ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Παναθηναϊκός - Μιλάνο: Για την 4η σερί νίκη στη EuroLeague, στο 2.20

Ο Ντουέιν Μπέικον και ο Ντέρικ Γουίλιαμς
Ο Ντουέιν Μπέικον και ο Ντέρικ Γουίλιαμς INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να ηττήθηκε στο ντέρμπι της Basket League από τον Ολυμπιακό, παρόλα αυτά η εμφάνισή του ήταν ένα μήνυμα επιστροφής. Οι "πράσινοι" πάλεψαν το ματς μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και το έχασαν τελικά στο καλάθι. Μάλιστα, είχαν την ευκαιρία ακόμη και να κερδίσουν, αν ο Μπέικον ευστοχούσε στο buzzer beater τρίποντο, που επιχείρησε υπό κακές προϋποθέσεις είναι η αλήθεια.

Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς είναι φανερό πως έχει μπει πλέον στο σωστό δρόμο και αυτό αντικατοπτρίζεται στα αποτελέσματά της στη EuroLeague, όπου μετράει τρεις σερί νίκες και τέσσερις στα τελευταία πέντε ματς.

Εκ διαμέτρου αντίθετη είναι η φόρμα της αποψινής αντιπάλου των εξάκις πρωταθλητών Ευρώπης, καθώς η Αρμάνι Μιλάνο προέρχεται από επτά σερί ήττες στην Ευρώπη και έχει το χειρότερο ρεκόρ (3-8) στη διοργάνωση (21:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Το κοινό που έχουν οι δύο ομάδες είναι το πρόβλημα στα ριμπάουντ. Ο Παναθηναϊκός επιτρέπει στους αντιπάλους του να μαζεύουν 38,1 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, που είναι η χειρότερη επίδοση στη EuroLeague. Αμέσως μετά ακολουθεί το Μιλάνο με 37,5 ριμπάουντ. Μάλιστα, οι Ιταλοί σε 11 ματς φέτος, μόνο μία φορά πήραν περισσότερα ριμπάουντ από τον αντίπαλό τους.

Αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να ελέγξει απόψε το ρυθμό μέσα από τα ριμπάουντ θα έχει κάνει το πρώτο καθοριστικό βήμα για ακόμη μία νίκη που θα τον φέρει στο 50%. Στο 1.90 να έχουν στο τέλος της βραδιάς περισσότερα "σκουπίδια" οι "πράσινοι" από το σύνολο του Ετορε Μεσίνα.

Προγνωστικά EuroLeague

Σε ό,τι αφορά στην αγορά του νικητή, ο Παναθηναϊκός είναι δικαιολογημένα φαβορί στους 4,5 πόντους. Μπορεί στο Μιλάνο τα προβλήματα τραυματισμών να έχουν λιγοστέψει και το ρόστερ να ενισχύθηκε με τον Λουβαβού-Καμπαρό, ωστόσο οι πρωταθλητές Ιταλίας εξακολουθούν να έχουν δύο πολύ σοβαρές απουσίες (Πάνγκος, Σιλντς).

Το Μιλάνο παίζει κάκιστο μπάσκετ και αυτό αποτυπώνεται στο γεγονός ότι έχει τη χειρότερη επίθεση (67,7 πόντους) στη EuroLeague. Ειδικά, στο διάστημα των επτά ηττών, οι παίκτες του Μεσίνα σημειώνουν μόλις 62,7 πόντους κατά μέσο όρο. Παρότι λοιπόν, η Αρμάνι είναι η καλύτερη άμυνα της λίγκας (75,5 πόντοι) δεν μπορεί να βγει στην επιφάνεια.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός έχει το δεδομένο πρόβλημα του Μάριους Γκριγκόνις, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του κομβικού Νέιτ Γουόλτερς. Το θετικό είναι πως ο Μπέικον έχει δώσει την απαιτούμενη επιθετική ώθηση στο "τριφύλλι" και το κυριότερο η ομάδα αρχίζει να αποδίδει αμυντικά σύμφωνα με τα θέλω του Ράντονιτς.

Μετά λοιπόν τη συντριβή από τη Φενέρ, ο Παναθηναϊκός δέχθηκε μόλις 76 πόντους από τη Βίρτους στην κανονική διάρκεια του αγώνα. 58 από τη Βιλερμπάν, 67 από τη Ζάλγκιρις και εσχάτως 68 από τον Ολυμπιακό. Αν οι "πράσινοι' συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο δεν θα έχουν πρόβλημα να κρατήσουν κάτω από τους 70 το Μιλάνο και να καλύψουν ένα χάντικαπ 2,5 πόντων για να επαληθευτεί ο άσος στο 1.70.

Με το σχετικό ρίσκο, μπορούμε να ζητήσουμε και το Under 160,5 για να πάμε σε τιμές στο 2.20. Σημειώνεται ότι το Μιλάνο μετράει επτά σερί Under 160,5 στη EuroLeague.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Παναθηναϊκός – Μιλάνο, 21:00

  • 1 -2,5 & Under 160,5 (απόδοση 2.30)
  • Περισσότερα ριμπάουντ Παναθηναϊκός (απόδοση 1.90)
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ