ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Παράδοση και δεδομένα για το 2.61 στον τελικό του Όρεγκον

Οι παίκτες του Πόρτλαντ πανηγυρίζουν κόντρα στη Μινεσότα γκολ στα playoffs του MLS
Οι παίκτες του Πόρτλαντ πανηγυρίζουν κόντρα στη Μινεσότα © 2021 STEVE DYKES/ASSOCIATED PRESS

Ώρα τελικού στη Δυτική περιφέρεια. Πόρτλαντ εναντίον Σολτ Λέικ στο Πρόβιντενς Παρκ με τους οικοδεσπότες να μετρούν σούπερ παράδοση απέναντι στους φιλοξενούμενους.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το MLS και η προτελευταία πράξη διεξάγεται απόψε. Στο Όρεγκον το Πόρτλαντ φιλοξενεί το Σολτ Λέικ (01:30 NOVASPORTS 2, LIVE από το SPORT24 ) στον τελικό της Δύσης. Το ματς είναι μονό και σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί ημίωρη παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Αυτή είναι η τέταρτη φορά που τίθενται αντιμέτωπες οι δύο ομάδες μέσα στο 2021.

Κοινός παρονομαστής; Και στις 3 φορές επικράτησε η ίδια ομάδα, το Πόρτλαντ. 3-2 και 6-1 στο Όρεγκον, 3-1 στη Γιούτα. Το αποψινό ματς υπόσχεται γκολ, είναι όμως έτσι τα πράγματα; Το Πόρτλαντ απέδειξε πόσο έμπειρη ομάδα είναι όταν τα πράγματα σοβαρεύουν και πώς είναι σε θέση να βάλει τα πράγματα σε μια σωστή βάση όταν μπαίνουμε στη φάση των playoffs.

Οι Τίμπερς προέρχονται από πέντε σερί νίκες, ενώ τα 2/3 τελευταία ματς τα έδωσαν εντός, εκεί που είναι μια άλλη ομάδα. Για απόψε δίνεται αμφίβολος ο ηγετικός Μπλάνκο που είναι παίκτης βαρόμετρο στη δημιουργία ευκαιριών. O Σαβαρέσε εκτιμά πως θα αγωνιστεί, ωστόσο προτίμησε να μην βασίσει το πλάνο για το ματς πάνω του. Είναι ένας καταλυτικός παίκτης σαφώς, δίνει αυτοπεποίθηση στους συμπαίκτες του.

Το Σολτ Λέικ δεν είναι από τις πιο αξιόπιστες on the road ομάδες της λίγκας, έχει αποκτήσει όμως ηθικό αφού πέρασε από ζόρικες έδρες Σιατλ και Κάνσας σπαταλώντας όμως πολλές δυνάμεις και στις δύο περιπτώσεις. Μαχητική ομάδα το Σολτ Λέικ, αλλά το Πόρτλαντ είναι πιο έμπειρο από τέτοιες καταστάσεις, παίζει σταθερά καλά εδώ και ενάμιση μήνα, ενώ δεν μπορεί να αγνοηθεί η φετινή παράδοση. Βεβαίως, επειδή πλέον μιλάμε για τελικό και όχι παιχνίδι της regular season, αναμένουμε πιο προσεκτικό παιχνίδι από τις δύο πλευρές και να μην ξεφύγει η έκταση του σκορ. Στο 2.61 το combo 1 & under 3,5, αξίζει η τιμή βάσει συνθηκών του αγώνα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πόρτλαντ - Σολτ Λέικ: 1 & under 3,5 (απόδοση 2.61), 01:30

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ