση 3.24), 00:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ