ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Παρί - Λειψία: Λείπει ο Νεϊμάρ, αυξάνεται η πιθανότητα για γκολ του Μέσι, συνδυαστικό στοίχημα στο 2.25

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Λιονέλ Μέσι
Ο Λιονέλ Μέσι © 2021 CHRISTOPHE ENA/ASSOCIATED PRESS

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται στο Παρκ ντε Πρενς τη Λειψία με στόχο να κάνει ακόμη ένα βήμα για την πρόκρισή της στους «16» του Champions League. Ειδικό στοίχημα σε τιμές άνω του 2.20.

Η Παρί Σεν Ζερμέν αποτελεί φέτος ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Champions League και ασφαλώς μετά την έλευση του Λιονέλ Μέσι στο Παρίσι, κάθε της παιχνίδι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αποτελεί την ατραξιόν της βραδιάς.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο ξεκίνησε τον όμιλο με γκέλα (1-1) στο Μπριζ κόντρα στην πρωταθλήτρια Βελγίου, όμως τη δεύτερη αγωνιστική κέρδισε 2-0 τη Μάντσεστερ Σίτι με τον Μέσι να σημειώνει το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της Παρί.

Στον αντίποδα, η Λειψία βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο, αφού μετράει ήδη δύο ήττες, η πρώτη με 6-3 στο Μάντσεστερ και η δεύτερη με 2-1 εντός έδρας από την Κλαμπ Μπριζ. Γενικά, οι "ταύροι" φέτος δεν πείθουν. Η φυγή του Γιούλιαν Νάγκελζμαν τους έχει στοιχήσει ακριβά και μέχρι στιγμής ο Τζέσι Μαρς δεν μπορεί να βρει μία λειτουργική ενδεκάδα. Σε όλα τα απαιτητικά ματς η Λειψία αποδεικνύεται φέτος κατώτερη των περιστάσεων και στα δέκα τελευταία επίσημα παιχνίδια της έχει κάνει μόνο τρεις νίκες, όλες απέναντι σε βατούς αντιπάλους (Στουτγάρδη, Μπόχουμ, Χέρτα) στην Bundesliga.

Καθαρό φαβορί η Παρί και χωρίς τον Νεϊμάρ

Απόψε, η Παρί είναι το καθαρό φαβορί απέναντι στη Λειψία (22:00 Cosmote Sport 3 HD, Live από το SPORT24) με τον άσο να προσφέρεται στις στοιχηματικές εταιρίες στο 1.55 κατά μέσο όρο. Οι Παριζιάνοι σε 12 επίσημα ματς φέτος σε πρωτάθλημα και Champions League έχουν γνωρίσει μόνο μία ήττα (10-1-1). Την Παρασκευή κέρδισαν 2-1 με ανατροπή την Ανζέ στη Ligue 1, με τον Μέσι να μην αγωνίζεται αφού προέρχονταν από το ταξίδι του για την εθνική Αργεντινής.

Απόψε, ο Ποκετίνο δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Νεϊμάρ και τον τιμωρημένο Ντι Μαρία. Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι το επιθετικό βάρος θα πέσει κυρίως στον Μέσι και τον Εμπαπέ. Ειδικά ο Μέσι θεωρείται ο πιθανότερος σκόρερ του ματς σε αποδόσεις στο 1.90. Μην ξεχνάμε ότι ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει 121 γκολ (!) στη διοργάνωση και κυνηγάει στην πρώτη θέση όλων των εποχών τον Κριστιάνο Ρονάλντο (136 γκολ), ενώ ελλείψει του Νεϊμάρ, το πιθανότερο είναι πως θα αναλάβει αυτός την εκτέλεση, αν υποδειχθεί πέναλτι.

Για την Παρί, η οποία φέτος φιλοδοξεί να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του Champions League, ασφαλώς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκη κόντρα στην προβληματική φέτος Λειψία. Το συνδυαστικό λοιπόν στοίχημα άσος και να σκοράρει ο Μέσι, όπως το έκανε και κόντρα στη Σίτι, προσφέρεται στο αξιόλογο 2.25.

ΠΡΟΤΑΣΗ
22:00 Παρί Σεν Ζερμέν - Λειψία: 1 και να σκοράρει ο Μέσι (2.25)

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ