ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Παραδοσιακό 2.06 από τη Βραζιλία

Φίλαθλοι της Ατλέτικο Παραναένσε στο ματς κόντρα στην Ζούνιορ για το Copa Sudamerican
Φίλαθλοι της Ατλέτικο Παραναένσε © 2021 ANDRE PENNER/ASSOCIATED PRESS

Ματς για γερά νεύρα στη Γκοϊανία για την 24η αγωνιστική της Serie A Βραζιλίας και η παράδοση οδηγεί στο 2.06.

Μπορεί να υπάρχει διακοπή στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα λόγω των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, ωστόσο στη Βραζιλία διεξάγεται η 24η αγωνιστική. Στη Γκοϊανία η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε φιλοξενεί την Ατλέτικο Παραναένσε σε μια περίοδο που δίνουν μάχη για το Copa Sudamericana, ενώ η φιλοξενούμενη έχει στα ύψη το ηθικό λόγω της πρόκρισης στον τελικό του Copa Sudamericana, εκεί που θα αντιμετωπίσει στα τέλη Νοεμβρίου την Μπραγκαντίνο.

Επιστροφή στις νίκες για την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε με 3-0 στην έδρα της Φορταλέζα, γεμάτη εμφάνιση με εκατέρωθεν ευκαιρίες και καλό ρυθμό. Και όλα αυτά με υπηρεσιακό. Ο Εντουάρντο Σόουζα παραμένει στον πάγκο, αφού η διοίκηση τρέφει μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπό του, ενώ η ομάδα βελτιώνεται βήμα βήμα.

Από ήττα προέρχεται η Ατλέτικο Παραναένσε, εντός προγράμματος πάντως αυτό το 3-0 στην έδρα της Φλαμένγκο. Είχε τις στιγμές της πάντως στο ματς μετά την ανάπαυλα, δέχτηκε όλα τα γκολ στο α’ μέρος, ενώ έκανε και ροτέισον, καθώς είχε προηγηθεί η μεγάλη νίκη στον ημιτελικό του Copa Sudamericana κόντρα στην Πενιαρόλ με 2-0. Ντεμπούτο για τον Αλμπέρτο Βαλεντίμ στον πάγκο της φιλοξενούμενης, ο οποίος γνωρίζει καλά την ομάδα και τη φιλοσοφία της, καθώς έχει περάσει και ως παίκτης και ως προπονητής.

Βελτιωμένη επιθετικά η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε και με θετικό κλίμα πλέον. Σε φουλ φόρμα και η Ατλέτικο Παραναένσε που τρέχει ρεκόρ 5-0-1. Παίζουν απελευθερωμένα και επιθετικά αμφότερες, δεν περιμένουμε ματς σκοπιμότητας. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ αξίζει το Goal/Goal, το οποίο πιέζεται ελαφρώς. Επιλογή που προκύπτει έντονα και από την παράδοση καθώς το εν λόγω ζευγάρι μετράει έξι διαδοχικά Goal/Goal, τα 5 εξ αυτών μάλιστα συνδυάστηκαν και με το over 2,5. Όλα τα ματς αφορούν από τον Οκτώβριο του 2017 και έπειτα, τα 4 μάλιστα μέσα στο 2021.

ΠΡΟΤΑΣΗ
01:00 Ατλέτικο Γκοϊανιένσε - Ατλέτικο Παραναένσε: Goal/Goal (2.06)

TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ