TIPS ΜΑΡΚΟ

Πληρώνει την αφέλεια στο 2.34, αξίζουν τα γκολ στο 2.15

Ο Φρεντ πανηγυρίζει με τη φανέλα της Φλουμινένσε κόντρα στην Μπαρτσελόνα (Εκουαδόρ) στο Copa Libertadores
Ο Φρεντ πανηγυρίζει με τη φανέλα της Φλουμινένσε © 2021 SERGIO MORAES/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Φουλ δράση στη Serie A Βραζιλίας, πληρώνουν γκολ και έδρα. Δύο επιλογές άνω του 2.00 από το πρόγραμμα της Τετάρτης.

Γεμάτη δυνατές αναμετρήσεις που σηκώνουν πολλή κουβέντα το πρόγραμμα της Serie A Βραζιλίας. Ναι μεν το επόμενο δεκαήμερο θα δεσπόζουν τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων, ωστόσο το Brasileirao ήρθε να δώσει τη λύση σε όσους δεν στρέφονται στα ματς των εθνικών.

Επιστρέφει ο κόσμος στο Μαρακανά

Στο Μαρακανά η Φλουμινένσε δίνει το πρώτο εντός έδρας ματς με κόσμο και όπως γίνεται αντιληπτό υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία από πλευράς παικτών και διοίκησης, αφού είχε όσο τίποτε ανάγκη τους φιλάθλους της. Στο τελευταίο χρονικά ματς κέρδισε την Μπραγκαντίνο 2-1, ενώ αυτό ήταν το 11ο ματς που βρίσκει δίχτυα στα 12 τελευταία, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Πάει ξεκούραστη απόψε, καθώς έχει να αγωνιστεί δέκα μέρες και το κλίμα είναι άκρως θετικό.

Την ίδια στιγμή η Φορταλέζα έχασε από την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Την αδικεί το κατά της 3-0, καθώς δημιούργησε φάσεις στο παιχνίδι, ενώ ακυρώθηκαν και δύο τέρματα, άξιζε να χάσει, εδικαιούτο όμως και γκολ. Γκρίνια για τη διαιτησία, ενώ επιστρέφει ο δημιουργός Κρισπίμ. Η Φορταλέζα τρέχει στα παιχνίδια της, η Φλουμινένσε είναι στα πάνω της και αποπνέει μεγαλύτερη σιγουριά, αφού η Τρικολόρ είναι αρκετά αφελής στην οπισθοφυλακή της. Στο 2.34 κατά μέσο όρο ο άσος.

Πληρώνουν τα γκολ

Στο Σεαρά - Ιντερνασιονάλ η μπίλια μπορεί να κάτσει οπουδήποτε. Καλύτερη ομάδα η Ίντερ, ωστόσο έχει καταλυτικές απουσίες για απόψε. Τιμωρημένος ο πολυσήμαντος στόπερ Κουέστα, με ίωση ο ηγετικός επιθετικός Τάισον, ο χαφ Εντενίλσον με την Εθνική Βραζιλίας, ενώ δεν υπολογίζονται ούτε οι επιθετικοί Παλάσιος - Γκερέρο. Η φιλοξενούμενη προέρχεται από ήττα στην έδρα της πρωτοπόρου Ατλέτικο Μινέιρο (1-0) σ' ένα αρκετά ισορροπημένο ματς, αυτή ήταν η πρώτη ήττα μετά από οκτώ ματς ( 5 νίκες, 3 ισοπαλίες). Η οικοδέσποινα προέρχεται από νίκη με το οριακό 1-0 κόντρα στην ουραγό Τσαπεκοένσε με το τελικό σκορ να μην λέει όλη την αλήθεια, καθώς θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ, ενώ από το 68' έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Πολλές και σημαντικές απουσίες, η Σεαρά πιο ξεκούραστη, αλλά δεν σου εμπνέει σιγουριά ότι μπορεί να πάρει ένα τόσο απαιτητικό ματς. Σε τιμές αουτσάιντερ, στο 2.15 κατά μέσο όρο, το Goal/Goal αξίζει το ποντάρισμα, καθώς αναμένεται εύθραυστη η Ιντερνασιονάλ απόψε.


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
01:00 Σεαρά - Ιντερνασιονάλ: Goal/Goal (2.15)
03:30 Φλουμινένσε - Φορταλέζα: 1 (2.34)

TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ