ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Πεισμωμένη και με παράδοση η Βόλφσμπουργκ για το 2.19

Οι παίκτες της Βόλφσμπουργκ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στη Σεβίλλη στο Champions League
Οι παίκτες της Βόλφσμπουργκ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στη Σεβίλλη © 2021 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Δύσκολο ταξίδι για τη Γκλάντμπαχ στην Κάτω Σαξονία. Η παράδοση οδηγεί στο 2.40 στο Ντόρτμουντ – Άουγκσμπουργκ. 15 σερί ματς χωρίς νίκη η Λεβάντε.

Στην Bundesliga, η Βόλφσμπουργκ φιλοξενεί την Γκλάντμπαχ στις 16:30. Για τα “πουλάρια” το ταξίδι στην Κάτω Σαξονία παραδοσιακά θεωρείται από τα πιο δύσκολα μέσα στη σεζόν. Η Γκλάντμπαχ αγνοεί τη νίκη στην έδρα της Βόλφσμπουργκ από το 2003, μετρώντας σε 16 αναμετρήσεις τέσσερις ισοπαλίες και 12 ήττες!

18 χρόνια φαγούρα για τη Γκλάντμπαχ στο Βόλφσμπουργκ

Είναι χαρακτηριστικό πως σε αυτά τα 18 χρόνια πέρασαν από τον πάγκο της Γκλάντμπαχ οχτώ διαφορετικοί προπονητές, ωστόσο κανένας δεν μπόρεσε να κερδίσει τους “λύκους’ εκτός έδρας. Ο ένατος που θα επιχειρήσει να κάνει κάτι τέτοιο είναι ο Άντι Χίτερ.

Η Βόλφσμπουργκ πάντως έρχεται πεισμωμένη από το άδικο 1-1 με τη Σεβίλλη στο Champions League, με αμφισβητούμενο πέναλτι και θα προσπαθήσει να διευρύνει τη θετική παράδοση κόντρα στην Γκλάντμπαχ, η οποία τη φετινή σεζόν μετράει 3/3 ήττες εκτός έδρας με γκολ 1-7. Στο 2.19 ο άσος.

Κερδίζει με την επίθεση η Ντόρτμουντ

Την ίδια ώρα στη Βεστφαλία, η Ντόρτμουντ κοντράρεται με την Αουγκσμπουργκ. Τα μεταξύ τους ματς παραδοσιακά δίνουν γκολ και θέαμα. Είναι ενδεικτικό ότι η Αουγκσμπουργκ σκοράρει 15 διαδοχικά παιχνίδια απέναντι στους «κιτρινόμαυρους», ανοίγοντας μάλιστα το σκορ στα έξι τελευταία!

Από αυτά τα 15 ματς, τα 13 έληξαν στο G/G. Γενικά, η Ντόρτμουντ είναι φέτος ομάδα που βασίζεται κυρίως στην επιθετική της ποιότητα και λιγότερο στην αμυντική της συνέπεια. Το 1-0 επί της Σπόρτινγκ μεσοβδόμαδα ήταν η πρώτη καθαρή εστία της έπειτα από οχτώ επίσημα ματς.

Στη λογική ενός θεαματικού και χορταστικού παιχνιδιού αναμένεται να βοηθήσει και η μείωση των περιορισμών προσέλευσης στα αθλητικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία. Μέχρι πρότινος η Ντόρτμουντ είχε το δικαίωμα να διαθέτει μάξιμουμ 25.000 εισιτήρια, τώρα όμως θα μπορέσει να δώσει 67.000!

Το ενδεχόμενο να επαληθευτεί ο άσος και το παιχνίδι να λήξει με εκατέρωθεν γκολ, όπως συνέβη δηλαδή την τελευταία τριετία στα ματς Ντόρτμουντ – Αουγκσμπουργκ (4-3, 5-1, 3-1) στο “Σίγκναλ-Ιντούνα Παρκ” προσφέρεται σε τιμές άνω του 2.40.

15 σερί ματς χωρίς νίκη η Λεβάντε

Για τη La Liga η Μαγιόρκα υποδέχεται το Σάββατο στις 17:15 τη Λεβάντε. Ο τεχνικός της Λεβάντε, Πάκο Λόπεθ βρίσκεται στα πρόθυρα της απόλυσης, αφού η ομάδα του έχει αισίως συμπληρώσει 15 σερί αγώνες (0-7-8) πρωταθλήματος χωρίς νίκη! Για την ακρίβεια, έχει να κερδίσει από το περσινό πρωτάθλημα και τις 10 Απριλίου, δηλαδή σχεδόν έξι μήνες.

Ο Λόπεθ πληρώνει μεταξύ άλλων τις αρκετές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών (Καμπάνια, Μπάρντι, Σολδάδο) και στο νησί της Μαγιόρκα είναι αρκετά πιθανό να γραφτεί ο επίλογος της καριέρας του στον πάγκο της Λεβάντε, έπειτα από 3,5 χρόνια. Η Μαγιόρκα είναι ομάδα που έχει ευχέρεια στο γκολ και μπορεί να εκμεταλλευτεί το ζόρικο μομέντουμ της Λεβάντε, η οποία στα τελευταία πέντε ματς έχει σκοράρει μόλις δύο φορές. Ο άσος προσφέρεται στο 2.18.


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
16:30 Βόλφσμπουργκ – Γκλάντμπαχ: 1 (2.19)
16:30 Ντόρτμουντ – Άουγκσμπουργκ: 1 & Goal/Goal (2.40)
17:15 Μαγιόρκα – Λεβάντε: 1 (2.18)

TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ