TIPS ΜΑΡΚΟ

Οριακό, αλλά υπάρχει κίνητρο για το 2.26 κόντρα στους απλήρωτους

Φίλαθλοι της Εθνικής Βραζιλίας σε φιλικό με την Ονδούρα
Φίλαθλοι της Εθνικής Βραζιλίας © 2021 WILFREDO LEE/ASSOCIATED PRESS

Η μάχη φουντώνει στη Serie B Βραζιλίας για την άνοδο και στη Φλοριανόπολις προκύπτουν δυο βραδινά πονταρίσματα του 2.00+.

Η μάχη για την άνοδο στη Serie A Βραζιλίας φουντώνει και όσο φτάνουμε προς το τέλος του τερματισμού, τόσο ξεδιαλύνει το τοπίο στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας. Στη Φλοριανόπολις τα ξημερώματα διεξάγεται ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι που σηκώνει πολλή κουβέντα και ίσως κρίνει και πολλά για τη συνέχεια και την οικονομία του πρωταθλήματος.

Η τέταρτη Αβαΐ (προβιβάζονται οι τέσσερις πρώτες) θα βρει απέναντί της την Κρουζέιρο. Στη 12η θέση η φιλοξενούμενη, μπήκε κάποια στιγμή σε μπελάδες, αλλά η φανέλα της μίλησε και ξέφυγε από τη διακεκαυμένη ζώνη. Πλέον βρίσκεται στο +7 από τη σωτηρία, ωστόσο από τη ζώνη της ανόδου έχει απόσταση 11 βαθμών.

Εκ νέου καθυστερήσεις μισθών και απεργία

Η οικοδέσποινα επέστρεψε άμεσα στις νίκες καθώς σκόρπισε 5-2 την αδύναμη Κατσαντόρ για την Καταρινένσε. Ματς όμως που δεν είναι για ασφαλή συμπεράσματα. Νωρίτερα είχε χάσει με άθλιο τρόπο και αρκετά δυσάρεστο για το ηθικό από την Κονφιάντσα 3-1. Για άλλη μια φορά υστέρησε σε ματς που θα μπορούσε να κυριαρχήσει και την πάτησε. Δεν άξιζε κάτι παραπάνω για την ήττα και ας δέχτηκε τα 2/3 γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Η αντίπαλος ήθελε περισσότερο τη νίκη και το απέδειξε στο χορτάρι.

Η φιλοξενούμενη μπορεί να είναι στο κόλπο της ανόδου σε θεωρητικό βαθμό, ωστόσο δεν δείχνει ικανή να το καταφέρει κιόλας. Πέταξε βαθμούς σ’ άλλο ένα ματς, αυτή τη φορά κόντρα στην Μποταφόγκο που πάει φουλ για άνοδο και βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Δίκαιη η ισοπαλία, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε, αφού ήταν αναποτελεσματική και δεν μπορούσε να τελειώσει το ματς.

Μπορεί εκτός έδρας να μην τα παρατάει η Κρουζέιρο, αλλά το κλίμα είναι περίεργο, καθώς οι παίκτες δεν προπονήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, για τέσσερις μέρες απείχαν, επέστρεψαν την Κυριακή, αλλά οι μισθοί έχουν καθυστερήσει και η κατάσταση για άλλη μια φορά είναι οριακή.

Στο δια ταύτα, αμφότερες έχουν κίνητρο, αλλά από τη μια έχουμε μια καλοδουλεμένη ομάδα που είναι σταθερά καλή και αποτελεσματική επιθετικά και από την άλλη μια βαριά φανέλα που μέχρι πρόσφατα έδινε μάχη για τη Serie C και τώρα έχει μαθηματικές ελπίδες για την άνοδο. Αυτό όμως δεν αρκεί, πρέπει να γίνουν πολλά για να ανατραπεί η κατάσταση.

Το 2.26 του άσου είναι οριακό, αλλά έχει προβάδισμα. Από εκεί και πέρα σε ό,τι αφορά στα γκολ, όσο το Goal/Goal είναι άνω του 2.10 μπορεί να παιχτεί. Η Κρουζέιρο δεν έχει τίποτα να χάσει έτσι όπως έχει δημιουργηθεί η κατάσταση στο πρωτάθλημα, ενώ η Αβαΐ δεν φημίζεται για το συντηρητικό στυλ της. Τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας ματς της Κρουζέιρο έληξαν Goal/Goal, πέντε σερί μετράει η οικοδέσποινα ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αβαΐ - Κρουζέιρο: 1 (2.26 απόδοση), 03:30
  • Αβαΐ - Κρουζέιρο: Goal/Goal (2.22 απόδοση) 03:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ