TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Περνάει από το Μοντεβιδέο η Κολομβία, combo bet στο Βενεζουέλα - Βραζιλία

Ο Γκαμπριέλ Ζεζούς με τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Ο Γκαμπριέλ Ζεζούς με τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας © 2021 NELSON ALMEIDA/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και καταλήγει σε δυο πονταρίσματα.

Σήμερα έχουμε επιστροφή στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τα παιχνίδια της Νότιας Αμερικής. Η Βραζιλία κάνει παρέλαση με 8 νίκες στη σειρά, ακολουθεί η φορμαρισμένη Αργεντινή με 18 βαθμούς, στην 3η θέση η Ουρουγουάη με 15 και στην 4η θέση, που οδηγεί απευθείας στο Μουντιάλ, βρίσκεται ο Ισημερινός με 13 βαθμούς. Σε θέση μπαράζ η Κολομβία με 13 και δύο βαθμούς πίσω της βρίσκεται η Παραγουάη. Το παιχνίδι στο Μοντεβιδέο σήμερα, είναι οριακό για την Κολομβία, που την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί την Βραζιλία. Καταλαβαίνετε πως αν ηττηθεί θα βρεθεί σε κίνδυνο να πέσει από την 5η θέση.

Θετικό ξεκίνημα με τον Ρεϊνάλντο Ρουέδα

H επιστροφή του Ρεϊνάλντο Ρουέδα έχει βοηθήσει την Εθνική Κολομβίας. Ο 64χρονος τεχνικός ήταν εκλέκτορας της εθνικής, για ένα μικρό διάστημα το 2002 και από το 2004-06. Στα τέλη του Ιανουαρίου διαδέχτηκε τον Κεϊρόζ, που δεν κατάφερε να αναδείξει το εξαιρετικό υλικό που είχε στα χέρια του. Στην επιστροφή του έχει κερδίσει τον κόσμο και τα ΜΜΕ της χώρας. Είχε καλή παρουσία στο Copa America, παρότι η αποστολή της Κολομβίας είχε ελλείψεις κατάφερε και πήρε την 3η θέση. Αποκλείστηκε στα πέναλτι στον ημιτελικό από την Αργεντινή. Στην τριπλή αγωνιστική του Σεπτεμβρίου πήρε δύο εκτός έδρας ισοπαλίες με 1-1 σε Βολιβία και Παραγουάη και πέτυχε, μία τεράστια νίκη με 3-1 επί της Χιλής, έπειτα από εξαιρετική εμφάνιση.

Ουσιαστικά αυτό το παιχνίδι, αποτελεί αφετηρία για τη συνέχεια και τον στόχο που έχουν βάλει οι Κολομβιανοί για να πάρουν την απευθείας πρόκριση για το Μουντιάλ. Βάσει ρόστερ θα είναι τεράστια αποτυχία να μην το πετύχουν. Με την Ουρουγουάη είχαν συναντηθεί πρόσφατα για τα προημιτελικά του Copa America. Η Κολομβία είχε πολλές απουσίες και δινόταν σαν απόλυτο αουτσάιντερ κατάφερε όμως και πήρε την πρόκριση στα πέναλτι. Είναι πολύ πιθανό να μείνουν και οι δύο ευχαριστημένοι με μία ισοπαλία. Η επιλογή μου είναι πως θα φύγει αήττητη η Κολομβία από την έδρα της Ουρουγουάης, που δίνεται στο 1.80 στο μέσο όρο των εταιριών.

Ακραία παράδοση

Δεν χρειάζεται και μεγάλη ανάλυση για να εξηγήσει κανείς την ανωτερότητα της Βραζιλίας απέναντι στη Βενεζουέλα. Πέρα από την ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων που φαίνεται και στην βαθμολογία με την Βραζιλία να μετρά 8Χ8 και να είναι άνετη στην πρώτη θέση και την Βενεζουέλα να βρίσκεται στην τελευταία με ρεκόρ 1-1-7 και τέρματα 5-15. Το πιο ακραίο από όσα στοιχεία μπορεί να αραδιάσει κανείς για να βρει αξία στο διπλό με over 1,5 που δίνεται πάνω από 1.60, είναι η παράδοση. Aπο το 1970 που βρήκα στοιχεία για τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων με γηπεδούχο τη Βενεζουέλα η Βραζιλία μετρά μόνο νίκες σε 9 παιχνίδια που έχουν δώσει, με τέρματα 3-36. Δηλαδή κερδίζει με μέσο όρο 0,33-4,00 το κάθε παιχνίδι.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
02:00 Ουρουγουάη - Κολομβία: Χ2 (1.80)
02:30 Βενεζουέλα - Βραζιλία: 2 & Over 1,5 (1.60)

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ