BIG GAMES BET

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Προγνωστικά και ανάλυση - Υποχρεωμένοι να αντιδράσουν

Ο Αραμπί κόντρα στον Κρέσπο στην Τούμπα σε ματς για τη Super League Interwetten
Ο Αραμπί κόντρα στον Κρέσπο στην Τούμπα INTIME

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός δεν βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό αγωνιστικό μομέντουμ και ρίχνονται στη μάχη των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος με στόχο την αντίδραση και το πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς. Ποντάρισμα στο 1.93.

Ημιτελικά Κυπέλλου Ελλάδος, δεύτερη μέρα. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ρίχνονται στη μάχη και οι δύο ημιφιναλίστ μπαίνουν στη διαδικασία σε μια περίοδο που δεν είναι και στα καλύτερά τους. Καλούνται απόψε να παραμερίσουν τα όσα έχουν γίνει τον τελευταίο μήνα και να αντιδράσουν (19:30 COSMOTE SPORT 1, LIVE από το SPORT24 ). Είναι φανερό πως οι πρωταθλητές Ελλάδος διάγουν περίοδο ντεφορμαρίσματος και η εσωστρέφεια σταδιακά τους κυριεύει. Κάτι που αποτυπώθηκε επαρκώς στην ήττα με 1-0 στο clasico κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Προγνωστικά και ανάλυση

Ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά μέσα στη σεζόν κάνει μεγάλο σερί ηττών. Μετράει τέσσερα χαμένα ματς σε συνδυασμό με τις δύο ήττες για τα προημιτελικά του Europa Conference League κόντρα στη Μαρσέιγ. Εκεί έριξε και το βάρος του όπως ήταν λογικό, ο κόσμος του τον έσπρωξε και στα δύο ματς έπιασε καλή απόδοση απέναντι στους Φωκαείς και το συνολικό σκορ με 3-1 ενδεχομένως να αδικεί την όλη προσπάθεια. Επιστρέφοντας στην ελληνική πραγματικότητα έχασε στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης από τον Άρη με 1-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδειξε τις προτεραιότητές του και έκανε γερό ροτέισον, το αποψινό ματς είναι αυτό που έχει προτεραιότητα, οι παίκτες του εξάλλου ήταν καταπονημένοι, ενώ η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί βασικό μέλημα. Ο Λουτσέσκου στοχεύει σε μια καθαρή νίκη, αυτό τον ενδιαφέρει, σχετικά με το αρχικό σχήμα κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, ενώ για άλλη μια φορά, όπως συνηθίζει τον τελευταίο καιρό δεν ανακοίνωσε αποστολή. Ο Βιεϊρίνια δεν τα κατάφερε και έμεινε εκτός μαζί με τους Μιχαηλίδη και Ελ Καντουρί. Όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού.

Ο Ολυμπιακός διάγει προβληματική περίοδο, η εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό αναμενόμενα οδηγεί στο δρόμο της γκρίνιας. Δεν ήταν η ίδια η ήττα, αλλά το γεγονός πως οι Ερυθρόλευκοι κινήθηκαν σε ρηχά νερά, δεν είχαν διαύγεια, υστέρησαν δημιουργικά και ουσιαστικά είχαν μόλις μια καλή φάση σ’ όλο το ματς. Με τούτα και με εκείνα ο Ολυμπιακός μετράει μόλις μια νίκη στην τελευταία πεντάδα αγώνων και τρέχει ρεκόρ 1-2-2,ενώ δέχεται γκολ εδώ και έξι ματς πρωταθλήματος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε από τους παίκτες συγκέντρωση, μαχητικότητα, γρήγορη αντίδραση και αποφασιστικότητα στις στημένες φάσεις, κάτι το οποίο θα πρέπει να διαθέτουν γενικότερα οι Ερυθρόλευκοι μέσα στο παιχνίδι. Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Πορτογάλος τεχνικός που πιθανολογείται να πάει με τριάδα στην άμυνα. Δεν ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη Αγκιμπού Καμαρά, Βαλμπουενά, Φορτούνης. Επιστρέφει ο Μαντί Καμαρά. Ο Μαρτίνς έχει στη διάθεσή του για τη θέση του επιτελικού μέσου μόνο τον Καρβάλιο, αλλά δεν είναι βέβαιο πως θα πάει με δεκάρι στο σχήμα του.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αμφότεροι μπαίνουν σ’ αυτά τα διπλά παιχνίδια υπό έντονη πίεση, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Από τον Ολυμπιακό λείπει η διαύγεια αμυντικά και η ομάδα δέχεται φάσεις και κινδύνους από στημένες φάσεις, επικρατεί μια συνέπεια το τελευταίο διάστημα στο να δέχεται γκολ η ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ με τη δύναμη του κόσμου και έχοντας ορισμένους παίκτες φρέσκους θα προσπαθήσει να χτυπήσει το ματς και να πάει μόνο για τη νίκη. Τα μεταξύ τους ματς έχουν ένταση, τα περισσότερο γκολ και φάσεις, ενώ η παράδοση του Μαρτίνς κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι ισορροπημένη με ρεκόρ 6-3-6. Υποχρεωμένοι και οι δύο να αντιδράσουν, θα επιδιώξουν να μην κινηθούν σε ρηχά νερά. Στο 1.93 κατά μέσο όρο το Goal/Goal, μπορεί να μπει στο παιχνίδι. Ποντάρισμα που επαληθεύθηκε και στα τρία τελευταία μεταξύ τους ματς. Μια ήττα απόψε σε συνδυασμό με μια κακή εμφάνιση μπορεί να επιφέρει τριγμούς στον χαμένο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Goal/Goal (απόδοση 1.93), 19:30
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ