ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Παραδοσιακά ευρείες οι νίκες του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ιωνικό

Ο άσος του Παναθηναϊκού, Ντάριλ Μέικον
Ο Ντάριλ Μέικον EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ τον Ιωνικό Νικαίας και στοχεύει στην πρώτη του νίκη στην εφετινή Stoiximan Basket League.

Χωρίς ροζ φύλλο στις αποσκευές του και μάλλον με πικρή γεύση επέστρεψε από την Ισπανία ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, μετά την πρώτη διαβολοβδομάδα της EuroLeague. Οι "πράσινοι" ηττήθηκαν αρχικά στη Βιτόρια από την Μπασκόνια και εν συνεχεία στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ. Κόντρα στους Βάσκους η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη ήταν ευθέως ανταγωνιστική και λύγισε πραγματικά στις λεπτομέρειες. Δεν ίσχυσε το ίδιο και στο WiZink Center, καθώς εκεί φάνηκε ότι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν είναι ακόμη σε θέση να κοιτάξει κατάματα τις τοπ ομάδες της EuroLeague.

Επόμενος σταθμός για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στη EuroLeague είναι το Τελ Αβίβ, ωστόσο προηγουμένως ο εξάκις πρωταθλητής Ευρώπης "χρωστάει" την πρώτη του νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς στην πρεμιέρα με τον Αρη είχε αποτύχει. Το ματς με τον Ιωνικό αποτελεί μία καλή ευκαιρία για τους "πράσινους" προκειμένου να κάνουν μία τονωτική εμφάνιση εν όψει της δύσκολης συνέχειας, όπου αναμένεται να μπει και ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός πόιντ γκαρντ Γιόγκι Φέρελ.

Πάντα στο +20 οι νίκες του Παναθηναϊκού

Ο Ιωνικός έχει ρεκόρ 1-1 στη Stoiximan Basket League. Την πρώτη αγωνιστική ηττήθηκε από τον Απόλλωνα στην Πάτρα, ωστόσο τη δεύτερη επικράτησε στην παράταση του Αρη. Μεσοβδόμαδα οι Νικαιώτες πανηγύρισαν ιστορική εκτός έδρας ευρωπαϊκή νίκη, επικρατώντας της βελγικής Μονς με 78-75 για το FIBA Europe Cup.

Πιθανότατα ο Ιωνικός θα προστατεύσει δύο βασικούς του παίκτες (Κίνγκσλεϊ, Οουενς), που ταλαιπωρούνται από τραυματισμό. Αλλωστε, το ματς στο ΟΑΚΑ προσφέρεται περισσότερο για δοκιμές και συμπεράσματα και όχι για να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα.

Με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ την τελευταία διετία κερδίζει σταθερά με μεγάλες διαφορές τον Ιωνικό, μπορούμε να πάμε στον άσο με ένα μεγάλο χάντικαπ, εκτιμώντας ότι οι "πράσινοι" θα βρουν μία νίκη ξέσπασμα. Χαρακτηριστικά παραθέτουμε τις διαφορές νίκης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ επί του Ιωνικού στα τελευταία έξι μεταξύ τους ματς ανεξαρτήτως έδρας: +36, +45, +26, +24, +38, +29! Στο 1.65 ο άσος στο -18,5.

ΠΡΟΤΑΣΗ

19:30 Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Ιωνικός: 1 με -18,5 (1.65)

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ