ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Ολυμπιακός - Προμηθέας: Συνδυαστικό στοίχημα σε τιμές άνω του διπλασιασμού

Ο άσος του Ολυμπιακού, Τάιλερ Ντόρσεϊ
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ EUROKINISSI SPORTS

Οι δύο μοναδικές αήττητες ομάδες της Stoiximan Basket League, ο Ολυμπιακός και ο Προμηθέας συγκρούονται απόψε στο ΣΕΦ. Βγαίνει συνδυαστικό στοίχημα άνω του διπλασιασμού.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν με ρεκόρ 3-1 στη EuroLeague και με δύο ευρείες νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η ομάδα του κόουτς Μπαρτζώκα προέρχεται από μία απαιτητική διαβολοβδομάδα στην Ευρώπη. Αρχικά έχασε στην παράταση από την Μπαρτσελόνα, στη Βαρκελώνη, ωστόσο την Παρασκευή επικράτησε της Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ με 83-68.

Το ματς κόντρα στους Λιθουανούς στράβωσε επικίνδυνα στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός "έπνιξε" τον αντίπαλο με την άμυνά του, δέχθηκε μόλις 29 πόντους κι έφτασε τελικά εύκολα στη νίκη. Το εντυπωσιακό στοιχείο για τον Ολυμπιακό στη EuroLeague είναι ότι δεν έχει δεχθεί σε κανένα ματς μέχρι στιγμής πάνω από 70 πόντους. Δέχθηκε 50 από την Μπασκόνια, 68 από τη Ρεάλ, 67 από την Μπαρτσελόνα στην κανονική διάρκεια και εσχάτως 68 από τη Ζαλγκίρις.

Αλλη εικόνα στη Stoiximan Basket League τα ματς του Ολυμπιακού

Στη Stoiximan Basket League πάντως οι αγώνες του Ολυμπιακού έχουν πολύ διαφορετική εικόνα, αφού εκεί επιβάλλεται με την επίθεσή του. Την πρώτη αγωνιστική κέρδισε με 103-78 την ΑΕΚ και τη δεύτερη το Λαύριο με 108-72.

Στην κατεύθυνση ενός ανοιχτού παιχνιδιού με υψηλό σκορ μπορεί να βοηθήσει και ο Προμηθέας, ο οποίος με τον κόουτς Λουίς Καριμίρο πλέον στον πάγκο του, παίζει μπάσκετ γρήγορου ρυθμού και πολλών κατοχών. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Πατρινοί και στα τέσσερα επίσημα παιχνίδια τους μέχρι στιγμής σε Stoiximan Basket League και Σούπερ Καπ, σημείωσαν πάνω από 80 πόντους! 88 κόντρα στην ΑΕΚ, 83 με τον Παναθηναϊκό, 88 στο Περιστέρι και 84 απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Αν λοιπόν ο Ολυμπιακός δεν παρουσιάσει σημάδια κόπωσης από τα δύο κολλητά ματς στη EuroLeague, λογικά θα προσφέρει απόψε (17:00 ΕΡΤ3 , Live από το SPORT24)ακόμη ένα ευχάριστο παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα με γεμάτο σκορ. Στη λογική συνεπώς ότι οι "ερυθρόλευκοι" έχουν την άνεση να υπερβούν τους 90 πόντους και ότι ο Προμηθέας μπορεί να πλησιάσει ή και να ξεπεράσει τους 80, το combo άσος και over 163,5 στο 2.05 μπαίνει στις στοιχηματικές επιλογές μας.

ΠΡΟΤΑΣΗ
17:00 Ολυμπιακός - Προμηθέας: 1 και Over 163,5 (2.05)

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ