ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Παραδοσιακά G/G και over 2,5 στο ντέρμπι του Λος Άντζελες

Ο Τσιτσαρίτο κόντρα στον Μαϊνόρ Φιγκερόα σε ματς στην MLS κόντρα στο Χιούστον
Ο Τσιτσαρίτο κόντρα στον Μαϊνόρ Φιγκερόα © 2021 MICHAEL WYKE/ASSOCIATED PRESS

Το ντέρμπι του Λος Άντζελες, γνωστό και ως El Trafico, είναι παραδοσιακά ένα από τα πιο θεαματικά ματς στο καλεντάρι του MLS και για ακόμη μία φορά υπόσχεται γκολ και θέαμα.

Η ιστορία του El Trafico δηλαδή του παιχνιδιού ανάμεσα στους Γκάλαξι και το Λος Άντζελες ξεκίνησε από το 2018. Έκτοτε τα περισσότερα ντέρμπι του LA προσφέρουν άπλετο θέαμα και γκολ. Συνολικά, σε 12 συναντήσεις τους ανεξαρτήτως έδρας, το αμφίσκορο έχει εμφανιστεί εννιά φορές, ενώ είναι εκπληκτικό ότι σε αυτήν την ντουζίνα παιχνίδια υπάρχει απόλυτη ισορροπία στα γκολ, αφού και οι δύο έχουν πετύχει από 28 γκολ! Υπενθυμίζεται ότι στο τελευταίο τους συναπάντημα στα τέλη Αυγούστου είχαν έρθει ισόπαλες με 3-3.

Αμφότερες παλεύουν να μπουν στα playoffs, άρα έχουν ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο και θα παίξουν για τη νίκη. Σημειώνεται ότι στις οχτώ πιο πρόσφατες αγωνιστικές το Λος Αντζελες έχει εμφανίσει έξι G/G, ενώ στο ίδιο διάστημα οι Γκάλαξι μετρούν 7/8 over 2,5. Το συνδυαστικό G/G και over 2,5 στο El Trafico προσφέρεται στο 1.80.

ΠΡΟΤΑΣΗ
03:00 Γκάλαξι – Λος Άντζελες: G/G & over 2,5 (1.80)

TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ