ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Παράδοση για γκολ στο "Αρμάντο Μαραντόνα", 21 νίκες κόντρα στη Σεβίλλη η Ρεάλ από το 1995

Οι παίκτες της Νάπολι πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Ρόμα για τη Serie A 2020-2021 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Κυριακή 21 Μαρτίου 2021
Οι παίκτες της Νάπολι πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Ρόμα για τη Serie A 2020-2021 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Κυριακή 21 Μαρτίου 2021 © 2021 GREGORIO BORGIA/ASSOCIATED PRESS

Απόλυτη κυριαρχία της Ρεάλ δείχνει η παράδοση των αγώνων της με τη Σεβίλλη στη Μαδρίτη, γκολ και θέαμα δίνουν τα παιχνίδια της Νάπολι με τη Λάτσιο.

Η Νάπολι υποδέχεται τη Λάτσιο (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Serie A σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την οικονομία του πρωταθλήματος. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι μάλιστα φορτισμένη συναισθηματικά, αφού η Νάπολι πριν τον αγώνα θα τιμήσει τη μνήμη του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, με αφορμή τον θάνατό του πριν έναν χρόνο.

Οι "παρτενοπέι" βρίσκονται το τελευταίο διάστημα σε μία μίνι κάμψη. Μετά το 1-1 με τη Βερόνα στο "Αρμάντο Μαραντόνα", ακολούθησε η πρώτη ήττα στη Serie A με 3-2 από την Ιντερ στο Μιλάνο και την Πέμπτη, η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έχασε και στο Europa League με 2-1 από τη Σπαρτάκ Μόσχας.

Για τη Νάπολι λοιπόν είναι πολύ σημαντικό να κερδίσει το ματς με τη Λάτσιο για να βάλει στοπ στο αρνητικό σερί, να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας και ασφαλώς για να αφιερώσει αυτή τη νίκη στη μνήμη του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού θρύλου, που φόρεσε ποτέ τη φανέλα της.

Το ματς βέβαια δεν προμηνύεται εύκολο, καθώς ο Σπαλέτι έχει να διαχειριστεί τρεις πολύ σοβαρές απουσίες. Αναλυτικά θα απουσιάσουν οι Οσιχμεν, Ανγκισά και Πολιτάνο.

Στον αντίποδα, η Λάτσιο θα παραταχθεί κομπλέ, αφού επιστρέφει ο πρώτος σκόρερ της, Τσίρο Ιμόμπιλε, που είχε λείψει από το παιχνίδι με τη Γιουβέντους, με συνέπεια οι "λατσιάλι" να είναι ακίνδυνοι επιθετικά και τελικά να ηττηθούν με 0-2 χάρη σε δύο πέναλτι.

Παραδοσιακά τα μεταξύ τους ματς στην έδρα της Νάπολι προσφέρουν γκολ και θέαμα. Τα τελευταία πέντε έληξαν με γκολ εκατέρωθεν, ενώ από το 2014 σε οχτώ συναντήσεις τους με γηπεδούχο τη Νάπολι, το over 2,5 επαληθεύτηκε επτά φορές. Το συνδυαστικό Goal-Goal και over 2,5 προσφέρεται σε τιμές διπλασιασμού.

Ρεάλ - Σεβίλλη: Προγνωστικά και Ανάλυση

Σπουδαίο ματς περιλαμβάνει και το πρόγραμμα στη La Liga, όπου η πρωτοπόρος Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την τρίτη της βαθμολογίας Σεβίλλη (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Φαβορί εδώ είναι ο άσος σε τιμές στο 1.65, ενώ το διπλό παίζει στο 5.50 κατά μέσο όρο.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έχει χτυπήσει φόρμα εσχάτως και μετά την απρόσμενη ήττα στη Βαρκελώνη από την Εσπανιόλ στις 3 Οκτωβρίου, μετράει επτά νίκες και μία ισοπαλία σε οχτώ ματς με γκολ 20-5!

Από την πλευρά της, η Σεβίλλη είναι από τις πιο σταθερές ομάδες της ισπανικής λίγκας και φιλοδοξεί φέτος να διαδραματίσει σοβαρό ρόλο στη διεκδίκηση του τίτλου. Στα τελευταία εννιά επίσημα παιχνίδια της (5-3-1) ηττήθηκε μόνο από τη Λιλ στο Champions League.

Από το ξεκίνημα της σεζόν σε εννιά ματς εκτός έδρας έχει απολογισμό 3-5-1 με 9/9 Under 2,5, έχοντας χάσει μόνο στη Γρανάδα. Το νικηφόρο (2-0) ντέρμπι με την Μπέτις είναι το μοναδικό μέχρι στιγμής που έχει βάλει πάνω από ένα γκολ εκτός έδρας φέτος.

Ο Λοπετέγι συνεχίζει να έχει τα γνωστά προβλήματα των Εν-Νεσίρι, Νάβας, Σούσο και Λαμέλα. Από την άλλη, ο Αντσελότι στερείται κλασικά τους Μπέιλ, Αζάρ, ενώ υπάρχει αμφιβολία για τη συμμετοχή του Αλάμπα. Στα θετικά πάντως ότι επιστρέφει ο Βαλβέρδε.

Συντριπτική παράδοση η Ρεάλ

Η Μαδρίτη παραδοσιακά είναι ένας τόπος που ζορίζει υπερβολικά τη Σεβίλλη, η οποία έχει να κερδίσει εκεί από το 2008. Από τότε ακολούθησαν 11 διαδοχικές νίκες της Ρεάλ, με τη Σεβίλλη αν διακόπτει αυτό το σερί πέρυσι παίρνοντας ισοπαλία 2-2.

Και πιο πίσω πάντως να πάμε, η κυριαρχία των "μερένγκες" είναι σχεδόν καθολική αφού σε 24 ματς πρωταθλήματος με γηπεδούχο τη Ρεάλ από το 1995 ο απολογισμός είναι 21-1-2. Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι από αυτές τις 21 νίκες, οι 19 ήρθαν με over 2,5.

Ο άσος της Ρεάλ βρίσκεται στο 1.65 και για όσους θέλουν να πάρουν ακόμη καλύτερη απόδοση υπάρχει και το κόμπο με το over 1,5 στο 1.95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νάπολι - Λάτσιο: Goal-Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.00), 21:45
  • Ρεάλ - Σεβίλλη: 1 (απόδοση 1.65), 22:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ