BIG GAMES BET

Παλμέιρας - Ατλέτικο Μινέιρο - Προγνωστικά και Ανάλυση - Με το 4.00 του Σκάρπα

Ο Γκουστάβο Σκάρπα στον προημιτελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα στην Ατλέτικο Μινέιρο και την Παλμέιρας στο Μπέλο Οριζόντε
Ο Γκουστάβο Σκάρπα στον προημιτελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα στην Ατλέτικο Μινέιρο και την Παλμέιρας © 2022 THOMAS SANTOS/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Παλμέιρας με την Ατλέτικο Μινέιρο για τα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της ημέρας είναι ο επαναληπτικός προημιτελικός για το Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα στην δις πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής Παλμέιρας και την πρωταθλήτρια Βραζιλίας Ατλέτικο Μινέιρο (11/08 03:30 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24).

Μετά το 2-2 στο Μπέλο Οριζόντε, οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς εν όψει της ρεβάνς στο Σάο Πάουλο. Οι μπουκ πάντως θεωρούν καθαρό φαβορί για την πρόκριση την Παλμέιρας σε τιμές οριακά πάνω από το 1.45, την ίδια στιγμή που η Ατλέτικο Μινέιρο προσφέρεται στο 2.70+.

Παλμέιρας - Ατλέτικο Μινέιρο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Την περασμένη Τετάρτη, η Ατλέτικο Μινέιρο πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε δίκαια στο 45' με πέναλτι του Χουλκ. Στο δεύτερο μέρος πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό και πήρε κεφάλι δύο τερμάτων με αυτογκόλ στο 47'.

Και ενώ όλα έδειχναν υπέρ της, η Παλμέιρας του Άμπελ Φερέιρα κατάφερε να επιστρέψει επιδεικνύοντας ξανά τον αλύγιστο χαρακτήρα της. Τη διαφορά για τη "Βερντάο" έκανε για ακόμη μία φορά ο Γκουστάβο Σκάρπα με τις εκπληκτικές εκτελέσεις του σε στατικές φάσεις. Από δικό του φάουλ στο 59', που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, πήρε το ριμπάουντ ο Μουρίλο και μείωσε σε 2-1. Επίσης, από δικό του κόρνερ ήρθε η ισοφάριση στο 92'.

Το συμπέρασμα είναι ότι η Παλμέιρας, ακόμη και στις βραδιές που δεν πιάνει τα γνωστά της στάνταρ, βρίσκει λύσεις και φέρνει την κατάσταση στα μέτρα της. Αντίθετα, η Ατλέτικο, παρά την επιστροφή στον πάγκο της του πρωταθληματικού κόουτς Κούκα, εξακολουθεί να μην εμπνέει καμία αμυντική εμπιστοσύνη.

Και οι δύο ομάδες έκαναν ροτέισον στο πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο. Η μεν Παλμέιρας καθάρισε άνετα με 3-0 την Γκοϊάς και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στο Μπραζιλεϊράο με έξι βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Κορίνθιανς. Η δε Ατλέτικο Μινέιρο υπέστη άλλη μία ήττα σοκ, χάνοντας 3-2 από την Ατλέτικο Παραναένσε με γκολ στο 96'!

Ποιοτικά, Παλμέιρας και Ατλέτικο Μινέιρο δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Ωστόσο η φόρμα και η ψυχολογία τους αυτή τη στιγμή είναι η μέρα με τη νύχτα.

Το σύνολο του Άμπελ Φερέιρα είναι αήττητο εννιά σερί επίσημα ματς (7-2-0) και προέρχεται από 5/5 νίκες μέσα στο "Αλιάντς Παρκ" με γκολ 13-2. Στον αντίποδα, η Ατλέτικο είναι χωρίς νίκη πέντε σερί αγώνες (0-2-3), έχοντας δεχθεί σε αυτά τα παιχνίδια συνολικά 11 τέρματα!

Υπό αυτό το πρίσμα μάλλον κρίνεται νορμάλ ο φαβοριτισμός του άσου, σε τιμές λίγο πάνω από το 1.80. Από την άλλη βέβαια, η Ατλέτικο δεν είναι ομάδα που θα πέσει αμαχητί και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παραμένει αήττητη κόντρα στη "Βερντάο" επτά σερί ματς (2-5-0), μετρώντας πέντε διαδοχικές ισοπαλίες εναντίον της.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στοιχηματικά, προτιμότερο είναι να επικεντρωθούμε στον εξαιρετικά φορμαρισμένο Γκουστάβο Σκάρπα, ο οποίος μπορεί ανά πάσα στιγμή με το αριστερό του πόδι να προκαλέσει ζημιά στην αντίπαλη άμυνα. Την περασμένη εβδομάδα και τα δύο γκολ της Παλμέιρας ξεκίνησαν από αυτόν.

Σημειώνεται ότι στη φετινή σεζόν, ο 28χρονος άσος έχει έξι ασίστ στη Serie A σε 19 συμμετοχές και δύο στο Κόπα Λιμπερταδόρες σε έξι αγώνες. Ο Φερέιρα τον προστάτευσε στο τελευταίο ματς με την Γκοϊάς για να είναι φρέσκος απόψε. Στο 4.00 να δώσει ασίστ Σκάρπα και κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παλμέιρας – Ατλέτικο Μινέιρο: Γκουστάβο Σκάρπα Να Δώσει Ασίστ (απόδοση 4.00), 03:30
TAGS BIG GAMES BET ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ