DAILY BET

Πιο κρίσιμος αγώνας και από τον τελικό Κυπέλλου το Τσέλσι - Λέστερ

Ο Τσαγκλάρ Σογιουντζιού της Λέστερ μονομαχεί με τον Τίμο Βέρνερ της Τσέλσι για τον τελικό του FA Cup 2020-2021 στο "Γουέμπλεϊ", Λονδίνο | Σάββατο 15 Μαΐου 2021
Ο Τσαγκλάρ Σογιουντζιού της Λέστερ μονομαχεί με τον Τίμο Βέρνερ της Τσέλσι για τον τελικό του FA Cup 2020-2021 στο "Γουέμπλεϊ", Λονδίνο | Σάββατο 15 Μαΐου 2021 © 2021 NICK POTTS/ASSOCIATED PRESS

Η κεφαλιά του Άλισον δημιουργεί συνθήκες για να δώσει η Τσέλσι με την Λέστερ δεύτερο τελικό μέσα σε τρεις ημέρες και ο Τσάρλυ περιμένει να πάρει το αίμα της πίσω η ομάδα του Τούχελ για την ήττα στο Κύπελλο. Άσος και over 1,5 στο Μάντσεστερ Γ. - Φούλαμ.

Η Τσέλσι στην 4η θέση με 64 βαθμούς υποδέχεται την Λέστερ και την τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός με την Άστον Βίλα, ενώ η Λίβερπουλ με 63 βαθμούς και έχοντας δύο αδιάφορους αντίπαλους, Μπέρνλι εκτός, Κρίσταλ Πάλας εντός μοιάζει να έχει την τύχη στα χέρια της. Η ομάδα του Κλοπ, αν φθάσει στους 69 βαθμούς που είναι και το πιο λογικό σενάριο, στην χειρότερη περίπτωση, να παίξει την 4η θέση, στην ισοβαθμία με την Λέστερ. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει Τσέλσι και Λέστερ να κερδίσουν τα παιχνίδια τους την τελευταία αγωνιστική και η Τσέλσι να επικρατήσει σήμερα της Λέστερ.

Σήμερα οι δύο ομάδες έχουν τα ίδια τέρματα, οπότε από την στιγμή, που για να έρθει η ισοβαθμία θα πρέπει να πάει με νίκη η Λίβερπουλ την τελευταία αγωνιστική και με ήττα η Λέστερ, φαντάζει ακραίο, να χάσει η Λίβερπουλ την ισοβαθμία. Στην χειρότερη περίπτωση, θα ξεκινήσει με πλεονέκτημα δύο τερμάτων πριν το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής και η Λέστερ, θα υποδέχεται την Τότεναμ. Καταλαβαίνεται λοιπόν, πως μπορεί το παιχνίδι του Σαββάτου να έδινε τίτλο, υπάρχουν όμως συνθήκες ώστε το σημερινό παιχνίδι, είναι ακόμα πιο κρίσιμο.

ΤΗΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕ Ο ΤΟΥΧΕΛ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Περιμένω να πάρουν το αίμα τους πίσω οι παίκτες του Τούχελ. Στον τελικό του Σαββάτου, σε μεγάλο βαθμό δεν βγήκε η επιλογή του Γερμανού τεχνικού, να χρησιμοποιήσει στην κορυφή της επίθεσης τον Βέρνερ. Ο Γερμανός είχε τσαπατσούλικες τελικές αποφάσεις και χάλασε επιθέσεις και συνολικά η επιλογή για επιθετική τριάδα των Βέρνερ, Μάουντ, Ζίγιεκ δεν λειτούργησα σωστά, δεν έφερε πίεση στην τελευταία γραμμή άμυνας της Λέστερ, όπως δεν βγήκε και η απόφαση να παίζει δεξί στόπερ ο Τζέιμς και να πάρει ο Αθπιλικουέτα την πλευρά.

ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ

Για τον αποψινό κρίσιμο αγώνα, από τα ρεπορτάζ προκύπτει, πως στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Χάβερτζ, που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα σπουδαία παιχνίδια σε αυτόν τον χώρο και το πιθανότερο είναι, την θέση του Ζίγιεκ, να την πάρει ο γρήγορος Πούλισιτς. Στα δύο άκρα θα παίξουν οι Τσίλγουελ, Τζέιμς. Η Λέστερ και πέρυσι έχασε στο φινάλε την είσοδος της στο Τσάμπιονς Λιγκ, αν δεν κάνει κάποιο λάθος η Λίβερπουλ, δεν είναι απίθανο, να της συμβεί και φέτος το ίδιο. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι και λίγο, για έναν σύλλογο να κατακτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του, το κύπελλο Αγγλίας. Ο άσος δίνεται στο 1,70 στο μέσο όρο των εταιρειών.

ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ, ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΜΟΛΙΝΟ

Σήμερα στην Πρέμιερ τα παιχνίδια θα διεξαχθούν με κόσμο, στο Ολντ Τράφορτ αναμένονται δέκα χιλιάδες οπαδοί. Το γεγονός αυτό, αποτελεί ένα κίνητρο για τους παίκτες της Γιουνάιτεντ να επιστρέψουν στις νίκες. Υπάρχει και κάτι άλλο που για μένα είναι σημαντικό. Η Γιουνάιτεντ την επόμενη Τετάρτη δίνει τον τελικό για το Γιουρόπα, θέλει αρχικά να φτιάξει μετά από τις δύο κολλητές ήττες την ψυχολογία της με μία καλή εμφάνιση σήμερα, αλλά και να εξασφαλίσει την 2η θέση, που με βάση την συνολική χρονιά που έτρεξε της ανήκει. Με νίκη σήμερα επι της αδιάφορης και ασύνδετης αμυντικά Φούλαμ σφραγίζει την δεύτερη θέση και ο Σόλσκιερ θα έχει την δυνατότητα το απόγευμα της Κυριακής, δίχως καμία δεύτερη σκέψη, να παίξει με πολλές αλλαγές στο Μολινό. Ο άσος με over 1,5, οριακά πάνω από 1,50 στο μέσο όρο των εταιριών.

20.00 Μάντσεστερ Γιουν-Φούλαμ 1@ over 1,5

22.15 Τσέλσι-Λέστερ 1

© 2021 Nick Potts/Associated Press

TAGS DAILY BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ