BIG GAMES BET

Παλμέιρας - Φλαμένγκο: Για το back to back στο Μοντεβιδέο o Αμπέλ Φερέιρα, ρίσκο με το 3.80, λογικό το 2.00

Ο προπονητής της Παλμέιρας, Αμπέλ Φερέιρα, πανηγυρίζει την κατάκτηση του Copa Libertadores 2020 απέναντι στη Σάντος στο "Μαρακανά", Ρίο ντε Ζανέιρο | Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021
Ο προπονητής της Παλμέιρας, Αμπέλ Φερέιρα, πανηγυρίζει την κατάκτηση του Copa Libertadores 2020 απέναντι στη Σάντος στο "Μαρακανά", Ρίο ντε Ζανέιρο | Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021 © 2021 MAURO PIMENTEL/ASSOCIATED PRESS

Ώρα τίτλου στο Σεντενάριο, Παλμέιρας εναντίον Φλαμένγκο στον τελικό του Copa Libertadores με το σετ αποδόσεων να υποτιμά την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα.

Το blockbuster παιχνίδι της ημέρας και συνολικά του Σαββατοκύριακου δεν διεξάγεται σε κάποιο ευρωπαϊκό γήπεδο, αλλά στο Μοντεβιδέο, στην Ουρουγουάη, εκεί που δύο βραζιλιάνικες ομάδες θα αναμετρηθούν στον τελικό του Copa Libertadores (22:00, COSMOTE SPORT 8 HD, live από το SPORT24). Το Σεντενάριο αναμένεται καυτό, καθώς έχει αγγίξει το sold out η αναμέτρηση. Το ματς είναι μονό και σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί ημίωρη παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει για το Recopa Sudamericana την Ατλέτικο Παραναένσε που την προηγούμενη εβδομάδα κατέκτησε το Copa Sudamericana κόντρα στην Μπραγκαντίνο. Ο αποψινός νικητής επίσης θα εξασφαλίσει συμμετοχή στους ομίλους του Copa Libertadores της επόμενης σεζόν.

Παλμέιρας - Φλαμένγκο: Προγνωστικά και ανάλυση

Η Παλμέιρας έχει ρίξει εδώ και πολύ καιρό στην αποψινή αναμέτρηση, έχει παρατήσει την υπόθεση πρωτάθλημα, αφού η Ατλέτικο Μινέιρο έχει ξεφύγει για τα καλά. Πρώτη η παρέα του Χουλκ με 75 βαθμούς, δεύτερη η Φλαμένγκο με 67, τρίτη Παλμέιρας με 59. Φάνηκε έντονα αυτό εξάλλου στα τελευταία παιχνίδια που ο Αμπέλ Φερέιρα προσπάθησε να ξεκουράσει αρκετά βασικά στελέχη του, έπαιξε με ρεζέρβες και έχασε ματς που υπό άλλες προϋποθέσεις θα μπορούσε να κερδίσει. Ηττήθηκε 2-1 από τη Φλουμινένσε εκτός, 2-0 από τη Σάο Πάουλο εντός, 1-0 από τη Φορταλέζα εκτός έδρας, ενώ μεσοβδόμαδα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Ατλέτικο Μινέιρο εντός έδρας σ’ ένα ματς πάντως που ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ έπαιξε με ρεζέρβες. Φιλότιμη προσπάθεια πάντως αυτή τη φορά και πολύ καλή εμφάνιση από τα δεύτερα. Βασικός στόχος και μόνος όπως εξελίχθηκε η σεζόν το Copa Libertadores, είναι εξάλλου η κάτοχος. Πάει χωρίς ανάσα από την περσινή σεζόν, με ελεγχόμενο ροτέισον και δίχως μεταγραφές. Δεν αναφέρεται κάτι αξιόλογο στο ιατρικό δελτίο.

Πολλά σκαμπανεβάσματα για την πρωταθλήτρια Βραζιλίας, που επιστρέφει σε τελικό Copa Libertadores μετά από το 2019 που τότε μάλιστα τον κατέκτησε απέναντι στη Ρίβερ Πλέιτ. Χρειάστηκε χρόνο για να βρει τα πατήματά της, αλλά βρήκε ρυθμό με τον Ρενάτο Γκαούσο στον πάγκο, ο οποίος ανέλαβε τον Ιούλιο, όταν και η Φλα πήρε διαζύγιο με τον Ροζέριο Σένι, αφού με τον θρυλικό γκολκίπερ, παρά την περσινή κατάκτηση του Brasileirao δεν έδειχνε φέτος να ρολάρει.

Όπως και η Παλμέιρας, έτσι και η Φλαμένγκο πήγε με ροτέισον στα τελευταία παιχνίδια, μόνο που δεν είχε τόσο κακό απολογισμό σε σύγκριση με τη Βερντάο. Μετά από τέσσερις σερί νίκες, η Γκρέμιο ήταν αυτή που της έκοψε βαθμούς εκτός έδρας σ’ ένα ματς που έπαιξε με πολλές αλλαγές, δέχτηκε φάσεις, αλλά το ματς έληξε 2-2. Η πίεση είναι μεγάλη για τον κόουτς της Φλα αφού συχνά πυκνά δέχεται κριτική για ανιαρό παιχνίδι. Δικαιολογημένη ίσως η γκρίνια, αφού είναι από τις πιο ποιοτικές, αν όχι η πιο ποιοτική ομάδα της χώρας του καφέ. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Παλμέιρας - Φλαμένγκο: Πιθανές ενδεκάδες

Με 4-2-3-1 η Παλμέιρας: Ουέβερτον - Πικέρες, Γκουστάβο Γκόμεζ, Λουάν, Μάικι- Ζε Ραφαέλ, Φελίπε Μέλο- Ραφαέλ Βέιγκα, Γκουστάβο, Ντουντού- Ρόνι

Με 4-2-2-2 η Φλαμένγκο: Ντιέγκο Άλβες- Φελίπε Λουίζ, Νταβίντ Λουίζ, Κάιο, Ισλα - Αράο, Αντρέας Περέιρα- Ριμπέιρο, Αρασκαέτα- Γκαμπιγκόλ, Μπρούνο Ενρίκε

Παλμέιρας - Φλαμένγκο: Στοιχηματική πρόταση

Η Φλαμένγκο κυκλοφορεί σε τιμές φαβορί, λογικό, καθώς είναι ένα κλικ πιο πάνω σε ποιότητα. Η Παλμέιρας όμως είναι κάτοχος του θεσμού και ο Αμπέλ Φερέιρα έχει πολλά να αποδείξει απόψε, ακόμα στη διοίκηση που δεν τον στήριξε με μεταγραφές, ωστόσο του υποσχέθηκε για την επόμενη σεζόν. Η Βερντάο προετοιμάζεται καιρό για αυτό το παιχνίδι και εάν το πάει στην υπομονή μπορεί να εγκλωβίσει τη Φλα που απέναντι σε διαβασμένες άμυνες βραχυκυκλώνει.

Η Φλαμένγκο διαθέτει ποιοτικές μονάδες, ωστόσο έχουν καιρό να παίξουν μαζί, ειδικά ο Αρασκαέτα που είναι ο μαέστρος στη δημιουργία ευκαιριών τον τελευταίο μήνα που έλειπε φάνηκε έντονα πόσο καταλυτικός είναι, πήρε βέβαια χρόνο συμμετοχής στο 2-1 με την Ιντερνασιονάλ την προηγούμενη εβδομάδα. Το 3.80 του άσου δεν μπορεί να αγνοηθεί, είναι πολύ υψηλό. Διαθέτει έμπειρους παίκτες η Παλμέιρας, είναι η τροπαιούχος και είναι μια σωστά δομημένη ομάδα. Ικανοποιητικό επίσης το 2.00 για το Goal/Goal, φύσει επιθετική ομάδα η Φλαμένγκο, δεν παίζει φουλ άμυνα η Παλμέιρας. Διαθέτουν την ποιότητα και οι δυο για ένα ματς με γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παλμέιρας - Φλαμένγκο: 1 (απόδοση 3.80), 22:00
  • Παλμέιρας - Φλαμένγκο: Goal/Goal (απόδοση 2.00), 22:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ