TIPS ΜΑΡΚΟ

Πληρώνει ο Τσιτσιπάς στο 1.63, διπλασιάζει ο Ζβέρεφ κόντρα στον Μάρεϊ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Indian Wells κόντρα στον Πέδρο Μαρτίνεθ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Indian Wells © 2021 MARK J. TERRILL/ASSOCIATED PRESS

Ο Άντι Μάρεϊ κοντράρεται με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στην Καλιφόρνια και απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που έχει θετική παράδοση. Προβάδισμα για τον Τσιτσιπά κόντρα στον Φονίνι.

Ολοκληρώνεται ο τρίτος γύρος του Indian Wells και στο ταμπλό των ανδρών ξεχωρίζουν δύο σπουδαίες συναντήσεις. Αρχικά, ο Άντι Μάρεϊ αντιμετωπίζει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Ο Σκωτσέζος δέχεται έντονη κριτική το τελευταίο διάστημα με αφορμή το underarm σερβίς του. Το άλλοτε Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης έχει κατρακυλήσει στο Νο121 της παγκόσμιας κατάταξης πλέον, συμμετέχει στην Καλιφόρνια με wild card. Η πτώση του οφείλεται στους διαδοχικούς τραυματισμούς του που τον άφησαν εκτός δράσης για πολύ καιρό και στις επεμβάσεις που χρειάστηκε να υποβληθεί. Η παράδοση είναι με το μέρος του Μάρεϊ, καθώς και στις τρεις μεταξύ τους συναντήσεις ήταν αυτός που κέρδισε, όλα τα ματς σε σκληρή επιφάνεια. Βέβαια οι 2/3 ήταν το 2016 που το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης ήταν ένας διαφορετικός παίκτης.

Ο Μάρεϊ ήταν σταθερός κόντρα στον πολλά υποσχόμενο Αλκαράζ, έχασε το πρώτο σετ, αλλά στη συνέχεια έκανε την ανατροπή. Το άλλοτε Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης χρειάστηκε να σπαταλήσει πολλές δυνάμεις και όσο να’ναι στα 34 του έτη ο οργανισμός του θα είναι πιο επιβαρυμένος εν συγκρίσει με τον Γερμανό που και αυτός χρειάστηκε τρίτο σετ για να αποκλείσει τον Μπρούκσμπι.

Το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης διάγει εξαιρετική περίοδο φόρμας. Στο US Open έφτασε μέχρι τα ημιτελικά που τον απέκλεισε στα 5 σετ ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ προηγούμενος είχε κατακτήσει το σπουδαίο τουρνουά στο Σινσινάτι. Η νίκη του 24χρονου Γερμανού δέχεται πιέσεις, έχει όμως το προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση, διαθέτει περισσότερο πλουραλισμό στα χτυπήματα ενώ τρέχει ρεκόρ 27-5 σε σκληρή επιφάνεια, την ώρα που ο Μάρεϊ τρέχει 5-4. Αξίζει το ρίσκο στο -4,5 games για τον Ζβέρεφ που προσφέρεται στο 2.02 κατά μέσο όρο στην αγορά.

Με το 1.63 του Τσιτσιπά

Απέναντι σ’ έναν έμπειρο αντίπαλο τίθεται αντιμέτωπος ο Στέφανος Τσιτσιπάς (μετά τις 05:30 COSMOTE SPORT 6, LIVE από το SPORT24) . Ο Φάμπιο Φονίνι δεν είναι και στα πολύ high του τους τελευταίους μήνες. Μπορεί να βρίσκεται στο Νο30 της παγκόσμιας κατάταξης πλέον, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε πώς έχει φτάσει μέχρι το Νο9. Καλύτερη πορεία του στην Καλιφόρνια η συμμετοχή ως τη φάση των 16 το 2014. Ο Ιταλός τα βρήκε σκούρα κόντρα στον Στρουφ στον προηγούμενο γύρο, έμεινε στο court πολύ παραπάνω από τον Έλληνα πρωταθλητή, καθώς η πρόκριση κρίθηκε στο τρίτο και καθοριστικό σετ. Κινήθηκε σωστά στον χώρο σε μεγάλη διάρκεια του αγώνα, αλλά συνάντησε και δυσκολίες στο σερβίς του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον αντίποδα ήταν επιβλητικός απέναντι στον Πέδρο Μαρτίνεθ και επικράτησε στα δύο σετ. Ναι μεν το ματς κρύβει παγίδες, αλλά ο Στέφανος δείχνει να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του, έχει κερδίσει και τις δυο φορές που αντιμετώπισε στο παρελθόν τον Φονίνι, ενώ έχει δώσει πολλά παραπάνω παιχνίδια στο φετινό Tour. Σε ό,τι αφορά στις επιδόσεις τους σε σκληρή επιφάνεια φέτος, ο Φονίνι τρέχει ρεκόρ 12-11, ενώ ο Στέφανος 25-7. Στο 1.63 κατά μέσο όρο η επικράτηση του Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης με πάνω από 4 games, έχει βάση και μπορεί να ξεπεραστεί βάσει των όσων έχουν δείξει αμφότεροι στο court τους προηγούμενους μήνες.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Μετά τις 00:00 Μάρεϊ - Ζβέρεφ: Ζβέρεφ με -4,5 games (2.02)
Μετά τις 05:30 Φονίνι - Τσιτσιπάς: Τσιτσιπάς με -4,5 games (1.63)

TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ