ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Παίζει τα ρέστα της η Κουιαμπά με το 5.10 κόντρα στην Παλμέιρας

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός Ζορζίνιο
Ο Ζορζίνιο © 2021 DOLORES OCHOA/ASSOCIATED PRESS

Η Κουιαμπά παίζει τα ρέστα της στη μάχη της παραμονής τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος όλα είναι ανοιχτά. Μεθυσμένη πολιτεία η Παλμέιρας μετά την κατάκτηση του Copa Libertadores.

Η Παλμέιρας πήγε ως αουτσάιντερ στο Μοντεβιδέο κόντρα στην Φλαμένγκο στον τελικό του Copa Libertadores, καθώς αντιμετώπιζε μια άκρως ποιοτική ομάδα, το σύνολο όμως του Αμπέλ Φερέιρα τα κατάφερε και έκανε το back to back (1-1 κ.δ., 2-1 παράταση) εκμεταλλευόμενο τα λάθη στην άμυνα της Φλα. Ο Αμπέλ Φερέιρα βιώνει κατά κάποιο τρόπο ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος με τη Βερντάο, πέτυχε τον μεγάλο στόχο και δεν μπορεί να κυνηγήσει κάτι παραπάνω από εδώ και πέρα. Έτσι και αλλιώς απόψε έχει σκοπό να πάει με αρκετά πιτσιρίκια και ρεζέρβες ώστε να ξεκουραστούν βασικά στελέχη από το ματς στο Copa Libertadores.

Αναμενόμενα λοιπόν έχουμε αλλαγές στο σετ τιμών στην αναμέτρηση με την τιμή νίκης της Κουιαμπά να δέχεται πέσεις και να κυκλοφορεί σε τιμές φαβορί. Η γηπεδούχος που θα έχει την ένθερμη στήριξη του κόσμου απόψε έχει μεγαλύτερο κίνητρο, είναι αυτή που έχει το κίνητρο για να είμαστε ακριβείς, καθώς δίνει μάχη για την παραμονή. Αυτή τη στιγμή είναι στην 14η θέση με 43 βαθμούς και στο +3 από την 17η Ζουβεντούδε (πέφτουν οι θέσεις 17-20). Με μία νίκη θα πλησιάσει και άλλο στην παραμονή, και θα μπορεί να έχει δικαίωμα συμμετοχής και στο Copa Sudamericana, αφού έτσι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση φέτος με τις κατακτήσεις των Παλμέιρας (Copa Libertadores) και Ατλέτικο Παραναένσε (Copa Sudamericana) μόνο ο 16ος δεν θα αγωνιστεί σε διασυλλογική διοργάνωση της Λατινικής Αμερικής.

Αν θέλει να παραμείνει στη Serie A οφείλει να πάρει το αποψινό ματς η Κουιαμπά, που προέρχεται από θετικές εμφανίσεις κιόλας. Βάσει των αλλαγών που θα γίνουν οι πιτσιρικάδες της Παλμέιρας θα παίξουν με στόχο να πείσουν τον Φερέιρα, εξάλλου η ομάδα διαθέτει μια καλή φουρνιά, κάτι που το απέδειξε στο Παουλίστα. Το combo 1 & G/G στο 5.10 δελεάζει. Αξίζει να σημειωθεί πως από το 2006 που το πρωτάθλημα έγινε με 20 ομάδες ποτέ δεν έχει υποβιβαστεί ομάδα με 46 βαθμούς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κουιαμπά - Παλμέιρας: 1 & G/G (απόδοση 5.10), 03:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ