ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Παραμένει φαβορί για την πρόκριση ο Ολυμπιακός, γύρισε αουτσάιντερ ο ΠΑΟΚ

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Άλκμααρ
Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Άλκμααρ INTIME SPORTS

Οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών για την πρόκριση του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στη επόμενη προκριματική φάση του Champions League και του Europa Conference League αντίστοιχα.

Η πρώτη ευρωπαϊκή εβδομάδα για τις ελληνικές ομάδες ολοκληρώθηκε, αφήνοντας συνολικά ανάμικτα συναισθήματα. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε επιστρέψει με καθαρό προβάδισμα από τη Χάιφα, αλλά ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις σε 1-1.

Ο ΠΑΟΚ καλείται πλέον να κάνει μία μεγάλη ανατροπή στη ρεβάνς της Τούμπας, μετά την ήττα του με 2-0 από τη Λέφσκι στη Σόφια. Αντίθετα, ο Αρης πρακτικά κλείδωσε από το πρώτο ματς το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League, αφού το 5-1 επί της Γκόμελ δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης.

Φυσικά, στο ζευγάρι Αρης – Γκόμελ δεν υπάρχει πλέον ενδιαφέρον στις αποδόσεις πρόκρισης, δεδομένου ότι οι "κίτρινοι" είναι και με τα δύο πόδια στην επόμενη φάση. Αντίθετα, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς αντέδρασαν οι μπουκ στο ζευγάρι του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, αμέσως μετά τις πρώτες αναμετρήσεις.

Στα ίδια επίπεδα ο Ολυμπιακός, γύρισε τούμπα ο ΠΑΟΚ

Υπενθυμίζεται ότι πριν το 1-1 του Ισραήλ, ο Ολυμπιακός ήταν καθαρό φαβορί για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League σε απόδοση 1.35. Μετά το πρώτο ματς, οι αποδόσεις δεν έχουν αλλάξει ιδιαίτερα. Οι πρωταθλητές Ελλάδος εξακολουθούν να έχουν τον πρώτο λόγο σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες και η πρόκρισή τους κυμαίνεται από το 1.29 μέχρι το 1.39. Αντίθετα, η πρόκριση της Μακάμπι Χάιφα μπορεί να εντοπιστεί από το 2.95 μέχρι και το 3.65.

Σαφώς διαφορετική είναι η εικόνα στην περίπτωση του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά πριν το πρώτο παιχνίδι στη Βουλγαρία ήταν το γκράντε φαβορί σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες και η πρόκρισή του οριακά ξεπερνούσε το 1.15. Ασφαλώς, μετά το καθαρό 2-0 της Λέφσκι, τα δεδομένα άλλαξαν και πλέον η πρόκριση του ΠΑΟΚ προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ από το 2.35 ως το 2.45.

Αντίστοιχα, η Λέφσκι από αουτσάιντερ του 5.10, έχει πλέον το πάνω χέρι για την πρόκριση σε απόδοση 1.55-1.60. Βέβαια πρέπει να σημειωθεί, ότι οι μπουκ θεωρούν πολύ πιθανό η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να κερδίσει στη Θεσσαλονίκη, αφού άνοιξαν τον άσο μόλις στο 1.35-1.40.

Το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να φτάσει σε σκορ πρόκρισης (νίκη με τρία γκολ διαφορά) από την κανονική διάρκεια της αναμέτρησης προσφέρεται στο 3.50-3.70. Το σενάριο ο ΠΑΟΚ να προκριθεί στην παράταση δίνει 8.50, ενώ να τα καταφέρει στα πέναλτι, όπως την περσινή σεζόν κόντρα στη Μίντιλαντ, προσφέρεται στο 14.00-15.00!

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ