BIG GAMES BET

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Προγνωστικά και ανάλυση - Ρεβάνς για γερά νεύρα

Στιγμιότυπο από ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στο Κύπελλο Ελλάδας για τη φάση των ημιτελικών μεταξύ Μπουχαλάκη και Κούρτιτς
Στιγμιότυπο από ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στο Κύπελλο Ελλάδας για τη φάση των ημιτελικών ΙΝΤΙΜΕ

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς και η ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου προμηνύεται για γερά νεύρα. Ποντάρισμα σε τρία ειδικά στοιχήματα με αποδόσεις από 1.91 έως 2.55.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς στην αναμέτρηση της Τούμπας. Το 0-0 της προηγούμενης εβδομάδας προμηνύει ένα ματς για γερά νεύρα απόψε (20:00 COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24). Το πάθος είναι έκδηλο και στις δύο πλευρές με στόχο την πρόκριση στον τελικό. Ο καθένας θέλει το Κύπελλο για τους δικούς του λόγους. Ο δρόμος όμως περνάει από το Γεώργιος Καραϊσκάκης απόψε και οι δύο μονομάχοι παίζουν τα ρέστα του, δεδομένα οφείλουν να παρουσιάσουν κάτι καλύτερο από αυτό που έδειξαν στο χορτάρι της Τούμπας την προηγούμενη εβδομάδα. Επί Πέδρο Μαρτίνς ο Ολυμπιακός μετράει ρεκόρ 4-1-2 με συνολικά τέρματα 9-4 σε ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Φάληρο.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Προγνωστικά και ανάλυση

Με βάση τα όσα έχει δείξει τον τελευταίο ενάμιση μήνα ο Ολυμπιακός το 0-0 στη Θεσσαλονίκη τη Μεγάλη Πέμπτη θα πρέπει να θεωρείται θετικό. Θα πρέπει να νιώθει ικανοποιημένος ο Πέδρο Μαρτίνς, αφού η ομάδα του κράτησε ανέπαφη την εστία για πρώτη φορά ύστερα από έξι σερί επίσημους αγώνες που δεχόταν γκολ. Αρκετά ισορροπημένο το ματς, είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά αμφότερες ήταν προσεκτικές από ένα σημείο και έπειτα. Έτσι όπως εξελίχθηκε το δεύτερο μέρος η ισοπαλία κρίνεται δίκαιη. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν ανακοίνωσε αποστολή, κάτι που έπραξε και στο προηγούμενο ματς κρατώντας όσο γίνεται κλειστά τα χαρτιά του. Ενοχλήσεις ένιωσε ο Μανωλάς. Θα τσεκαριστούν Αγκιμπού Καμαρά και Βαλμπουενά.

Πριν το πρώτο ματς ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε δείξει διαθέσεις πως εκτός από τη νίκη στην Τούμπα ήθελε και το μηδέν στην άμυνα. Πέτυχε τον έναν από τους δύο στόχους. Δεν έθελξε σε μεγάλη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο κρίνεται σημαντικό το γεγονός πως η ομάδα έβαλε STOP στο σερί των τεσσάρων ηττών και πάει στο Φάληρο για να παίξει για δύο αποτελέσματα. Ο Ρουμάνος τεχνικός κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, ενώ όπως συνηθίζει εδώ και καιρό δεν ανακοίνωσε αποστολή. Δεν προπονήθηκε ούτε την Τρίτη ο Βιεϊρίνια και δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Η πιθανή ενδεκάδα του του Ολυμπιακού

Το 4-3-3 δείχνει να έχει προβάδισμα, ενώ στην αιχμή του δόρατος έχει κερδίσει έδαφος ο Τικίνιο έναντι του Αραμπί. Από εκεί και πέρα, Βατσλίκ θα αγωνιστεί κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Λαλά, αριστερά ο Ρέαμπτσουκ, ο Σισέ με τον Παπασταθόπουλο θα είναι το δίδυμο στην άμυνα. Στον άξονα θα βρεθούν Εμβιλά και Μπουχαλάκης, ο Μαντί Καμαρά μπροστά τους, ενώ Μασούρας και Ροντρίγκες θα είναι στα άκρα της επίθεσης. Εάν ο Μαρτίνς αποφασίσει να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 τότε Αγκιμπού Καμαρά ή ο Καρβάλιο θα πάρουν θέση στην ενδεκάδα και θα μείνει εκτός ένας εκ των Μαντί Καμαρά ή Μπουχαλάκη.

Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

Ο Πασχαλάκης αναμένεται κάτω από τα δοκάρια Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο και Σίντκλεϊ θα παίξουν μπροστά. Στη μεσαία γραμμή τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα. Η πεπατημένη λέει ότι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο θα ανέβει και πάλι στη θέση πίσω από τον επιθετικό, με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να πηγαίνει αριστερά. Υπάρχει όμως το ενδεχόμενο ο Αουγκούστο να πηγαίνει στο πλευρό του Κούρτιτς και ο Μπίσεσβαρ να πάει σε ρόλο δεκαριού και τους Μίτριτσα - Ζίβκοβιτς για τα δύο άκρα της επίθεσης. Συν τοις άλλοις ο Ρουμάνος τεχνικός σε πολλές δοκιμές τσέκαρε τον Νέλσον Ολιβέιρα για την κορυφή της επίθεσης και σε άλλες τον Άκπομ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αναμένεται παιχνίδι για γερά νεύρα, υπομονής, αφού ο Ολυμπιακός καλείται να παίξει μόνο για τη νίκη, ενώ στον Δικέφαλο βολεύει και η ισοπαλία με γκολ. Ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό φεγγάρι και παρουσιάζει αρκετές παθογένειες στην οπισθοφυλακή, ωστόσο μπροστά στον κόσμο του οφείλει να φορέσει το καλό του κοστούμι. Περιμένουμε προσεκτικές τις δύο πλευρές και το ενδεχόμενο να ανοιχτούν στο β’ μέρος κρίνεται πιθανό. Στο 2.15 να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο β’ ημίχρονο.

Από εκεί και πέρα με βάση τα όσα έδειξαν οι δύο πλευρές και το γεγονός πως παραδοσιακά τα μεταξύ τους ματς έχουν νεύρα, ένταση και σκληρά μαρκαρίσματα αξίζει το ρίσκο με το over 6,5 κάρτες συνολικά στην αναμέτρηση. Ειδικό στοίχημα που κυκλοφορεί στο 1.91 και στηρίζεται και στον ρέφερι της αναμέτρησης. Ο Βαλεντίν Πιζάρο Γκόμεθ από την Ισπανία είναι ένας διαιτητής που έχει την τάση να κιτρινίζει παίκτες, όπως και οι περισσότεροι Ισπανοί διαιτητές εξάλλου. Συχνά βγάζει και κόκκινες κάρτες, ενώ δεν έχει παραστάσεις ως άρχοντας του παιχνιδιού σε διεθνές επίπεδο.

Λόγω της φύσης του αγώνα τέλος το ενδεχόμενο του καταλογισμού πέναλτι μπορεί να μπει στο κάδρο επίσης. Ειδικό στοίχημα που προσφέρεται στο 2.55. Ο Ισπανός ρέφερι έχει υποδείξει την άσπρη βούλα στα 3/4 τελευταία παιχνίδια που έχει διαιτητεύσει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Περισσότερα γκολ στο β’ ημίχρονο (απόδοση 2.15), 20:00
  • Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Over 6,5 κάρτες (απόδοση 1.91), 20:00
  • Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Καταλογισμός πέναλτι (απόδοση 2.55), 20:00
TAGS BIG GAMES BET ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ