ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Πέφτει το διπλό του ΠΑΟΚ

Ο Άκπομ στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν για το Europa Conference League.
Ο Άκπομ στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν INTIME SPORTS

Οι απουσίες του ΟΦΗ οδηγούν στην πτώση του διπλού του ΠΑΟΚ. Οι αλλαγές αποδόσεων που ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της Κυριακής.

(16:00) Λάπι - Ντουκαγκίνι: Αναμέτρηση για την όγδοη αγωνιστική της Superliga Κοσόβου. Ουραγός (10η) η γηπεδούχος με 3 βαθμούς μετά από επτά ματς, στη ζώνη των μπαράζ (8η) η φιλοξενούμενη με συγκομιδή έξι βαθμούς μετά από επτά αναμετρήσεις. Πτώση 17% παρατηρείται στο διπλό, το οποίο από το 3.80 που άνοιξε πλέον εντοπίζεται στο 3.14.

(16:00) Ναντ - Τρουά: Αναμέτρηση για την ένατη αγωνιστική της Ligue 1. Στην 11η θέση η Ναντ με δέκα βαθμούς συγκομιδή μετά από οκτώ ματς. Στη 17η θέση η Τρουά και εκτός ζώνης μπαράζ λόγω της διαφοράς τερμάτων με 6 βαθμούς στο ίδιο σύνολο αγώνων. Υποχωρεί ο άσος της Ναντ όσο φτάνουμε προς τη σέντρα της αναμέτρησης. Από το 1.83 που άνοιξε τούτη την ώρα εντοπίζεται στο 1.70. Η τιμή οφείλεται εν πολλοίς σε διόρθωση, καθώς η Τρουά πάει στο ματς με πολλά αγωνιστικά προβλήματα.

(18:15) ΟΦΗ - ΠΑΟΚ: Πολλά αγωνιστικά προβλήματα μαζεύτηκαν στον ΟΦΗ ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για την πέμπτη αγωνιστική της Super League Interwetten. Η κρητική ομάδα μάλιστα έβγαλε 18μελη αποστολή με τρεις τερματοφύλακες. Κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την έντονη πτώση του διπλού του Δικεφάλου. Ειδικότερα, από το αρχικό 1.75 η τιμή νίκης της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου προσφέρεται πλέον στο 1.50 στην αγορά.

TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ